Klarna butikker

Hvis der er lavvande på din bankkonto, mens du på samme tid står og mangler at klare et vigtigt indkøb, kan en afbetalingsmulighed være det helt rette valg for dig. Der findes mange gode muligheder for at købe et væld af forskellige produkter på afbetaling, så du alligevel kan få købt det, du mangler, selvom den næste månedsløn ligger langt ude i horisonten.

Sådan en afbetalingsmulighed er Klarna, der giver dig mulighed for at købe produkter på afbetaling eller for at udskyde betalingen med 14 dage i en lang række Klarna butikker online.

Klarna bliver brugt af en lang række forskellige online butikker, som tilbyder muligheden for at købe deres produkter via betaling med Klarna.

Klarna butikker online spænder over mange forskellige områder og produkter, hvor du bl.a. kan købe:

 • Elektronik
 • Tøj
 • Møbler

Og meget andet via en nem og overskuelig betaling med Klarna. Butikker med Klarna omfatter bl.a. Zalando, hvilket kort sagt betyder, at du kan købe alle deres produkter på afbetaling via Zalando Klarna.

Professionel betalingsløsning fra Sverige

Klarna er en betalingsvirksomhed, som har sine rødder i det svenske. Den helt centrale idé bag virksomheden Klarna er at give dig som forbruger:

 • En nemmere måde at betale online
 • En mere gennemskuelig måde at købe produkter via afbetaling
 • Muligheden for at købe produkter, selvom du ikke har den nødvendige pengebeholdning lige nu

Disse idéer blev formet tilbage i 2005 fra hovedkontoret i Stockholm, men i dag er Klarna afbetaling en del af rigtige mange forskellige markeder over hele verden, hvor du finder Klarna shops inden for stort set alle brancher.

Antallet af butiker med Klarna fortsætter med at stige, og især i Danmark og Sverige bliver køb med Klarna mere og mere populært.

Sådan køber du varer på afbetaling i Klarna butikker

Betal online for produkter med KlarnaHvis du er interesseret i at bruge Klarna afbetaling i forbindelse et køb, som du ikke kan udskyde, skal du starte med at klikke ind på en af de mange Klarna butikker online.

Her foregår din shopping, som den plejer at gøre, når du køber varer online. Du skal bare:

 • Finde det, du gerne vil købe
 • Lægge det i indkøbskurven
 • Fortsætte til betaling

Når du har gjort dette og skal til at vælge betalingsmetode, kommer den del, som omhandler Klarna. Når du vælger betalingsmetode, skal du nemlig vælge enten:

 • Opret Klarna Konto
 • Eller Klarna Faktura

Begge af disse valg tager dig videre til en mulighed for at betale for dine varer med Klarna afbetaling. Men hvad er forskellen?

Vælg ’Opret Klarna Konto’ hvis du vil betale over flere måneder

Ved at vælge ’Opret Klarna Konto’ som din betalingsform, kan du betale med Klarna Konto, som giver dig en række fordele.

Blandt fordelene er:

 • Med en Klarna Konto får du dine varer leveret på helt normal vis inden for få dage
 • Med en Klarna Konto har du mulighed for at skære betalingen for dine varer op i mindre bider, som skal betales over maksimalt 24 måneder. Det månedlige beløb skal dog mindst være 89 kr.
 • Du skal ikke betale noget i oprettelse for din Klarna Konto
 • Hvis du senere får penge på lommen, kan du vælge at betale hele restbeløbet på én gang
 • Med en Klarna Konto får du et nemt overblik over alle din køb med Klarna, da det hele bliver samlet ét sted på din konto

Når du vælger en Klarna Konto, får du således en klassisk afbetalingsmulighed, som giver dig alle ovenstående fordele. Men du har også en anden mulighed, som er Klarna Faktura.

Betal inden for 14 dage med Klarna Faktura

Klarna Faktura adskiller sig fra Klarna Konto på en lang række områder, men du får stadig en lang række fordele ved at vælge Klarna Faktura som din betalingsform i diverse Klarna butikker.

Med Klarna Faktura:

 • Får du leveret din varer på samme måde som med Klarna Konto, hvorfor du kan have dem i hånden efter få dage
 • Skal du ikke betale dine varer på afbetaling. Du skal i stedet betale hele beløbet for dine indkøb i diverse Klarna shops inden for 14 dage
 • Skal du som udgangspunkt betale 29 kr. i oprettelse, hvilket dog kan være forskelligt Klarna shops imellem
 • Får du mulighed for at se og downloade alle dine fakturaer inde på din Klarnaside

Hvilken betalingsform skal du vælge?

Betaling med Klarna gennem Klarna Konto og Klarna Faktura kommer med hver sine fordele, og hvad, der passer til dig, kommer helt an på din økonomiske situation og dine egne personlige præferencer.

Hvis du står overfor en udgift til et produkt, som du ikke kan udskyde, kan betaling med Klarna på begge måder være fordelagtig.

Men hvis der er lange udsigter til, at du får penge nok på kontoen til at betale det fulde beløb i en eller flere Klarna butikker, er det helt klar en fordel at vælge at betale med Klarna via Klarna Konto, da denne form for Klarna delbetaling kun vil betyde mindre udgifter hver måned.

Med Klarna delbetaling via din Klarna Konto kan du dele dine udgifter fra Klarna shops op i lige præcis så mange måneder, du har lyst til – dog maksimalt 24 måneder. Du kan lave en Klarna delbetaling over eksempelvis 6 eller 12 måneder, men hvad, der er det rette valg for dig, afhænger naturligvis af, hvor mange penge du har råd til at betale hver måned.

For andre kan det dog være irriterende at betale med Klarna hver måned i lang tid, hvorfor det kan være rart at få det hele overstået så hurtigt som muligt, så du kan blive gældsfri og ikke længere skal tænke på det.

Hvis du står overfor en udgift, din økonomi ikke kan klare lige nu, men som din næste månedsløn kan tage sig af, kan betaling med Klarna via Klarna Faktura være det helt rette valg, da det giver dig mulighed for at udskyde en betaling helt uden renter.

Med Klarna faktura kan du købe det, du mangler her og nu, selvom du ikke har pengene på din konto, før næste månedsløn tikker ind.

Denne form for udskudt betaling kan også være en fordel for dig, der gerne vil se dine varer an, inden du betaler for dem, hvilket kan være en fordel i forbindelse med køb af eksempelvis Klarna tøj.

Du skal dog huske, at du med Klarna Faktura altid skal betale det fulde beløb inden for 14 dage, hvorfor du skal være sikker på, at der ikke er mere end 14 dage til, at du får penge på lommen igen.

Hvis du ikke betaler din Klarna Faktura inden for 14 dage, vil du nemlig modtage en rykker, som er normal praksis, når det kommer til ubetalte fakturaer. Rykkeren vil indeholde et rykkergebyr, og hvis du heller ikke får betalt den, vil du blive tilsendt et inkassovarsel, som i sidste ende kan munde ud i en inkassosag.

Klarna butikker oversigt: hvor kan du betale med Klarna?

Der er mange fordele ved at betale med Klarna. Med Klarna betaling kan en uoverkommelig udgift pludselig blive til noget, som er lidt nemmere at fordøje, hvilket gælder for både Klarna Faktura butikker og for Klarna Konto.

Men de smarte og bekvemme betalingsmetoder er selvfølgelig kun smarte og bekvemmelige, hvis du rent faktisk kan bruge dem til at købe de ting, som du står og mangler.

Men der findes heldigvis rigtig mange Klarna butikker, hvor Klarna betaling er en mulighed i forbindelse med køb af alle butikkens varer.

Og som nævnt ovenfor så vokser antallet af butikker med Klarna hele tiden, hvorfor du altid får flere og flere muligheder for Klarna betaling, når du handler online.

Klarna er nemlig ikke kun en fordel for dig som forbruger, da enhver virksomhed naturligvis er interesseret i at gøre betalingen for deres varer så nemt og bekvemt som muligt. En virksomhed risikerer således at blive fravalgt, når du shopper online, hvorfor enhver virksomhed har et stort incitament til at blive en af de mange butikker med Klarna.

Men hvilke butikker er der så tale om? Det kan du læse mere om i vores Klarna butikker oversigt herunder.

Køb Klarna tøj i mange forskellige Klarna butikker

Køb tøj online med KlarnaDer er mange fordele ved at shoppe på nettet, når det kommer til at finde nyt tøj, nye sko og andet tilbehør til din garderobe. Her tilbyder mange Klarna shops nem betaling med Klarna, så du kan shoppe alt det, du står og mangler, selvom pengene ikke står på kontoen lige nu.

At vælge butikker med Klarna når du skal købe tøj, kan være en fordel, hvis du gerne vil købe stort ind til den kommende sommer, hvor du mangler både:

 • Nyt badetøj
 • Nye sommersko
 • Nye sommerkjoler eller sommerskjorter
 • En ny sommerjakke

Tøj og tilbehør som dette er essentielt til enhver god sommer, og hvis beholdningen i klædeskabet er lav, eller hvis det gamle sommertøj er blevet slidt og trist at se på, kan det være det helt rette tidspunkt at købe nyt sommertøj.

Det samme kan være nødvendigt i alle årets andre sæsoner, hvor eksempelvis varmt overtøj og varme sko er en nødvendighed for at komme igennem den kolde danske vinter

Lækkert tøj og overtøj kan dog være dyrt, hvorfor det er rigtig rart at have muligheden for at skære udgiften op i mindre bidder med Klarna delbetaling eller for at udskyde betalingen i Klarna Faktura butikker.

Der findes heldigvis rigtig mange butikker med Klarna inden for tøj- og skobranchen, så du kan være sikker på, at du har rig mulighed for at shoppe lige netop det, du står og mangler for at komme igennem både sommer, efterår, vinter og forår.

Du kan købe Klarna tøj med eksempelvis:

 • Zalando Klarna betaling
 • Spartoo Klarna betaling
 • Stylepit Klarna betaling
 • BON’A PARTE Klarna betaling

Disse er blot et lille udpluk af dine muligheder for at købe Klarna tøj på en smart og nem måde med enten Klarna Konto eller Klarna Faktura. Men eksemplerne viser, hvor varieret udvalget af Klarna butikker er inden for tøjbranchen, da du blandt ovenstående Klarna butikker finder både:

 • Klarna tøj til mænd
 • Klarna tøj til kvinder
 • Klarna tøj til børn og babyer

Klarna butikker oversigt fortsat: elektronikbutikker

Elektronik og teknik bliver en større og større del af de fleste menneskers hverdag, hvorfor det kan skabe store udfordringer, hvis ét eller flere af dine elektroniske produkter pludselig går i stykker.

Mobiltelefonen er et godt eksempelvis på, hvor afhængig mange mennesker er af elektronik. Det er således de færreste, der i dag kan komme godt igennem en dag eller en uge uden at bruge telefonen og dens mange funktioner.

For mange er telefonen helt afgørende, når det kommer til at navigere rundt på gader og stræder i det daglige, mens telefonens GPS på samme måde er uundværlig, når du skal på ferie i en fremmede del af Danmark eller et andet land.

Også når det kommer til betaling for dagligsvarer nede i supermarkedet samt en lang række andre steder har mobiltelefonen og dens mange måder at betale med erstattet både dankort og kontanter, så mange mennesker ikke kan få handlet til aftensmaden uden telefonen.

Dertil indeholder telefonen vigtige funktioner som NemID og e-Boks, mens din telefon naturligvis også er helt afgørende for at holde den daglige kontakt til både venner, familie og kollegaer. Her fungerer beskeder, opkald og videoopkald som vigtigt kontakt i løbet af dagen, så du både kan holde dig opdateret med dine venner og familie, som bor langt væk, og så du kan koordinere hverdagen med børn, ægtefælle eller kæreste derhjemme.

Men hvad gør du så, hvis din telefon en dag pludselig går i stykker? Det kan selvsagt skabe store udfordringer i det daglige, og hvis du ikke har penge til at købe en ny med det samme, bliver udfordringerne endnu større.

I netop sådan en situation er betaling med Klarna en gylden mulighed, som kan redde dig fra at havne i en svær situation.

Selvom kontoen er tæt på tom, kan du købe en ny mobiltelefon i forskellige Klarna butikker, så du kan få klaret alle de dagligdagsting, som du bruger din telefon til hele tiden.

Du finder et bredt udvalg af Klarna Faktura butikker og Klarna butikker, som tilbyder Klarna Konto, så du både kan betale et mindre beløb hver måned over den valgte periode, eller så du kan udskyde betalingen af din telefon, indtil din næste månedsløn tikker ind – så længe det sker inden for 14 dage.

Betaling med Klarna er derfor en rigtig god mulighed for at undgå overtræk på kontoen eller dyre kviklån, som vil komme til at koste dig rigtig mange penge i det lange løb. Lån er dyre, da der er mange udgifter forbundet med eksempelvis et kviklån, men det er udgifter, som du kan slippe for via betaling med Klarna i Klarna butikker.

Det samme gælder for alt andet elektronik, som du står og mangler. En computer er på samme måde som mobiltelefonen helt afgørende i mange menneskers dagligdag. Det gælder bl.a. for dig, der er studerende, og som ikke kan komme videre med dine studier, hvis din computer siger stop.

Hvis du ikke har råd til at betale for en ny computer lige nu, kan du komme bagud med læsningen, men ved at betale med Klarna skal du på samme måde ikke bekymre dig om, hvis du ikke har pengene lige nu.

Også her kan du udskyde betalingen til senest to uger senere med Klarna Faktura, så du kan vente, indtil SU’en fylder kontoen op, og hvis den kommende SU ikke er tiltrækkelige, kan du lave en Klarna delbetaling over flere måneder med Klarna Konto.
Find Klarna butikker som sælger TV
Også andet elektronik kan købes i Klarna butikker. Det kan eksempelvis være:

 • En ny printer
 • Et nyt fjernsyn
 • En ny tablet

Det er muligt at købe alle former for elektronisk udstyr i de mange Klarna butikker, som falder inden for kategorien elektronik. Det er bl.a. butikker som:

 • Prosho
 • Coolshop

Disse Klarna butikker tilbyder alt inden for elektronik, hvorfor du finder alt til computere, gaming, mobiltelefoner og meget, meget mere.

Med Klarna betaling bliver du aldrig igen nødt til at udskyde dine indkøb af vigtig elektronik, da både Klarna Faktura og Klarna Konto som sagt giver dig mulighed for at få dine produkter med det samme.

Klarna butikker oversigt: møbelforretninger

En anden ting, som fylder meget i de fleste menneskers dagligdag, er møbler. Der skal møbler til for at udfylde et hus og skabe en hyggelig og hjemlig stemning, men møbler er dyre, hvorfor det ofte kan blive til en uoverkommelige udgift, hvis du skal have mange af slagsen.

Det kan eksempelvis være i forbindelse med:

 • Indretning af en ny stue
 • Køb af en ny og god seng til soveværelset
 • Udflytning til dit første hjem, som kræver en masse nyt inventar

Nogle gange kan det være nødvendigt at indrette stuen på ny, hvis de gamle møbler er blevet slidte og triste at kigge på.

Der skal mange møbler og meget tilbehør til for at udfylde en stue op på tilfredsstillende vis, men det er en opgave, som det kan betale sig at gøre noget ud af, da stuen er hele familiens samlested og omdrejningspunkt for et væld af hyggelige stunder i eksempelvis sofaen.

Derfor er det vigtigt at gøre noget ud af indretningen i rummet, men det er dyrt at købe både sofaer, barborde, lænestole samt andre møbler og tilbehør, hvorfor det nogle gange kan være rart med en hjælpende hånd.

Sådan en hjælpende hånd får du i form af Klarna betaling, der kan skære dine udgifter til møbler ned i små bidder eller udskyde dem i 14 dage, så du kan være sikker på, at du får råd.

På den måde kan du få nyt inventar til stuen eller andre rum i huset her og nu, hvor du igen kan spare udgifterne til dyre lån, da der ikke er nogle renter forbundet med at betale med Klarna. Du udskyder simpelthen bare betalingen eller deler den op i mindre bidder, så det hele bliver lidt nemmere at overskue rent økonomisk.

Du kan eksempelvis vælge at betale for sofaen her og nu, men hvis pengene ikke rækker til mere, kan du stadig få sofabordet med hjem via betaling med Klarna Konto eller Klarna Faktura.

Det samme gælder for alle andre møbler til eksempelvis soveværelset. Her er en god seng afgørende, og hvis den gamle ikke længere lever op til dine krav inden for komfort, kan en investering i en ny og dyr elevationsseng være nødvendig.

Her kan betaling med Klarna i en af de mange Klarna butikker igen hjælpe dig, så du kan få din nye seng med det samme, selvom du ikke har pengene lige nu.

Også når du skal flytte hjemmefra for første gang kan de mange udgifter til nye møbler virke uoverskuelige. Der skal købes ind til køkkenet, til stuen og til soveværelset, og hvis det eneste, din bankkonto har at byde på, er en SU og lidt børneopsparing, kan du hurtigt løbe tør for midler, inden du får indrettet hele dit nye hjem.

Men med Klarna betaling i en af de mange Klarna butikker inden for møbelbranchen kan du få alt det, som du står og mangler for at komme godt på plads i dit nye hjem. Du har måske råd til at købe et køleskab og en god seng her og nu, mens du kan betale resten af inventaret med eksempelvis Klarna delbetaling via Klarna Konto.

Der findes heldigvis mange Klarna butikker online, som giver dig mulighed for at købe alle de møbler, du står og mangler. Klarna butikker, som sælger møbler, er bl.a.:

 • Unoliving
 • Coolshop
 • Rum 21

På disse sider og mange andre har du mulighed for at finde det, du mangler, så du aldrig igen behøver at tage dyre lån eller udskyde indkøbet af et møbel, som du står og mangler her og nu.

Mange andre muligheder for betaling med Klarna

Tøj, elektronik og møbler er blot nogle få eksempler på de områder, hvor det er muligt at finde Klarna butikker, der tilbyder betaling med både Klarna Konto og Klarna Faktura.

Også inden for en lang række andre felter, er det muligt at finde butikker med Klarna, så du har gode muligheder for at købe lige netop dét, du står og mangler, selvom du ikke har pengene mellem hænderne lige nu.

Hvis der er noget specifikt, som du ikke kan udskyde indkøbet af, er det derfor bare med at besøge din foretrukne webshop inden for området. Med det store udvalg af Klarna butikker er der nemlig gode chancer for, at netop din yndlingswebshop også tilbyder betaling med Klarna.

Du kan også vælge at kigge med på denne Klarna butikker oversigt, som viser et større udvalg af Klarna butikker:

 • Quick parts
 • Dyrberg/Kern
 • Motatos
 • Lampemesteren
 • Sif Jakobs Jewellery
 • Pixojet
 • Kitchentime
 • May
 • Frederik IX Studios
 • Diving 2000
 • HiFi Klubben
 • AnoDyne

Betal med Klarna: skal du være bekymret for at bruge Klarna?

Sikker shopping online ved hjælp af KlarnaDer er ingen grund til at være bekymret for sikkerheden i forbindelse med køb med Klarna online. For selvom Klarna er en udenlandsk virksomhed, så lever Klarna afbetaling op til alle de krav, som er nødvendige at overholde for at drive en afbetalingsløsning i Danmark.

Du kan roligt klare dine køb med Klarna, fordi:

 • Klarna er registeret hos Finanstilsynet
 • Klarna er en populær udbyder af afbetalingsløsninger, som har været på banen i mange år
 • Klarna har et stort antal glade og tilfredse kunder verden over

At Klarna er registreret hos Finanstilsynet betyder, at de er underlagt dette organs kontrol. Det er din sikkerhed som forbruger for, at Klarna drives på en ansvarlig måde, som ikke gør noget ulovlig i forbindelse med udbydelse af afbetalingsløsninger.

Og med tilfredse kunder verden over, der alle har sagt god for Klarnas integritet og store gennemskuelighed i forbindelse med afbetaling i butiker med Klarna, er der ikke noget, du som forbruger behøver at bekymre dig om, når du bruger Klarna afbetaling.

Har du spørgsmål til Klarna betaling?

Hvis du synes, det hele virker lidt kompliceret, og hvis du har noget, du gerne vil spørge om, kan du altid kontakte Klarna kundeservice.

Det gælder både for dig:

 • Som er i tvivl om noget, inden du foretager et køb i en af de mange Klarna butikker
 • Som har spørgsmål til Klarna Konto eller Klarna Faktura, efter du har købt en vare med Klarna betaling

I begge tilfælde kan der opstå mange spørgsmål, og hvis du ikke har prøvet at betale med Klarna før, kan det være rart at få alle tvivlssager afklaret, inden du fortsætter.

Det samme er tilfældet, hvis du undervejs i din Klarna betaling med Klarna konto bliver i tvivl om noget, eller hvis der er noget, du gerne vil vide, inden du betaler hele beløbet for din vare via Klarna Faktura.

På Klarnas hjemmeside finder du flere muligheder for Klarna kontakt via bl.a. e-mail, hvorfor du altid kan få fat i Klarnas kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Klarna kontakt gennem eksempelvis e-mail er et vigtigt værktøj for dig, der er i tvivl om noget, og du skal endelige ikke tøve med at tage kontakt, så du kan blive helt sikker på, hvordan Klarna betaling fungerer, samt hvad du skal gøre for at betale til tiden.

Betal med Klarna: gode råd

Det kan være fristende at købe ting på afbetaling med Klarna konto eller at udskyde betalingen til senere med Klarna Faktura. Men fordi det er så fristende og nemt at betale med Klarna, skal du også huske at tænke dig om, inden du går i gang.

Du skal med andre ord huske at holde hovedet koldt og lade være med at lade dig friste alt for meget til at købe ting, som du reelt ikke har brug for her og nu.

Huske omtanken i forbindelse med betaling via Klarna Faktura

Klarna betaling er en kærkommen og nem måde at betale for noget, som du står og mangler her og nu som eksempelvis en ny sofa, en mobiltelefon, en ny vinterjakke eller lignende, hvor betaling med Klarna kan hjælpe dig i din dagligdag, hvis du ikke selv har pengene her og nu.

Men du skal altid huske, at alle pengene skal betales tilbage igen, hvorfor du skal huske at tænke langsigtet og kigge på din fremtidige økonomi for at sikre, at du rent faktisk har pengene til at betale om 14 dage eller løbende i løbet af de næste mange måneder.

Har du ikke pengene til at betale, er der nemlig også en række konsekvenser involveret med at betale med Klarna. Betaler du ikke til tiden, og det gælder både for Klarna Konto og for Klarna Faktura, kan det få økonomiske konsekvenser for dig.

I forbindelse med Klarna Faktura skal du altid være helt sikker på, at du rent faktisk har beløbet mellem hænderne inden for 14 dage. Ellers vil du skulle betale en merpris i form af et rykkergebyr, og hvis du heller ikke har råd til at betale for dine varer til den tid, vil sagen ende med inkasso, og det er ikke noget, som du har lyst til at opleve.

Derfor må du aldrig betale med Klarna faktura, hvis du ikke har helt styr på din fremtidige økonomi, og om dine fremtidige indtægter inden for de næste 14 dage rent faktisk kan dække det køb, som du er ved at foretage i en af de mange Klarna butikker.

Men sørger du for at have helt styr på, at det krævede beløb til betaling for din Klarna Faktura rent faktisk tikker ind på din konto i form af løn eller andre indtægter inden for de næste 14 dage, er du rigtig godt på vej til at få en god oplevelse med Klarna betaling via Klarna Faktura – så længe du bare husker at betale inden for de 14 dage.

Gode råd i forbindelse med betaling via Klarna konto

Det er vigtigt at betale din regninger som du får fra KlarnaDet samme gælder for betaling med Klarna via Klarna konto. Her falder hammeren dog ikke inden for 14 dage. Her skal du i stedet være opmærksom på at få betalt til tiden hver måned, og det er vigtigt, at du gør dette hver eneste måned, hvis du ikke vil betale merpris.

Når du laver en betaling med Klarna via Klarna Konto, er det også vigtigt, at du sørger for at skabe et endnu mere langsigtet overblik over din økonomi.

Med Klarna Faktura behøver du kun at kende din økonomi 14 dage ud i fremtiden, men med Klarna betaling i en af de mange Klarna shops via Klarna Konto, skal du skabe dig et overblik over din økonomi for de næste mange måneder og måske endda helt op til de kommende to år.

Det gælder især, hvis du laver en Klarna betaling for et stort beløb til eksempelvis et nyt TV, en ny sofa eller et andet dyrt produkt. Hvis du betaler med Klarna Konto, vil du typisk komme til at skulle betale mange hundrede kroner hver måned, og her er det således vigtigt, at du er helt sikker på, at du har råd til at betale alle pengene hver måned, så længe betalingsperioden løber – både for en betalingsperiode på 6 måneder og 24 måneder.

Hvis du ikke sørger for at skabe dig et overblik over din økonomi i forbindelse med store månedlige betalinger med Klarna, kan du ikke være sikker på, at du har råd til at betale hver måned, og hvis du ikke har det, kommer det til at betyde merudgifter.

Derfor kan det være en rigtig god idé at lave et budget, inden du foretager en Klarna betaling i en af de mange Klarna butikker – og det gælder især for dig, der skal betale flere hundrede kroner hver måned mange måneder fremover.

Du laver et budget for betalingsperioden ved at kigge på dine indtægter og dine udgifter i betalingsperioden.

Af indtægter skal du kigge på:

 • Månedlige indtægter i form af løn
 • Månedlige indtægter fra det offentligt som eksempelvis SU, dagpenge eller børnetilskud
 • Andre indtægter som eksempelvis feriepenge eller penge, du får tilbage i skat

Sørg for at du har styr på dine faste omkostninger får du benytter Klarna til betalingDisse indtægter skal du lægge sammen og finde det månedlige gennemsnit, så du har et helt klart billede af, hvad du kommer til at få i kassen hver måned i løbet af eksempelvis de næste 12 måneder, hvis det er den periode, som du skal betale for dine varer i.

Herefter er tiden kommer til udgifterne. Her er det vigtigt, at du kigger på alle dine udgifter som:

 • Udgifter til husleje eller boliglån mm.
 • Udgifter til forsikringer
 • Udgifter til andre faste betalinger som telefoni og internettet
 • Udgifter til dagligdagsting som tøj, mad og mere
 • Udgifter til vand, varme og elektricitet
 • Udgifter til andre lån eller andre Klarna betalinger

Det er vigtigt, at du får alle udgifterne med, og hvis du ikke kender alle dine udgifter helt præcist, kan du med fordel kigge dine kontoudtog igennem for de sidste 12 måneder eller mere, så du kan se, hvad du i gennemsnit har brugt på diverse udgifter pr. måned.

Når du kender beløbene for dine månedlige udgifter og dine månedlige indtægter, skal du trække de to beløb fra hinanden. Det tal, som du ender med, er det beløb, som du har til rådighed hver måned.

Det er altid en fordel at kende dette beløb, når du laver en Klarna betaling med Klarna Konto, så du ved, hvor meget du har råd til at betale pr. måned for dine varer.

Hvis du eksempelvis har et rådighedsbeløb på 300 kr. om måneden, ved du, at du aldrig må lave en betaling med Klarna Konto, som overskrider en månedlige Klarna delbetaling på 300 kroner.

På denne måde kan du også tilpasse løbeperioden, så den månedlige Klarna delbetaling kommer til at passe til det beløb, som du har til rådighed hver måned.

Det kan dog anbefales at få betalingen overstået så hurtigt, som dit budget tillader det, så du kan få gælden ud af verden, så du ikke skal tænke på at betale hver måned så længe, og så du mindsker risikoen for at glemme en betaling.

Herfra kan du købe din nye sofa eller dit nye TV med Klarna betaling via Klarna Konto, og så skal du bare huske at holde dig til dit budget, så dine udgifter ikke kommer til at overstige det, som du har planlagt med.

Hvis du gør det, og hvis du sørger for at betale til tiden hver måned, kan du være helt sikker på, at du kommer til at få en god oplevelse med Klarna betaling via Klarna konto, som kan hjælpe dig til en betaling, som du ikke kan udskyde.

Andre gode råd i forbindelse med Klarna betaling i Klarna butikker

Hvis du følger ovestående råd, er du godt på vej til at få en nem og gennemskuelige måde at betale i Klarna butikker online. Tænker du dig om og holder hovedet koldt, kan Klarna være en rigtig god måde at betale med, og det gælder især for dig, som har en akut udgift, du ikke kan udskyde til et senere tidspunkt, hvor du har alle pengene selv.

Med det sagt, så får du alligevel et par gode råd med her til sidst samt en opsummering af førnævnte råd, så du er sikker på at få en god oplevelse i en af de mange Klarna butikker.

Når du betaler med Klarna, skal du huske:

 • At tænke dig om en ekstra gang og holde hovedet koldt, inden du fortsætter
 • At kigge din økonomi grundigt igennem i forbindelse med betaling via Klarna Faktura, så du er helt sikker på, at du har råd til at betale inden for de næste 14 dage
 • At lave et budget over dine fremtidige indtægter og udgifter, så du ved, om du har råd til at betale de månedlige udgifter i forbindelse med en betaling via Klarna Konto

At finde den billigste mulighed for eksempelvis nyt TV eller ny sofa