Xbox One på afbetaling

Drømmer du om at eje en Xbox One? Så er du bestemt ikke alene. Spillekonsollen har nemlig længe været en favorit blandt spilfanatikere verden over. Hvis økonomien er stram, kan det dog ske, at du har svært ved at retfærdiggøre købet. Men fortvivl ej. Der findes nemlig en løsning på dit problem.

Der er rigtig mange fordele ved at købe på afbetaling. Fordelene tæller blandt andet, at:

  • Du kan få produktet så snart, du får øje på det 
  • Du kan få et produkt, du ellers ikke ville have råd til
  • Du ofte har mulighed for selv at vælge din afbetalingsplan
Xbox One på afbetaling

Lyder en afbetalingsplan som den rette løsning for dig? I denne lille guide gennemgår vi, hvad det vil sige at købe din Xbox One på afbetaling, og vi giver dig et par tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du indgår aftalen. Dertil får du en lille introduktion til den populære spillekonsol. God læsning og rigtig god spillelyst!

Hvad vil det sige at købe på afbetaling?

Køber du noget på afbetaling, deler forhandleren din betaling op i små og overskuelige bidder. Dermed slipper du for at skulle have for mange penge op ad lommen på én gang. Flere og flere forbrugere vælger afbetalingsløsningen, når der skal købes ind. Selvom en afbetalingsaftale som regel vil medføre, at du i sidste ende betaler lidt mere end selve prisen på produktet, kan løsningen rent økonomisk alligevel godt forsvares.

Investerer du i et produkt af høj kvalitet, er der en god sandsynlighed for, at produktet har en lang levetid. Du vil ikke skulle bekymre dig om jævnlige udskiftninger, og derfor vil du højest sandsynligt komme til at spare penge i det lange løb.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at det ikke er alle forhandlere, der tilbyder dig at købe på afbetaling. Det kan faktisk godt være en udfordring at finde de forhandlere, der giver dig denne mulighed – og særligt hvis du leder efter et specifikt produkt. Derfor har Nemafbetaling samlet alle de relevante forhandlersider ét sted. Nemafbetaling.dk opdeler produkterne i kategorier, så du nemt og hurtigt kan finde dét, du leder efter.

Tænk dig om

Overvejer du at købe på afbetaling, skal du også huske på, at løsningen har visse ulemper. Den mest fremtrædende ulempe er, at du ofte vil komme til at betale mere for produktet, end hvis du med det samme havde betalt den fulde pris. Dette gælder særligt, hvis du køber et dyrt produkt. Køber du et billigere produkt, vil mange firmaer til gengæld kunne tilbyde dig rentefri afbetaling.

En anden ulempe er, at det godt kan være besværligt at få ophævet afbetalingskontrakten. Nogle kontrakter vil nemlig forpligte dig til at betale af over den oprindeligt aftalte periode – også selvom du pludselig har fået økonomien til at betale hele produktet af.

Desuden kan det for nogle mennesker være stressende at vide, at de har forpligtet sig til en finansieringsform, som strækker sig over flere måneder eller år. Af denne grund er det vigtigt, at du tænker dig godt om, før du vælger at købe noget på afbetaling.

Om Xbox One

Lyder en afbetalingsaftale fortsat som noget for dig? Så bør du overveje at købe din Xbox One på afbetaling.

Xbox one

Microsofts Xbox One ramte det danske marked i 2014, og fra starten har den haft kæmpe succes blandt brugerne. Spillekonsollen har et smukt grafikkort, en hurtig og kraftfuld processor, og i modsætning til mange andre spillekonsoller, kan maskinen afspille Blu-Ray. Dertil er Xbox One 100% vandtæt, og overordnet set har den en fremragende holdbarhed.

Omfatter din husholdning mere end én Xbox-elsker? Så er denne model bestemt denne rette for jer. Maskinen har nemlig en hukommelse på hele 500 GB, og dette betyder, at du og dine nærmeste kan lagre masser af spilinformationer på konsollen. Spilmulighederne er uanede, for der er udviklet en lang række nye og spændende spil til vidunderet fra Microsoft. Alle de klassiske Playstation- og Wii-spil findes naturligvis også til Xbox One.

Du burde kigge nærmere på