PlayStation på afbetaling

God underholdning er et uvurderligt frirum i en travl hverdag. Heldigvis behøver man ikke at lede langt og længe efter rigtig god underholdning. Nu til dags kan man faktisk få den leveret helt hjem til sofaen. I mere end 20 år har Sony leveret verdensklasse underholdning og design med PlayStation.

Er du på udkig efter en PlayStation, men har du ikke plads i budgettet til at købe en, findes der heldigvis alternative løsninger. Med en afbetalingsløsning kan du investere i en PlayStation uden, at det gør ondt i pengepungen. Læs med her, hvor vi guider dig igennem, hvordan du nemt og sikkert kan købe en PlayStation på afbetaling.

Hvorfor vælge at købe din PlayStation på afbetaling?

En PlayStation er god at have fordi den kan give dig et tiltrængt og action-packed afbræk i en ellers travl og kedelig hverdag. Om det er med virtual reality spilsystemet til PS4, hvor du lader dig omslutte af fantastiske spiluniverser, eller fredag aften når drengene er på besøg for at spille Fifa.

Det kan være dyrt at investere i en PlayStation. Dog er det i takt med vores digitale tidsalder, hvor avanceret teknologi er rykket ind i vores daglige rutiner, blevet nemmere og mere fordelagtigt at købe teknologi såsom PlayStation på afbetaling.

Playstation afbetaling

At købe på afbetaling betyder, at man ikke betaler det fulde beløb for en vare med det samme. I stedet betaler man en mindre udbetaling når man køber varen og efterfølgende betales restbeløbet i små bidder, eller rater, over et bestemt antal måneder.

Med andre ord kan du købe din PlayStation med et månedligt beløb og i et tempo, der passer dig, indtil den fulde pris er betalt. Det betyder, at du hverken behøver at tage hul på din opsparing eller gå i minus for at investere i en PlayStation.

Hvordan køber du din PlayStation på afbetaling?

Afbetalingsaftalen afhænger af den forhandler, du køber din PlayStation hos. Nogle forhandlere har en fastsat afbetalingsløsning som du kan finde på deres webshops. I andre tilfælde bliver du nødt til at forhøre forhandleren om en eventuel afbetalingsaftale.

Det kan betale sig at tjekke markedet ud inden du indgår en afbetalingsaftale. Der kan nemlig være stor forskel på vilkårene og priserne for afbetalingen. Nedenfor har vi listet nogle eksempler på afbetalingsaftaler på PS4 Pro hos forskellige forhandlere for at give dig en klarere idé

  • Leasy.dk: kontant 4599 kr., på afbetaling 139 kr. i 36 måneder  
  • Wupti.com: kontant 3111 kr., på afbetaling 94 kr. i 72 måneder
  • CDON.com: kontant 3099 kr., på afbetaling 177 kr. i 36 måneder 

Hvad skal du være opmærksom på inden du køber din PlayStation på afbetaling?

Der er nogle ting, du bør være opmærksom på før du køber din PlayStation på afbetaling. En god tommelfingerregel er at tjekke den samlede pris. Hvordan ser det samlede kontante beløb ud i forhold til det samlede beløb hvis du betaler på afbetaling?

Læs vilkårene ordentligt igennem. Er der renter og gebyrer på afbetalingen bør du være opmærksom på de samlede kreditomkostninger. De fortæller dig nemlig, hvor meget du faktisk betaler for at købe på afbetaling.

Er du ikke opmærksom kan du ende med at stå med en rigtig dårlig aftale, hvor du i sidste ende betaler et meget højere beløb for din PlayStation over afbetaling end hvis du havde købt den til det kontante beløb.

Du burde også kigge på