Nintendo Switch på afbetaling

Nintendo Switch er den populære spillekonsol, der giver dig mulighed for at game med venner og familie. Med Switch behøver du ikke være fysisk begrænset, da du kan tage din konsol med dig.

Har du børn, der ønsker sig det populære udstyr fra Nintendo, kan det blive muligt at købe det via afbetaling.

Når du køber Nintendo Switch på afbetaling, deles prisen op i små og overskuelige rater.

Herunder kan du læse mere om, hvordan finansieringsmetoden foregår, og du får gode råd til at opnå den bedste afdragsordning.

Hvordan køber jeg Nintendo Switch på afbetaling?

Det er nemt, enkelt og sikkert at købe på afbetaling. De fleste af os gør det, når der skal erhverves dyre produkter eller avanceret udstyr. Fremfor at bruge et halvt år på opsparing kan du modtage de produkter, du har brug for indenfor få hverdage.

Nintendo Switch afbetaling

Køb af Nintendo Switch på afbetaling foregår på følgende måde:

 1. Start med at undersøge forskellige forhandlere af spilleudstyret
 2. Vælg den webshop, der matcher dine behov, krav og ønsker
 3. Læg din Nintendo Switch i den virtuelle kurv
 4. Gå til betaling via bank eller Klarna
 5. Følg instrukserne som du ledes videre til
 6. Afslut anmodning om afbetaling via NemID

Når din ansøgning om afbetalingsordningen er afsluttet og godkendt, vil handlen gennemføres. Du skal skrive, hvilken adresse din Nintendo Switch skal leveres til, når du gennemfører dit køb.

Derfor skal du sammenligne forskellige webshops

Selve handlen er den del i bestillingsprocessen, der er mest enkel. Det er forberedelsen og forarbejdet i forhold til at udvælge den rette webshop, der vil tage mest tid.

Du kan komme til at spare mange penge ved at investere tid med at sammenligne de webshops med Nintendo Switch, der tilbyder afbetalingsordninger.

Du kan blandt andet bruge disse forhandlere, når du vil sammenligne:

 • D:E:R
 • Playshop.dk
 • WUPTI
 • CoolShop.dk
 • CDON.dk

Du skal primært sammenligne de forskellige forhandlere i forhold til deres rentesatser. Det er renten, der vil afgøre, om din afbetalingsordning bliver billig eller dyr sat op imod løbetiden.

Som forbruger får du fuld indsigt og gennemskuelighed i betingelserne om betaling. Fra Finanstilsynets side stilles der strenge krav til, at både økonomiske og praktiske forhold skal være oplyst direkte på forhandlernes hjemmesider.

Gode råd når du køber Nintendo Switch på afbetaling

Når du har flere webshops at vælge imellem, kan du sammenligne dem i forhold til priser. For at opnå det mest retvisende sammenligningsgrundlag skal du sørge for at vælge samme løbetid hos alle forhandlere.

Vil du have den billigste finansiering, skal du vælge de forhandlere, som tilbyder rentefrit køb af Nintendo Switch på afbetaling. Her vil aftalen gå igennem Klarna. Du skal være godkendt som kunde hos Klarna, før du kan få lov til at fuldføre transaktionen.

Klarna er den mest populære afbetalingsmetode i Danmark.

Nintendo Switch

Med den kan du samle dine regninger, og du kan udskyde de første betalinger. Når du handler for op til 2.000 DKK., vil det foregå 100% rentefrit. Dermed er det kun købsprisen, som du kommer til at afdrage.

Hvis du indgår en betalingsaftale med en bank, vil det bedste være at få de månedlige gebyrer koblet til PBS. Du slipper for at huske betaling af afdragene hver måned, og du undgår at havne i den ubehagelige situation, hvor du har glemt at betale til banken.

Det har stor betydning for dig som forbruger, at du selv kan vælge, om du vil have en kort eller lang afbetalingsperiode. Vores privatøkonomier er forskellige, og der er stor forskel på vores indtægter. Har du en lille indtægt, kan det være det mest fornuftige at vælge en længere periode at betale af over. Raterne bliver mindre, og du skal ikke leve med et trangt budget i fremtiden.