Dobbeltseng på afbetaling

Trænger soveværelset til en opfriskning med en ny dobbeltseng. Måske er den gamle slidt og træls eller er begyndt at knirke lige voldsomt nok. Det kan også være du har malet og renoveret dit soveværelse, så det er indbydende og lækkert og så står den gamle dobbeltseng der, og ødelægger dit hårde arbejde. 

Er de næste par måneders budget til nyt brugt til din opfriskning af soveværelset, kan en ny dobbeltseng til at fuldende looket have lange udsigter. Det er der heldigvis råd for, læs med her hvor nemafbetaling.dk guider dig godt igennem de ting, du skal være opmærksom på. Både i forhold til din nye dobbeltseng og i forhold til et køb af dobbeltseng på afbetaling.

Vælg madras til din nye dobbeltseng

En dobbeltseng er ikke bare en dobbeltseng, der er mange ting du skal tænke på, når du skal ud og investere i en ny dobbeltseng. 

Lad os starte med madrassen, for det er den du skal ligge på hver nat, så den skal selvfølgelig passe til dig og dine præferencer. Har du mest lyst til en boxmadras på afbetaling, skal du finde lige netop den model, der passer til din højde og drøjde og som tager højde for eventuelle skavanker du måtte have. Tal gerne med personalet eller læs de anvisninger der står op de forskellige produkter, så du er sikker på, at vælge rigtigt.

Dobbeltseng

Det kan også være at en springmadras på afbetaling er mere noget for dig. Springmadrassen har ikke en fast ramme og bund, men kan vendes en gang imellem, så du ikke ligger dem for meget i facon. Her gælder de samme regler som ved boxmadrassen, sørg for at prøve forskellige modeller, læse faktabokse og spørge personalet til råds, så du får den mest optimale model til dig.

Du skal måske også kigge på en topmadras på afbetaling, så du ligger komfortabelt og sundt, samtidig med at du også giver din nye madras en meget længere levetid. Her har du også mange muligheder at vælge imellem, så find en model, der forstærker effekten af din madras. Du finder for eksempel rigtigt mange lækre latex topmadrasser på afbetaling, som former sig efter din krop, uden at du kan ligge dem ud af facon.

Vælg sengestel til din nye dobbeltseng

Du skal også vælge, hvilket sengestel, der vil passe ind i dit nyrenoverede soveværelse.  Skal du bruge en sengegavl på afbetaling eller måske bare en helt enkel sengeramme på afbetaling

Tænk over hvilken stil du ønsker på dit færdige sengeprojekt. Skal det være romatisk, minimalistisk eller en hel anden stil. Dit valg er helt afgørende for, hvilket sengestel du skal vælge. Samtidig er dit valg af madras også med til at variere dine muligheder lidt.  

Har du valgt en boxmadras på afbetaling, har du mulighed for, at vælge helt minimalistiske ben til madrassen, som jo allerede har en sengeramme og lamelbund indbygget. Den mulighed har du ikke med en springmadras på afbetaling, her er du nødt til finde både en sengebund en sengeramme.

Sengebunden kræver ikke den helt store overvejelse, med mindre du tænker, at en funktionel og lækker elevationsbund er den løsning, du ønsker. Er det tilfældet, kan du læse meget mere om elevationsbund på afbetaling her. Både sengerammer og sengegavle findes i et utal af udformninger, så det er bare om at finde den løsning, der passer til dit nye soveværelse. 

Sådan køber du dobbeltseng på afbetaling

Som du kan læse, er der mange ting du skal tage stilling til, når du skal købe ny dobbeltseng. Det kan være at dine madrasser i den gamle seng stadig har masser af år i sig eller at en gang maling på sengestellet er nok til at beholde det. Så skal du selvfølgelig bare koncentrere din søgning om de elementer, du mangler til en færdig dobbeltseng.

Alt andet lige, er det en stor udskrivning som dit budget måske ikke kan bære lige her og nu. Her har du netop muligheden for, at købe din nye dobbeltseng på afbetaling.

Køb på afbetaling er ikke en ny opfindelse, til gengæld er det danskernes foretrukne måde at handle på kredit. Det er det, fordi markedet er bredt og flere og flere forbrugsgoder kan handles på afbetaling. Det betyder flere låneudbydere og deraf tæt konkurrence. Det kommer i sidste ende forbrugeren til gode, da renteudgifter og gebyrer er lavere end på et forbrugslån i din bank eller på et hurtigt kviklån.

Vælg den rette forhandler

De fleste forhandlere af sengeartikler og madrasser, både på internettet og de fysiske butikker, tilbyder forbrugeren at handle på afbetaling. Du skal naturligvis godkendes til enhver låneform, men har du styr på din økonomi og en fast indtægt, er der ikke nogen grund til at frygte et afslag. 

Aftalen om afbetaling laves mellem dig og det finansieringsfirma, som forhandleren har aftale med. Det betyder at den økonomiske side at dit køb har du med låneudbyderen, for eksempel Qliro afbetaling, mens varen stadig hører under den forhandler, hvor du har købt den.

I den virkelige verden betyder det intet som helst. Du betaler dine månedlige afdrag, enten beder du låneudbyderen trække beløbet automatisk eller du tilmelder det til din betalingsservice. Du kontakter forhandleren hvis du har fejl eller mangler på dine produkter. Sværere er det ikke. 

Find de gode lån på afbetaling

Når du skal ud og lave et forholdsvist dyrt køb på afbetaling, kan det godt betale sig, at tjekke markedet ud. Det kan i sidste ende spare dig for et anseeligt beløb, som du kan vælge at bruge til de første par afdrag måske. Du kan også vælge at tilføje dit afbetalingskøb en ekstra ting, det kunne for eksempel være en lækkert sengetæppe på afbetaling, for at fuldende looket i dit soveværelse. 

For at gøre det nemt for dig, har alle låneudbydere pligt til at vise det procenttal, der hedder ÅOP. Det står for årets omkostninger i procent og fordi det er regnet ud i procent, er dette tal netop sammenligneligt på tværs af de tilgængelige låneudbydere. Vælg den låneudbyder med det laveste ÅOP, så er du sikker på, at du gør den bedste handel.

Dobbeltseng på afbetaling

Det kan helt sikkert godt betale sig, at kigge markedet godt efter, for de gode tilbud. Nogle gange kører der kampagner, hvor du ikke skal betale gebyrer, andre gange med nedsat rentesats i en del af din afbetalingsperiode. 

Hælder du mest til en kort låneperiode, måske fordi der lige om lidt venter dig en kvartalsbonus, skal du tage et kig på muligheden for betal med faktura. Her kan du faktisk ofte få en kortere kredit helt uden nogen som helst omkostninger for dig. Du køber dine varer og får en faktura med dig hjem. På fakturaen er seneste betalingsdato angivet, og det kan være alt mellem 14 dag og 2 måneders kredit, du kan få. Betal endelig til tiden, da det tit er forbundet med ret anseelige omkostninger, at betale bare en enkelt dag for sent.

Hvem er de bedste låneudbydere

Alle markedets låneudbydere tilbyder i teorien de samme ting. Lån penge hos os og betal tilbage indenfor et givent tidsrum og med tillæg af renter og gebyrer. Alle låneudbydere, eller finansieringsfirmaer, om du vil, er også underlagt den lovgivning der er på området. Finanstilsynet sikrer, at alle låneudbydere i Danmark overholder de regler og krav der er. Ofte skiftes de forskellige finansieringsfirmaer til, at køre attraktive kampagner.

Du kender sikkert Klarna butikker. De er alle eksempler på danske låneudbydere. Når du besøger både internetbutikker og fysiske butikker, har de hver især en eller flere låneudbydere tilknyttet, så de kan tilbyde deres kunder at betale for deres køb, på forskellige måder og vilkår. Også de enkelte finansieringsfirmaer tilbyder tit mange forskellige kreditprodukter, som du kan vælge imellem, alt efter hvad din økonomi tillader.

Hvis du har benyttet en låneudbyder tidligere og har overholdt din del af aftalen, er det næsten altid muligt, at få de samme gode kampagnetilbud, som de pt har hos konkurrenten. Det er bare om at spørge, for ligegyldigt hvilket tilbud de skal matche, tjener de jo stadig penge på dit afbetalingslån.

Tag vare på din økonomi

Når du vælger at købe dobbeltseng på afbetaling er det vigtigt at du har hånd i hanke med din økonomi og dit forbrug. Enhver låneform skal tages alvorlig, om det er betal med faktura eller køb på afbetaling. Lad være med at sætte dig på et månedsbeløb der er for højt til, at du nærmest ikke kan leve anstændigt for dit tilbageværende rådighedsbeløb.

Så kan selv det mindste bump på vejen mod en afbetalingsfri tilværelse betyde store problemer for dig. Et misset afdrag eller en for sen indbetaling kan være dyrt og måske endda så dyrt, at du ikke kan finde penge til at betale de gebyrer der følger med. Det kan ende i en ond cirkel, hvor du må optage dyre smålån, for at kunne følge med. 

Overblik og sund fornuft er nøgleordene for dig, når du skal finde det gode tilbud om dobbeltseng på afbetaling. Så er du også sikker på, at du kan nyde livet i dit nye soveværelse i fulde drag.