PS4 på afbetaling

Playstation er sjovt for både børn og voksne. Og Playstation har lanceret en ny variant af deres PS4, som nu er blevet den nye, originale udgave i stedet for den oprindelige. Derudover har Playstation også lige lanceret den spritnye PS5 – og det betyder, at du i vidt omfang kan gøre et kup, hvis du gerne vil have fingre i en PS4.

Men en PS4 er stadig en dyr investering, om end den høje pris også er garant for et godt højkvalitetsprodukt.  Så selvom du måske godt kan finde et godt tilbud, vil det stadig være mange penge at hive op af lommen på én gang.

Playstation 4 på afbetaling

Og hvis du gerne vil undgå at bruge en hel månedsløn på at købe en ny PS4, kan du overveje, om du i stedet skal købe en PS4 på afbetaling. Her får du nemlig en PS4 udleveret, men betaler herefter for den i faste, aftalte rater over flere måneder. Dermed skal du ikke lægge den fulde betaling med det samme, og du skal heller ikke vente på at få din nye PS4 udleveret, indtil du har betalt. Du kan altså lege og spille med det samme og så afdrage i det tempo, der passer dig.

Fordele og ulemper ved at købe PS4 på afbetaling

Dermed svarer køb af en PS4 på afbetaling lidt til, at du låner penge i banken, som du også ville skulle afdrage på over nogle måneder, indtil du har betalt det fulde beløb samt renter tilbage.

Der er naturligvis en masse skønne fordele ved en afbetalingsordning, men der er også nogle ulemper, som du skal kende, inden du kaster dig ud en afbetalingsordning. Nedenfor bliver du præsenteret for samtlige fordele og ulemper, ligesom du også kan se, hvor og hvordan du kan købe en PS4 på afbetaling.

Fordele

 • Det er utroligt nemt, hurtigt og fleksibelt at købe en PS4 på afbetaling
 • Du behøver ikke at have det fulde beløb op af lommen med det samme
 • Du kan afdrage i det tempo og med den størrelse rater, du har råd til
 • Du kan få fingre i PS4’eren med det samme
 • Du skal kun afgive enkelte oplysninger om dig selv, din indtægt og din gæld
 • Du skal typisk ikke stille sikkerhed for lånet
 • Du betaler et mindre beløb hver måned, og købet påvirker derfor ikke nødvendigvis din økonomi lige så tungt, som en stor engangsbetaling ville have gjort

Ulemper

 • Det tager lidt tid at oprette en profil hos det pågældende låneselskab
 • Du skal betale renter og gebyrer for at få lov til at afdrage i rater
 • Dermed kommer du typisk også samlet set til at betale en noget højere pris for din PS4, end hvis du blot havde betalt beløbet på én gang
 • Du skal overholde betalingsordningen, og der er ingen smuthuller. Du skal derfor være sikker på, at dit månedlige rådighedsbeløb kan rumme de månedlige rater
 • Betaler du ikke til tiden, vil du blive mødt af strafrenter og rykkergebyrer
 • Gebyrerne og renter ved at købe en PS4 på afbetaling er typisk højere, end hvis du lånte pengene i banken

Hvor kan du købe PS4 på afbetaling

Det er på ingen måder alle forhandlere, som kan eller vil tilbyde dig at købe en PS4 på afbetaling.

Det er dog blevet mere og mere udbredt, at forhandlere benytter sig af ordninger såsom Klarna, hvor du kan afdrage på dine køb i dit helt eget tempo. Her er det nemlig ikke forhandleren, der låner dig pengene, og det er heller ikke forhandleren, som du afdrager til. Det er tværtimod Klarna og Klarna, som låner dig pengene, og du betaler tilbage til. Dermed risikerer forhandleren ingenting, fordi firmaet får beløbet fra Klarna med det samme. Derved er der også flere og flere, der benytter sig af løsningen.

PS4 afbetaling

Nogle forhandlere benytter sig dog af deres eget lånesystem, mens andre forhandlere har lavet samarbejdsaftaler med låneselskaber, så de kan tilbyde dig en PS4 på afbetaling.

Derudover er der også nogle forhandlere, som tilbyder dig, at de sender en faktura, som du kan betale med for eksempel 14 dages betalingsfrist. Det er en ideel løsning til dig, der måske bare venter på, at næste måned løn går ind på kontoen.

Det allervigtigste for dig at være opmærksom på, er, at du skal nærlæse vilkårene for afbetalingsaftalen grundigt igennem, inden du skriver under. Så er du sikker på, at du har forstået betingelserne og kender de økonomiske konsekvenser af den.