Håndstøvsugere på afbetaling

Er du også træt af at skulle finde den helt store støvsuger frem fra bagerst i skabet, hver gang du taber lidt krummer på gulvet, eller hvis din kat eller hund er begyndt at fælde. Leder du også efter noget nemt og praktisk, som hurtigt kan få arbejdet klaret. Det forstå vi udemærket godt. 

Med en håndstøvsuger kan du nemt og hurtigt komme til, når uheldet er ude. Den kan klare utrolig mange praktiske opgaver og findes med utallige smarte funktioner. Hvis du står og mangler en her og nu så læs med videre i denne artikel, hvor vi hos nemafbetaling.dk kommer ind på, hvordan du kan købe din nye håndstøvsuger på afbetaling.

Hvad er afbetaling

Afbetaling er en måde at betale på, hvorpå du ikke betaler det fulde beløb på en gang. Dette gør, at du kan få varen du har brug for med hjem med det samme, selvom du ikke har pengene på nuværende tidspunkt. Dette kan være en stor hjælp for mange, hvis de pludselig står og mangler noget yderst nødvendigt.

Dette kan eksempelvis være en mor, som står og mangler en vinterjakke til hendes barn, fordi vinteren kommer nærmere, men hun kan bare simpelthen ikke finde plads i økonomien til det. Det kan også være en stor hjælp for unge mennesker, som står og skal flytte hjemmefra og pludselig står og mangler eksempelvis en håndstøvsuger, som jo er en rimelig essentiel ting. 

håndstøvsuger

Når du køber en vare på afbetaling, finder du dermed, i samarbejde med den pågældende butik, ud af hvilken afbetalingsaftale, der passer bedst til dig og din nuværende økonomi. Her laver i et afbetalingsforløb og finder ud af, hvor meget du skal afbetale med om måneden, samt hvor mange måneder det skal forløbe sig over. Her tager de ofte et kig på, hvad dit budget kan klare, så det ikke skal gå ind og ødelægge din økonomi at lave sådan en aftale. For det er jo netop det, der ikke er meningen med afbetaling. Tværtimod skal det være med til at skabe luft i din økonomi i stedet. 

Der findes flere forskellige ordninger

Hos nogle butikker og ved nogle afbetalingsformer skal du være opmærksom på, at der kan være renter og gebyre, som bliver lagt oven i det oprindelige beløb. Det kan derfor somme tider godt være lidt dyrere at vælge at købe noget på afbetaling. Dog er det ikke altid, at man kan undgå det, da man jo netop kan have brug for denne vare nu og her. Der findes dog heldigvis også mange muligheder for at handle på afbetaling, hvor det ikke koster dig noget yderligere, så dette kan være værd at kigge efter, når du påbegynder din jagt på din nye håndstøvsuger på afbetaling. 

Når i sammen har fået lagt en god plan for, hvordan afbetalingen skal forløbe sig, skal du underskrive aftalen. Her er det utrolig vigtigt, at du læser aftalen grundigt igennem, så du selv ved nøjagtig, hvad du går ind til. Hvis blot du husker dette så risikerer du nemlig ikke pludselig at få en ubehagelig oplevelse, hvor du pludselig skal betale diverse skjulte renter og gebyre. 

Hvorfor er en håndstøvsuger særlig praktisk

En håndstøvsuger er et utrolig praktisk redskab at have i sit hjem. Man kan sagtens have den som et supplement til din almindelige støvsuger, men i dag er det også muligt, at få håndstøvsugere som er kraftfulde nok til næsten at kunne erstatte den almindelige støvsuger. Hvis du bor i et større hjem, vil en almindelig støvsuger dog nok være at foretrække til hovedrengøringen. 

En håndstøvsuger er dog dejlig at have ved hånden, hvis man lige hurtigt skal støvsuge et mindre område. Dette kan eksempelvis, være hvis man har spildt lidt på gulvet, hvis din hund har fældet en del i sofaen eller hvis du skal støvsuge kattegrus, hø eller lignende op fra gulvet efter dine kæledyr. Den er også utrolig praktisk at have, hvis man har mindre børn, som ofte kan have tendens til at spilde en del på gulvet under maden.

Her kan det være super uoverskueligt at skulle finde den store og larmende støvsuger frem efter hvert eneste måltid. En håndstøvsuger er nemlig ofte utrolig lydløs, så du behøver derfor ikke at bekymre dig om at forstyrre nogen, eller at vække dit barn mens det sover. 

Et kæmpe hit i de fleste hjem

Derudover er det med en håndstøvsuger også utrolig nemt at komme til ved kringlede steder. Dette kan eksempelvis være, hvis din bil begynder at trænge til en omgang støvsugning. Vi kender alle irritationen ved at skulle til at have den helt store støvsuger med hele vejen ud til bilen. For ikke at nævne at du også skal finde en måde at få strøm ført ud, så den kan komme i stikkontakten.

Det kan også være en tung opgave at skulle løfte rundt på den for at nå alle hjørner og kanter. Her er en håndstøvsuger bare utrolig nemt. Den kræver hverken, at der bliver sat en ledning i stikkontakten, eller at man skal løfte en stor kasse med rundt omkring. En håndstøvsuger er bygget i lette materialer, som gør, at du nemt kan løfte den så du kan komme til. 

Det kommer altså helt an på, hvad dit behov for støvsugning er, og hvor stort et område du har at skulle gøre rent. Hvis blot du bor i et mindre kollegieværelse eller en lille lejlighed, kan det dermed sagtens være nok med en håndstøvsuger. 

Fordele ved at købe en håndstøvsuger:

Der kan være mange fordele ved at vælge at købe en håndstøvsuger. Her har vi listet et par af dem op:

  • Den er lydløs, og du kan dermed støvsuge, lige når du vil, uden bekymring for at vække eller forstyrre andre i hjemmet, hvis de sover eller for eksempel ser TV.
  • Du kan nemt komme ind og støvsuge mindre steder, hvor en normal støvsuger ville have svært ved at nå
  • Den er ikke tung at finde frem fra skabet, som en normal støvsuger er, og man skal ikke tænke på at finde en central stikkontakt i huset, så støvsugeren kan nå alle steder hen
  • Du slipper for at skulle købe poser, da alt støvet bliver samlet i en plastikbeholder, som blot tømmes efter hver støvsugning

Ulemper ved at købe en håndstøvsuger:

Ligesom alt andet er der selvfølgelig også ulemper ved at vælge en håndstøvsuger frem for en normal støvsuger, hvilket også er derfor, at vi ofte anbefaler, at man køber den som et supplement. Her er nogle af det ulemper, som der er værd at have i mente:

  • Den er ikke lige så kraft fuld som en normal støvsuger. Derfor købes den ofte blot som et supplement til de mindre opgaver.
  • Den skal oplades efter hver støvsugning, da den kører på batteri

Hvorfor købe den på afbetaling

Hvis du er ung og bor på et kollegieværelse, kan det være, at pengene ikke er helt store. Her kan det være super smart at vælge at købe din nye håndstøvsuger på afbetaling. Det er jo trods alt ikke så lækkert at blive nødt til at vente i længere tid med at gøre rent, bare fordi pengene ikke er til en håndstøvsuger på nuværende tidspunkt. Med afbetaling vil du kunne få støvsugeren hjem med det samme og først skulle tænke på betalingen senere hen. 

håndstøvsuger på afbetaling

Kvaliteten på den håndstøvsuger som du vælger er også utrolig vigtig. En håndstøvsuger er nemlig ikke bare en håndstøvsuger, og her er det altså ret betydeligt, at du køber en i god kvalitet. Hvis du nøjes med at købe en billig udgave, udelukkende på grund af at du ikke har penge nok nu og her, risikerer du nemlig at få en håndstøvsuger med utrolig lille sugeevne, som ikke holder længe.

Hvis dette bliver udfaldet, er du næsten lige vidt. Ved at købe den på afbetaling har du dermed mulighed for at købe en god håndstøvsuger for alle pengene den første gang, og som kan holde i mange år endnu. Dette vil i sidste ende også spare dig for at bruge unødvendige penge.

Hvor kan man købe en håndstøvsuger på afbetaling

Der er rigtig mange steder, der i dag tilbyder vare på afbetaling. Det er blevet utroligt populært at købe ting på afbetaling, da det kan være med til at give frirum i ens økonomi, og samtidig åbne muligheder for at anskaffe sig nye og nyttige ting. Derfor vil det også være muligt at finde håndstøvsugere på afbetaling mange forskellige steder.

En ide vil være at finde ud af hvilken afbetalingsaftale du selv tænker, vil kunne være den mest optimale løsning for dig. De forskellige løsninger kommer vi ind under senere i denne artikel. Når du har en ide om, hvad du søger af muligheder, så kan du begynde at udse dig de butikker samt hjemmesider, som tilbyder netop disse.

Dette indskrænker nemlig din søgen, så du kun kigger på de støvsugere, som kan købes på den hjemmeside, som netop tilbyder den betalingsmåde, som passer til dig. Dermed slipper du for at spilde din tid ved at kigge alle de forkerte steder. 

Når først du har fundet en hjemmeside, som tilbyder en attraktiv løsning, så kan du give dig i kast med at udse dig, hvilken håndstøvsuger som opfylder dine behov og krav. 

Hvilke muligheder for afbetaling findes der

Der findes utrolig mange forskellige bud på, hvordan en optimal afbetalingsløsning kunne se ud. I sidste ende handler det egentlig bare om, hvilken løsning som passer til din økonomi. Her vil vi komme ind på nogle af de løsninger, der kunne være optimalt for dig at kigge videre på.

Først og fremmest findes der butikker som styrer afbetalingsaftalerne selv. Det er altså her butikken selv, der vælger hvordan aftalen skal forløbe sig. Her er to eksempler på, hvad sådan en aftale kunne lyde på.

Det første eksempel tager udgangspunkt i Ilva.dk. Dette er primært, til hvis du skal købe møbler eller andet til hjemmet. Det kan eksempelvis være, at din sofa efterhånden er blevet gammel og fyldt med eksempelvis hundehår og pletter. Her kan det godt være svært for din nye støvsuger at kunne redde den. Derfor kan det være, at du ønsker at anskaffe dig en ny sofa på afbetaling, som du lettere kan holde ved lige, når nu du får din nye håndstøvsuger. 

Vælg det rette ellers kan det blive dyrt

Hos Ilva tilbyder de Ilva afbetaling, som er den afbetalingsmetode man godkender, hvis man handler på afbetaling gennem dem. Her tilbyder de gratis oprettelse af lånet, samt 0% i rente de første 24 måneder. Dog skal man her betale et månedligt gebyr på 39 kroner, som derfor er den eneste ekstra udgift, man ville skulle af med. Dette gør sig gældende, hvis blot du har betalt hele lånet af inden de to rentefrie år.

Dette er altså ikke et utrolig dyrt lån, og de fleste vil sagtens kunne godkende dette. Udover det tilbyder de også, at man først påbegynder afbetalingen efter 4 måneder. Dette gør altså, at du ikke behøver at bekymre dig om at betale af på lånet det første lange stykke tid. Det kan godt være en lettelse, da man på denne måde har rigeligt med tid til at tilrettelægge et budget, der tager højde for den kommende udgift. 

Det andet eksempel er muligheden betal med faktura. Dette er en kanon mulighed, som mange butikker også tilbyder, hvis du står mangler eventuelt en håndstøvsuger eller andet nu og her men først har pengene den næstkommende måned. Dette er et tilbud til dem, der ønsker et hurtigt forløb, hvor de kan betale det fulde beløb tilbage kort efterfølgende.

Ofte vil du her få varen med hjem sammen med en faktura på det fulde beløb. Denne faktura vil så ofte have en betalingsfrist til omkring 30 dage senere. Dette er altså en god mulighed, hvis man blot vil skubbe betalingen en smule men ikke har behov for at dele regningen op i flere bidder.

Samarbejdsvirksomheder som kan tage sig af lån forløbet

Udover disse to muligheder som butikker ofte benytter sig af, er der også hjemmesider som samarbejder med andre virksomheder, som så tager sig af selve aftalerne om afbetaling. En af disse virksomheder er for eksempel Qliro afbetaling. Med Qliro afbetaling er der flere muligheder for, hvordan du kan afbetale dit lån. Her er der både mulighed for at betale det hele, når du modtager din vare eller dele regningen op.

Ønsker du at dele regningen op, er det muligt selv at beslutte, hvor meget du ønsker at betale månedligt. Dog har Qliro sat grænsen ved minimum 89 kroner eller 1/24 af det fulde beløb. Ud over denne grænse er det kun dig selv, som styrer, hvor meget du kan og ønsker at betale med månedligt. Hvis du altså har lidt flere penge mellem hænderne den ene måned, kan du her vælge at smide det mere ind på lånet.

Det samme gør sig gældende, hvis du en måned pludselig står i en økonomisk dårlig situation, der gør, at du ikke kan betale det beløb, som du normalt vis havde tænkt dig. Her kan du dermed nøjes med at indbetale det minimumsbeløb på de 89 kroner. 

Dette gør, at du kan tilpasse dit låneforløb nøjagtig efter, hvordan din økonomi ser ud, og dette kan være en kæmpe tryghedsfaktor, når man køber ting på afbetaling. Du er nemlig sikker på, at du ikke risikerer at vælte økonomien, hvis der pludselig vælter uforudsete regninger ind af døren. Vi ved nemlig godt, at man ikke altid kan forudse sin økonomi, og det har Qliro afbetaling valgt at tage højde for, hvilket er super rart.

Qliro bliver brugt af mange forbruger

Qliro afbetaling har også gjort det super overskueligt at finde rundt i sine regninger. De har nemlig udviklet en app, hvorpå du kan følge med i, hvor meget du nøjagtigt har betalt, og dermed også hvor meget du mangler. Du kan også følge med i, hvornår du skal indbetale penge næste gang, så du altid er forberedt. Med Qliro afbetaling er du i hvert fald sikret et trygt og fleksibelt afbetalingsforløb, og det er værd at tænke over, når du vælger, hvor du ønsker at købe din håndstøvsuger.

Sidst men ikke mindst vil vi i denne artikel komme ind på Klarna afbetaling. Klarna afbetaling er ligesom Qliro afbetaling et firma, som tager sig af låneforløb fra diverse butikker. Klarna afbetaling går utrolig meget op i din sikkerhed som kunde. Her betaler du først, når du har modtaget varen.

Hvis der er problemer med varen, på den ene eller anden måde, sørger de også for, at du ikke står til ansvar for at skulle betale. De er også hjælpsomme, når det kommer til diverse problemer, og deres chat er åben 24 timer i døgnet, så du kan kontakte dem, hvis du har eventuelle spørgsmål.

Derudover giver de, ligesom qliro afbetaling, også dig meget frihed til selv at vælge, hvordan og hvornår du indbetaler på dit lån. De har også en utrolig overskuelig app, hvorpå du kan alt lige fra at shoppe, holde styr på dine regninger og indbetale penge. En af de smarte ting ved Klarna afbetaling er, at du kan samle alle dine regninger på tværs af butikker og websider på en samlet regning. Dette gør det nemt at holde et overblik over, hvor meget du skal betale månedligt.