Power afbetaling

Kender du det med at du sidder i stuen? Du kan ikke længere se underteksterne på dit tv eller billedet er ikke det samme som det har været. Det er tid til at få et nyt tv. Det kan også være du står i køkkenet og kigger i køkkenskabet. Du mangler en masse køkkenmaskiner. Det er på tide at få investeret i det sidste til køkkenet. Det kan også være din opvaskemaskine eller vaskemaskine ikke fungerer som den skal længere. Det er tid til at få noget nyt.

Power afbetaling

Men hvis man skal have nyt elektronik eller hvidevare til hjemmet, koster det nogle penge. Derfor kan det være en god ide at tjekke sin konto, inden man begynder at planlægge sine nye indkøb. Du kigger derfor på din konto, men der er ikke ligeså mange penge på som du håbede. Du kigger på din opsparing, men der ser det heller ikke helt godt ud. Du må tænke alternative metoder – her er det godt at Power tilbyder finansiering gennem afbetaling.

Men inden du vælger at købe dit elektronik eller hvidevare på afbetaling, er der helt sikkert en række spørgsmål, du gerne vil have besvaret. Hvorfor købe elektronik og hvidevare på afbetaling? Hvad er fordelene ved at købe på afbetaling? Hvad er ulemperne? Hvordan finansieres afbetaling hos Power? Og hvad bør du overveje? Dette får du svar på i denne artikel.

Elektronik og hvidevare på afbetaling

Der er mange gode grunde til at købe elektronik og hvidevare på afbetaling. Det kan eksempelvis være at dit køleskab er gået i stykker, hvilket du ikke rigtigt kan leve uden. Det kan også være du har brug for et nyt tv. Men uanset hvad, kan det godt komme til at koste nogle penge. Det allerbedste vil være at kunne spare op, eller finde pengene et sted. Men hvis det ikke er muligt, kan det være en løsning af købe dine ting på afbetaling. Derfor er det godt at du hos Power har mulighed for at købe dit elektronik eller hvidevare på afbetaling.

Fordele og ulemper ved at købe på afbetaling

Der er både fordele og ulemper ved at købe elektronik og hvidevare på afbetaling. Uanset hvad du køber på afbetaling, er der altid fordele og ulemper. En af de helt store fordele ved at købe tingene på afbetaling er, at du ikke skal bekymre dig her og nu. Du skal ikke bekymre dig om prisen og du skal ikke bekymre dig om ikke at kunne få det du gerne vil have.

Det betyder, at du kan købe lige præcis det du står og mangler. På den måde skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten. En anden fordel er at du ofte kan dele din betaling op over flere måneder, når du køber på afbetaling.

En af ulemperne ved at købe på afbetaling er også, at du ikke behøver at bekymre dig. Når du ikke behøver at bekymre dig, kan man hurtigt komme til at købe for en langt højere pris end man lige havde regnet med. En anden ulempe er at man skal huske at betale pengene tilbage, hvilket man hurtigt kan glemme, når man køber på afbetaling.

Express bank finansiering

Når du køber elektronik, hvidevare eller noget helt tredje i Power, har du mulighed for at få kredit på op til 75.000 kroner. Du behøver ikke bruge alle pengene på én gang, da du kan handle igen og igen. Du afbetaler desuden kun på de penge du har handlet for. Det gode ved afbetaling hos Power er, at du kan få det rentefrit de første 6 måneder.

Efter de første 6 måneder, skal du betale en rente på 15,0 %. Du får gratis oprettelse og betaler kun 35 kroner i månedlig gebyr. Du skal handle for minimum 5.000 kroner for at få afbetaling.

Det skal du overveje ved Power afbetaling

Når du vælger at købe ting på afbetaling, er der en række ting du bør overveje. At handle på afbetaling, svare til at låne penge. Derfor skal pengene selvfølgelig betales tilbage på et tidspunkt. Når du vælger at benytte dig af Power afbetaling, bør du overveje din økonomiske situation, da du skal have mulighed for at betale tilbage. Hvis du ikke har en sund økonomi, bør du ikke låne penge til at købe elektronik og hvidevare.