Babyudstyr på afbetaling

Livet som småbørnsforældre er vidunderligt og fascinerende, men det er også dyrt og kræver indkøb af en masse basisudstyr og tilbehør til det lille barn.

Der skal indkøbes udstyr til babyen til brug for putning, søvn, transport, leg, komfort og en lang række andre formål og aktiviteter.

Har I en lav økonomi, eller har I brug for at kunne få pengene til at række længere, mens I køber alt det nødvendige udstyr, kan afbetaling være den rette løsning.

Fordelene ved at købe babyudstyr på afbetaling

Det er ikke kun én ting, I skal købe, når I har fået et lille, nyt familiemedlem i husstanden. Til en baby kræves der meget forskelligt udstyr. Meget af udstyret er nødvendigt, da det er med til at skabe trivsel og komfort for det lille barn, og andet udstyr kan få afgørende betydning for jer som forældre.

babyudstyr

I har mulighed for at købe babyudstyr på afbetaling, som gør det mere overskueligt at indkøbe alt det, I får brug for til jeres barn. Når I køber på afbetaling, slipper I for at skulle betale den fulde pris for hver enkelt genstand på én gang.

Meget basalt babyudstyr er dyrt, og det kan være svært at få råd til alle de dele og produkter, som I har og får brug for. Med mulighed for afbetaling skal I ikke gå på kompromis med kvaliteten af udstyret til jeres barn. I kan vælge de bedste og mest sikre og sundhedsvenlige produkter og dele beløbsprisen op i mindre, overskuelige rater.

Der er mange fordele ved at købe babyudstyr på afbetaling:

 • I kan få råd til alt det nødvendige basisudstyr til jeres baby
 • I kan finde meget forskelligt babyudstyr på afbetaling på nettet
 • I kan vælge det udstyr i udgave, model og design, som matcher jeres behov
 • I undgår at skulle spare op, hver gang I vil købe uundværligt tilbehør til jeres baby.

Babyudstyr er ikke kun til glæde for babyen. Det er i høj grad udstyr, som er med til at gøre livet og hverdagene med det lille barn mere simpelt, problemfrit og effektivt. Derfor kan det også tidsmæssigt og praktisk svare sig at købe tilbehør til det lille barn.

Hvilket babyudstyr kan købes på afbetaling?

Det er ikke kun barnevogn og babyseng, som I kan købe på afbetaling. I finder både basisudstyr samt tilbehør, som kan betales via en fordelagtig kreditaftale.

I kan blandt andet købe følgende produkter på afbetaling:

 • Babyseng
 • Beklædning
 • Amme udstyr
 • Pusleudstyr
 • Transport genstande.

Babynest, stofbleer, autostol og babylift er basalt udstyr, mens sengesæt og legetøj er praktisk tilbehør. Der findes ligeså mange forskellige behov, som der findes forældrepar. Hos nogle forældre er det en bestemt genstand, de ønsker at købe, mens det hos andre forældrepar er en større udstyrspakke, der skal indkøbes. Afbetaling er en betalingsmulighed i begge forbindelser.

Når I vil købe det ønskede udstyr, skal I handle på nettet. Her finder I de webshops, som giver jer mulighed for at købe på afbetaling.

Forskellige muligheder for at købe babyudstyr på afbetaling

Der er flere forskellige webshops med babyudstyr, som tilbyder kreditaftaler i forbindelse med køb.

Det kan blandt andet være hos følgende webforhandlere:

 • Babyshop.dk
 • Onskeborn.dk
 • Mammashop.dk
 • Babytorvet.dk.

Afbetaling fungerer som en afdragsordning, som I enten indgå med den pågældende webshop eller med en onlinebank, som webshoppen har indgået samarbejde med om finansiering.

Der kan være forskel på, hvilke typer af afbetalingsordninger, I har mulighed for at indgå.

babyudstyr på afbetaling

Mens nogle webshops tilbyder 30 dages kredit, tilbyder andre en afbetalingsmetode, hvor I skal afdrage med månedlige rater i en bestemt periode.

Det kan være en fordel at bruge afbetalingsmetoden med de månedlige rater, hvis I har meget babaudstyr, som skal indkøbes.

Metoden med 30 dages kredit kan være fordelagtig for dig, som ikke har pengene til en bestemt genstand til din baby her og nu, men som kan betale det fulde beløb indenfor 30 dage.

Sådan indgås den bedste afbetalingsordning

Den bedste kreditaftale afhænger altid af individuelle forhold. I skal tage udgangspunkt I jeres behov, når I køber babyudstyr på afbetaling.

En afdragsordning fungerer som et lån, I indgår med forhandleren eller med en onlinebank. Det er ikke kun prisen for babyudstyret, I betaler. I de månedlige afdrag kommer I også til at betale renter og gebyrer.

I forbindelse med køb skal I derfor undersøge kreditaftalens betingelser, så I er bekendt med de økonomiske rammer og vilkår. Der er forskel på kreditomkostningerne fra bank til bank og fra forhandler til forhandler.

Det vil altid stå oplyst, hvad en kreditaftale samlet set vil koste jer, når I har afdraget på jeres babyudstyr. Det kan være en økonomisk fordel for jer at undersøge priserne hos forskellige webshops, når I køber babyudstyr på afbetaling på nettet. Her kan I sammenligne priser og vilkår, så I sammen kan finde den forhandler, som kan give jer det rette udstyr til babyen, og som har de bedste afbetalingsvilkår.