Trampolin på afbetaling

Når der skal købes ny trampolin til haven, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Der findes et stort udvalg af havetrampoliner, som kan vælges i forskellige modeller.

Onground udgaven er den traditionelle model, hvor trampolinen står på ben på jorden. Inground er den nedgravede model, der er særligt egnet til de små haver og til akrobatiske øvelser.

Vil du undgå at bruge penge fra din opsparingskonto til købet, kan afbetaling være den rette finansieringsmulighed for dig.

Fordelene ved afbetalingsordninger

Der kan være flere grunde til at købe trampolin på afbetaling. Det kan være et dyrt køb, når du går efter en ny og moderne udgave, der er designet med solidt sikkerhedsnet og fremstillet i de mest slidstærke materialer. Køb af ny kvalitetstrampolin kan betyde, at du skal spare op igennem lang tid for at få råd. Eller er du er nødt til at tage penge fra en opsparingskonto, så du har penge til finansiering.

Trampolin på afbetaling

Når du vælger afbetaling, bliver købsprisen opdelt i rater, som du skal betale i en bestemt periode. Dette kan gøre det mere overskueligt at betale af, og med de mange forhandlere på nettet kan du finde den kreditløsning, som matcher din økonomi.

Det er en fordel for dig som forbruger, at der er flere forhandlere at benytte sig af på nettet, der tilbyder afbetaling.

Har du en stærk og stabil økonomi, kan du vælge billige og omkostningsfrie betalingsaftaler, hvor du hverken skal betale renter eller gebyrer. For at blive godkendt til disse, skal du kreditvurderes.

At handle på afbetaling betyder nødvendigvis ikke, at du skal betale mere for dit køb end selve prisen for din trampolin.

Hvilke forhandlere tilbyder køb af trampolin på afbetaling?

Det er en god idé at starte med at danne dig et overblik over de forskellige forhandlere på nettet, hvor du kan få hjælp til finansiering. Ved at undersøge dine handelsmuligheder får du et indtryk af, hvor du kan få de bedste og billigste kredittilbud.

Forhandlerne tilbyder forskellige trampolinmodeller. Mens nogle er henvendt til små børn og familier, er andre modeller egnede til unge mennesker, der ønsker at kunne hoppe og lave øvelser.

Uanset om det er første gang, du vil etablere en afbetalingsordning, eller om du er bekendt med finansieringen fra andre køb, skal du sætte dig ind i vilkår og betalingsrammer fra starten af.

På hjemmesiderne hos de mange forhandlere finder du hjælpsomme eksempler på forskellige afdragsordninger. Her kan du se, hvor meget du skal betale hver måned i forhold til valg af løbetid og lånebeløb.

Sådan køber du trampolin på afbetaling online

Alle over 18 år kan købe på afbetaling. Det gælder både på nettet og i fysiske butikker. Den store fordel ved at handle online er, at du i ro og mag derhjemme kan danne dig et indtryk af forskellige finansieringstilbud og sortimenter. Herved får du størst chance for at finde den bedste trampolin og den billigste betalingsaftale.

Du skal bruge dit NemID til ansøgning om finansiering hos forhandlerne.

Når du køber trampolin på afbetaling online, vil det foregå således:

  1. Vælg den forhandler du ønsker at købe hos
  2. Udpeg den trampolin i sortimentet du vil handle og ”gå til kassen”
  3. Vælg bank i stedet for betaling med kort
  4. Følg instrukserne hos banken til udfyldelse af ansøgning om kredit
  5. Du får svar indenfor kort tid
  6. Din handel vil blive gennemført, når din ansøgning om finansiering er godkendt

Der er forskel på, hvilke banker de forskellige forhandlere samarbejder med. Det er alle online banker, som er godkendt af Finanstilsynet til at drive bankvirksomhed i Danmark. Du kan være sikker på, at disse banker lever op til gældende regler og bestemmelser på området, så du og dine penge er i sikre hænder.

Ansøger du om rentefri afbetaling, skal du kreditgodkendes.

Dit køb af trampolin gennemføres, når du er godkendt til finansiering.

Hvor mange penge kan jeg ansøge om?

Du kan typisk ansøge mellem 2.000 – 50.000 DKK., når du ansøger om at købe trampolin på afbetaling. Hvor mange penge du vælger at ansøge om, er op til dig. Har du selv midler på kontoen, kan du vælge kun at ansøge om en del af beløbet. Herved opnår du en billigere betalingsaftale.

Du kan også vælge at låne det fulde beløb, som matcher prisen på din nye havetrampolin.

Sørg for at gøre dig overvejelser over løbetiden på din finansieringsaftale. Det er vigtigt, at ydelserne passer til dit månedlige budget.

Du kan bruge en låne- eller afbetalingsberegner, når du vil finde ud af, hvor mange måneder din finansiering skal strække sig over, så afdragene passer til din privatøkonomi.