Zalando afbetaling

Du står og kigger ind i dit klædeskab. Det kan være det bugner af tøj, men det kan også være der mangler en masse hist og her. Uanset hvad, kan du ikke finde ud af, hvad du skal tage på. Du har en form for tøjkrise. Du har brug for nyt tøj, så du ikke længere skal bruge tid på at finde noget tøj du gerne vil have på.

Zalando afbetaling

Du beslutter dig for at købe en masse nyt tøj. Du åbner netbank og ser at pengene på din konto slet ikke rækker til alt det tøj du lige har lagt i kurven. Men frygt ej, der er en løsning. Hos Zalando kan du nemlig købe både tøj, sko, accessories og andet på afbetaling. Men inden du vælger at købe dine ting på afbetaling, er der sikkert en hel masse spørgsmål, du gerne vil have besvaret. Hvorfor købe tøj og accessories på afbetaling? Hvad er fordelene? Hvordan kan du finansiere din afbetaling? Og hvad bør du overveje før du begiver dig ud i at købe på afbetaling? Alt dette får du svar på i denne artikel.

Tøj og accessories på afbetaling

Tøj og accessories kan være en dyr ting alt efter, hvilke mærker du vælger at købe, og hvor meget du vælger at købe. Hvis du godt kan lide at købe ind få gange om året, og det derfor bliver en stor regning, kan det være pengene ikke altid rækker til det i første omgang. Hvis pengene ikke rækker og du ikke har mulighed for at spare op til dit nye tøj eller accessories, kan det være en løsning at købe det på afbetaling.

Fordelene ved at købe tøj på afbetaling

Der er fordele ved at købe ting på afbetaling. Når du køber dit tøj eller dine accessories på afbetaling, skal du ikke tænke på prisen nu og her. Derfor er en af de helt store fordele, at du kan købe lige det du har lyst til og først tænke på betalingen senere. En anden fordel ved at købe ting på afbetaling er, at du kan dele betalingen op over flere måneder. På den måde har du mulighed for at betale mindre beløb over flere måneder og gøre det nemmere at overskue betalingen.

Ulemper ved at købe tøj på afbetaling

Men selvom der er fordele ved at købe tøj på afbetaling, er der også ulemper. Fordi selvom du ikke skal tænke på betalingen lige nu og her, skal du have betalt tøjet tilbage på et tidspunkt. Og alt efter hvilken afbetalingsløsning du vælger, kan beløbet godt gå hen og blive højere end først antaget, fordi der skal betales omkostninger og renter. Derfor skal du læse aftalerne godt igennem, inden du køber på afbetaling.  

Prøv først, betal senere

Når du køber ting på afbetaling hos Zalando, har du mulighed for at benytte dig af tilbuddet ”Prøv først, betal senere”. Når du benytter dig af denne mulighed, har du mulighed for at prøve tingene hjemme, du er sikker på at det er det helt rigtige du køber. Når du vælger at benytte dig af denne mulighed, bliver pengene først trukket den dag du har angivet de skal trækkes. På den måde har du mulighed for at have pengene klar, når de skal betales. Hvis du derimod gerne vil have længere kredit, kan du vælge at betale dit tøj med en faktura, hvor du får 30 dages kredit fra den dag du har købt tingene.

Zalando

Det bør du overveje, når du køber på afbetaling

Når du vælger at købe ting på afbetaling, er der en række ting, du bør være opmærksom på. Du skal først og fremmest tænke på din økonomi, da det af købe ting på afbetaling er det samme som at låne penge. Du bruger penge, du ikke har. Derfor er det en god ide at lægge et budget inden du går i gang med at låne penge, du er sikker på du kan betale tilbage. Hvis du har en sund og fornuftig økonomi, hvor du er god til at administrere dine penge og få betalt tilbage, kan du sagtens købe ting på afbetaling. Hvis dette ikke er tilfældet, bør du overveje det en ekstra gang inden du begynder at købe ting på afbetaling.