Komplett afbetaling

Komplett

Du sidder på kontoret. Det har været en lang arbejdsdag og din bærebare computer har ikke villet helt som du ville. Du sidder og overvejer om det er tid til at skifte den ud med en nyere model. Du får lyst til at tage et game, på din anden computer, bare for at rase lidt ud. Men da du forsøger at tænde din anden computer, gider den ikke at tænde. Du bliver irriteret, men beslutter samtidig at det er er tid til at skifte begge computere ud, så du kan starte på en frisk.

Men for at kunne skifte begge computere ud, samtidig med du skal købe ny skærm og udstyr til den ene computer, har du brug for nogle penge du kan betale med. Med krydsede fingre og et lille håb åbner du din netbank for at tjekke om der skulle stå nogle penge du ikke anede noget om. Men heldet er ikke med dig. Du tjekker derfor din opsparing og budget konto, men heller ikke her er der noget held. Men i samme øjeblik finder du ud af du faktisk kan købe din nye computer, skærm og udstyr på afbetaling hos Komplett.

Inden du begiver dig ud i at købe dine ting på afbetaling hos Komplett, har du sikkert en række spørgsmål der ligger og lure i baghovedet. Det kan eksempelvis være, hvorfor du skal købe computer og hardware på afbetaling? Fordele og ulemper ved afbetaling? Afbetalingsløsninger hos Komplett? Eller Hvad du skal være opmærksom på, når du køber på afbetaling? Alt dette får du svar på i artiklen her.

Computer og hardware på afbetaling 

Der er flere grunde til at købe computer og hardware på afbetaling. En af de største grunde er nok, at det hurtigt kan komme til at koste en del, hvis du gerne vil have noget ordentligt udstyr. Men ofte går computere ned, både stationære og bærebare, når man mindst venter det. Derfor er det også sjældent man egentlig har sparet penge sammen til en ny. I et sådan tilfælde, kan det altså være en fordel at købe computeren på afbetaling.

Fordele og ulemper ved at købe på afbetaling

Som de fleste andre ting, er der både fordele og ulemper ved at købe ting på afbetaling. Når man køber noget på afbetaling, er det ligesom at låne penge, og derfor skal du selvfølgelig betale pengene tilbage på et tidspunkt, hvilket kan være en ulempe for nogle. Men en af de helt store fordele er at du kan købe netop den computer du har brug for, så du ikke skal nøjes med mindre, da du ikke skal tænke på betalingen lige nu og her.

Betal med faktura

Når du skal købe ting på afbetaling hos Komplett, har du to forskellige muligheder. Men ofte er Komplett kendt for at folk vælger at betale tilbage gennem faktura. Når du køber hos Komplett og vælger at benytte dig af fakturabetaling, får du 14 dages kredit fra den dag du køber dine produkter.

Det vil sige at du får fri rente og fri gebyr fra den dag du køber tingene og 14 dage frem. Hvis du vælger at betale tilbage gennem fakturabetaling, behøver du altså ikke betale det fulde beløb tilbage med det samme. Hvis du ikke har mulighed eller lyst til at betale det hele tilbage med det samme, kan du lade være med at gøre dette.

Afbetaling gennem Klarna

Betaling med faktura er også en aftale med Klarna, men du har også mulighed for en anden løsning. Du kan nemlig indgå en aftale om delbetaling med Klarna, når du køber hos Komplett. Når du betaler tilbage med delbetaling, deler du betalingen op over flere måneder. Det eneste du skal betale mere, for at betale på denne måde, er en afgift på 49 kroner pr. Køb du foretager dig. Hvis du ikke betaler tilbage rettidigt, vil der blive lagt en ekstra rente på købet.

Værd at overveje, når du køber på afbetaling

Køber du ting på afbetaling, kan det være en god ide at overveje din økonomi. Når man betaler med afbetaling, svare det til det samme som at låne penge. Derfor er der selvfølgelig også et krav om at man betale tilbage. Har du en fornuftig økonomi, hvor du har nemt ved at betale regninger, bør du ikke være nervøs for afbetaling. Har du derimod svært ved at betale regninger, bør du tænke dig om en ekstra gang.