Jysk afbetaling

Jysk

Du går rundt i dit hjem. Du kigger på dine møbler, du kigger på væggene, du svinger et smut fordi soveværelset. Men det er som om der mangler noget. Det er som om der mangler de helt essentielle ting, der kan være med til at gøre det til et helt hjem. Men det kan egentlig være svært helt at finde ud af, hvad de ting udgør. Du ved bare, du har brug for at stille skarpt på dit hjems indretning. Du beslutter dig for at det er på tide at besøge Jysk.

Men for at kunne stille skarpt på indretningen i dit hjem, kræver det lidt penge på kontoen. Du svinger et smut forbi din nem konto, men der er ikke meget at hente. Du kigger derefter på din opsparing, men der er heller ikke mange penge. Du må overveje andre og mere alternative muligheder. Du undersøger Jysk muligheder for afbetaling.

Men inden du beslutter dig for at købe ting til indretningen i Jysk, er der sikkert en række spørgsmål du gerne vil have svar på. Hvad er fordele og ulemper ved at købe på afbetaling? Hvad er Jysk Expresskredit? Og hvad bør du overveje? Du får svar på disse spørgsmål i denne artikel.

Jysk møbler og interiør på afbetaling

Skal du have opfrisket stuen, soveværelset, badeværelset eller entreen, er det Jysk du skal besøge. Her har du mulighed for både at købe møbler og interiør til dit hjem. Du kan få alt lige fra sengetøj til sofa, seng eller diverse indretningsting. Men hvis man skal have nye møbler eller interiør til sit hjem, kan det komme til at koste lidt. Og det er ikke altid man har alle pengene på kontoen lige med det samme.

Derfor kan det være nødvendigt at finde en anden måde at betale tingene på lige nu og her. Men frygt ej, du har mulighed for at købe møbler og interiør på afbetaling fra Jysk. På den måde, har du mulighed for at gå i gang med at stille skarpt på indretningen i dit hjem.

Fordele og ulemper ved at købe på afbetaling

Når du køber ting på afbetaling, skal du være opmærksom på der både er fordele og ulemper. Når du køber på afbetaling, er det ligesom at låne penge. Derfor er en af ulemperne, at du skal huske at pengene på et tidspunkt skal betales tilbage. Det er altså en god ide at tænke over, når du køber på afbetaling. En af de store fordele ved at købe på afbetaling er også, at du ikke skal tænke på prisen lige nu og her.

På den måde har du mulighed for at føre dine indretningsdrømme ud i virkeligheden, uden at skulle gå på kompromis med hverken møbler eller interiør. Det er altså en kæmpe fordel, at du kan købe de ting du går og ønsker dig, så du kan få fuldendt dit hjem så du ikke længere føler der mangler noget.

Jysk Expresskredit

Hos Jysk har du mulighed for at købe dine møbler og interiør på afbetaling. De kalder denne afbetalingsløsning for Jysk Expresskredit. Med Jysk Expresskredit, har du mulighed for at oprette en kredit på op til 30.000 kroner. Det er ikke et beløb du behøver at bruge på en gang, men du har mulighed for at handle af flere omgange på denne kredit.

Det eneste du skal betale ekstra for denne afbetalingsløsning er en månedlig kreditgebyr på 39 kroner. Det betyder at der er ingen renter eller oprettelsesgebyr. Selve lånet har en løbetid på 10 eller 20 måneder. Du kan nemt og hurtigt ansøge om en kredit ved at skrive ”EB JYSK” til 1231.

Værd at overveje inden du benytter dig af jysk afbetaling

Som nævnt, er det at købe på afbetaling en måde at låne penge på, og derfor er der en række ting du bør overveje, inden du vælger at købe på afbetaling. Du bør særligt overveje din økonomiske situation.

Det betyder, at du skal overveje, hvor god du er til at betale penge tilbage. Hvis du normalt har en fornuftig og sund økonomi, og er god til at betale tilbage, er der intet problem med at købe på afbetaling. Hvis det modsatte er tilfældet, bør du overveje afbetaling en ekstra gang.