Kontinentalseng på afbetaling

Står der en ny seng på ønskelisten og er du måske lidt i tvivl om, hvilken slag seng du skal vælge og om du overhovedet har råd til den, skal du læse med her. Nemafbetaling.dk giver dig god information om en kontinentalseng, hvad den koster og dine muligheder for at købe din foretrukne kontinentalseng på afbetaling. 

Sidder du nu og tænker, hvad pokker en kontinentalseng egentlig er, så forstår vi dig godt. Det er faktisk ikke så tit man hører betegnelsen, men når du læser videre, tænker vi, at du på et tidspunkt tænker, nåh ja, den kender jeg da godt.

En kontinentalseng, hvad er det nu lige for noget

Har du været på hotel for nylig og husker den store, høje, næsten majestætiske seng. Sådan nærmest en prinsessen på ærten seng, med god komfort og tilpas høj til, at man ikke skal ned i knæ for at sætte sig på den. Det er en kontinentalseng, der som oftest anvendes til dobbeltsenge, fordi man faktisk undgår den trælse revne midt i sengen. Det sørger sengens opbygning nemlig for.

Kontinentalseng

En kontinentalseng er opbygget af 3 dele, der hver især har din berettigelse, enten som komfort eller som støtte. Du har en base, en mellemdel og en top, som tilsammen giver dig en helt sublim sengeoplevelse. Ikke kun din sovekomfort er eminent, men højden på kontinentalsengen og topmadrassens blødhed giver for det første sengen et majestætisk udtryk og en hel fantastisk fornemmelse af, at du ikke skal bøje et eneste led for at lægge dig i sengen. Ligeledes er senge utrolig nem at komme ud af igen. 

I en normal seng skal man, med helt bøjede ben, rette sit legeme op i stående stilling og man må ofte lige sætte af med hænderne i madrassen. Det kan for det meste mærkes i hofter og lænd, efter en hel nat på langs. I kontinentalsengen kan du bare svinge benene ud over siden og så snart fødderne rammer gulvet, står du på gulvet. Der er ingen unødig belastning på led eller muskler.

Basen

Den nederste del af sengen kaldes basen, den består enten af 2 enkelte boksmadrasser, som sættes sammen til en king size seng med målene 180 x 200 cm eller en enkelt boxmadras på enten 140 x 200 cm. eller 160 x 200 cm. Du har naturligvis også mulighed for ekstra længde, så den i stedet for 200 cm. hedder 210 cm. Basen kan også være med opbevaring, så er den mere fast end en boxmadras, da den bare er foret med en affjedrende skum på toppen og altså ingen fjedre. Til gengæld er der plads til lidt af hvert i opbevaringsrummene.

Mellemstykket

Det er i mellemstykket, der består af en tyk, lækker og vendbar springmadras at alt det tekniske omkring fjedre og komfortzoner foregår. Springmadrassen er altid, uanset størrelsen på basen, i et stykke.Dit valg af springmadras afhænger af, om du skal have en fast affjedring eller en medium affjedring. Jo højere og tungere du er, jo mere fast en affjedring har du brug for. Er i to, der skal sove i sengen er det også muligt at få en springmadras med forskellig fasthed i hver side, hvis der er behov for det.

Toppen

Der skal en topmadras på som øverste lag på en kontinentalseng. Ikke kun fordi der lige skal være 3 lag og så fandt man på at lægge en topmadras på. Topmadrassen har, som på enhver anden seng, helt sikkert sin berettigelse. Det er nemlig den, der giver dig den umiddelbare liggekomfort og som samtidig med, skåner din springmadras, så den kan holde sig frisk og spændstig i længere tid.

Et helt igennem fantastisk møbel, som er prægtigt at se på og som giver dig en fuldkommen skøn og ergonomisk korrekt søvn. 

Finansier din kontinentalseng på gode vilkår

En kontinentalseng er ikke en helt billig investering, derfor kan det være et brændende ønske, som du bare ikke lige kan se plads til i din økonomi. Der skal mange måneders opsparing til, før du er klar til at kunne købe den seng du går og drømmer om. 

Her kan du med fordel overveje, om ikke det ville være en mulighed at købe din kontinentalseng på afbetaling. Der er heldigvis masser af muligheder for, at du kan finde en løsning, der er økonomisk medgørlig i den forstand, at den ikke er behæftet med ublu renter og gebyrer. Vælger du for eksempel Ilva afbetaling, har du fine muligheder for at få lavet en afbetalingsaftale, der kun koster dig et gebyr på 39 kroner pr måned. Ingen renter og intet oprettelsesgebyr, så længe du kan afdrage alt inden for 24 måneder. Ilva har også masser af kontinentalsenge i deres sortiment, så det ville være en fin ide.

Du kan også undersøge flere lånefirmaers betingelser, for nogle gange køres der kampagner eller andre tiltag, hvor lånebetingelserne er ganske gode. Klarna afbetaling eller Qliro afbetaling er begge solide og anerkendte finansielle firmaer, hvor du kan finde gode deals. 

Disse ting skal du have styr på

Det vigtigste for for dig, når du skal lave en afbetalingsaftale er, at du har styr på dit rådighedsbeløb pr måned, for så ved du, hvor stort et beløb du kan afdrage. Her får du 4 gode råd fra nemafbetaling.dk, som vil gøre det nemmere for dig, at bevare dit økonomiske overblik.

  • Lav et budget, så du kender dit afdragsmaksimum
  • Find den kontinentalseng du vil have og find den bedste pris
  • Tjek markedet for afbetalingsaftaler og vælg den, der passer bedst til din økonomi
  • Tilmeld dig automatisk kortbetaling, så du altid får betalt dine afdrag til tiden

På denne måde er du både sikker på at få din seng til den bedste pris og din kreditaftale på de bedste vilkår. Du kan nemlig godt spare mange penge på at undersøge markedet og handle når priserne er lave. Et godt gammelt ordsprog siger “hvad der er sparet, er tjent” og selv om du finansierer dit køb via kredit, er det heldigvis ikke forbudt at scanne markedet for de bedste tilbud.

Hvad er prisen på en god kontinentalseng

Der er en del forskellige dele du skal købe, når du skal investere i en kontinentalseng på afbetaling. Du skal bruge en sengebund med opbevaring eller en en boxmadras på afbetaling, så skal du have en springmadras på afbetaling og en topmadras på afbetaling. Det siger sig selv, at det ikke er den mest billige seng, du kan finde, til gengæld er det ren og skær velbehag og luksus, når du lægger dig i den.

Som med alle andre madrasser, er er det væld af kvaliteter, der spiller ind på den endelige pris, prisen er også afhængig af, hvilken størrelse seng du ønsker og derfor kan prisen variere med mange tusinde kroner. Der findes masser af varianter indenfor kontinentalsenge, fra de helt billige basismodeller til de specialfremstillede og individuelle modeller, hvor er er kræset for detaljerne og taget specielt højde for netop dine behov. 

Som udgangspunkt kan du sagtens finde fine basissenge langt under 10.000 kr. Du kan også finde de helt lækre og individuelle luksusudgaver til 50.000 kr. Og så har du selvfølgelig hele spektret midt imellem de to yderpunkter, hvor du kan finde mange rigtig gode bud på den seng, der passer til dine behov. Heldigvis er det ikke os alle, der har brug for de individuelle hensyn og det afspejles heldigvis i prisen. Enhver individuel tilretning er selvfølgelig et fordyrende element, som du kun skal benytte, såfremt du virkelig har brug for det. 

Når du skal investere i en dyr seng, kan det være en ekstra god ide, at tjekke de forskellige forhandleres priser og kvaliteter ud. Der kan være tilbud eller udsalg, der virkelig batter i forhold til besparelser, som du helt sikkert skal opmærksom på, så du kan købe din seng så billigt som muligt.

Køb tilbehør på din kreditaftale

Når vi investerer i  en langvarig forbrugsgode, kan det være nødvendigt, måske på grund af størrelse og mål, at tilføje noget tilbehør, så det hele passer sammen. Ofte er det mest bare et ønske om, at den nye seng bliver så meget mere lækker, hvis den får følgeskab af nyt tilbehør. Det er bare ikke så tilfredsstillende, at lægge det gamle sengetøj på en helt ny og dyr seng. Måske mangler der lige et sengetæppe på afbetaling, for at den helt kan komme til sin ret. 

Du skal være opmærksom på, at du sagtens kan lade lagner på afbetaling eller sengetøj på afbetaling indgå i din låneaftale, så du kan lægge nyt og lækkert sengelinned på din nye seng. Vælger du en eller to boxmadrasser til din base, skal du også have enten ben til  dem eller en sengeramme på afbetaling. Der er ikke tale om kæmpestore beløb, der bliver lagt til din låneaftale, derfor kan de tit være en god ide, netop at samle hele købet på samme kreditaftale. 

Hvis du ved, at du indenfor kort tid får udbetalt en salgsbonus eller på anden måde får ekstra penge på kontoen, kan du overveje, om dit tilbehør skal laves på en betal med faktura aftale i stedet. Betal med faktura er en kort kredit, der som oftest er helt fri for omkostninger. Det betyder, at finanseringsfirmaet giver dig helt op til en måneds gratis kredittid. På den måde kan du splitte købet op i to aftaler, en længere afbetalingsaftale på din primære og dyreste investering og en kort kreditaftale på dit tilbehør. Hvis du har muligheden for denne sammensætning, skal du helt sikkert benytte den, fordi din lange aftale bliver billigere og dermed bliver dit rådighedsbeløb i afdragsperioden større. 

Kend dine lånebetingelser

Du skal selvfølgelig tænke på, at jo lavere beløb du ønsker, des længere bliver løbetiden på din aftale, altså det antal måneder du skal betale i. Oftest er det sådan, at jo længere tid du skal afdrage på dit aftale, jo større bliver andelen af omkostninger for dig. Der for ganske få måneders afdrag faktisk komme til at betyde, at dine låneomkostninger bliver uforholdsmæssigt høje.

Kontinentalseng på afbetaling

Du kan sammenligne de forskellige tilbud på den oplysning, der hedder ÅOP. Det er et procenttal, der ifølge loven skal oplyses til alle potentielle låntagere. Det betyder, at du kan orientere dig om de forskellige ÅOP, inden du beslutter dig for, hvilken aftale, der en den bedste for dig. ÅOP står for årets omkostninger i procent og er dermed direkte sammenlignelig med andre udbyderes ÅOP.  Jo lavere tallet er, jo færre omkostninger for dig. 

Vær opmærksom på, at tallet kan variere rigtig meget, alt efter afdragsbeløb og løbetid. Det er derfor utroligt vigtigt, at du er helt klar over, hvor meget din økonomi tillader dig at afdrage pr måned, da et margialt højere beløb eller få måneder mindre, kan betyde en mærkbart forbedret ÅOP. 

Din økonomi er dit ansvar

Vi vil anbefale dig at være objektiv og nøgtern, når du overvejer dit køb af kontinentalseng på afbetaling. Det er en stor investering, som kommer til at påvirke din daglige økonomi i mange måneder fremover. Derfor er det selvfølgelig en beslutning, der skal overvejes nøje. Lad være med at sætte barren for tilbagebetaling så højt, er der slet ikke er luft til en uforudset udgift en gang imellem. Den slags udgifter har det nemlig med at dukke op på de mest ubelejlige tidspunkter. 

Tænk også gerne fremad i tiden, ligger der en sommerferie til udlandet og lurer, som der stadig skal være råd til, eller har du ignoreret de mærkelige lyde fra vaskemaskinen i noget tid nu. Tag de mentale skyklapper af og vurder, om tiden er den rette, for er den det, er det bare med at slå til, når det rette tilbud om kontinentalseng på afbetaling viser sig. 

Hos nemafbetaling.dk håber vi, at du har fået en et solidt indblik i, hvad en kontinentalseng er og hvorfor det kunne være den mest optimale seng for dig. Vi håber også, at vores udførlige guide til den bedste afbetalingsaftale har været brugbar, så du har værktøjerne i orden til at gå ud og orientere dig på markedet og finde de bedste og billigste aftaler for dig og din økonomi.