Køjeseng på afbetaling

Er pladsen blevet for trang i forhold til størrelsen på jeres familie. Som familien bliver større kan man opleve, at det, der engang var massevis af plads, pludselig slet ikke føles sådan mere. Er der kommet et par rollinger til, som nu slås om pladsen på deres fælles værelse, er tiden måske kommet til, at i bør overveje en køjeseng. Så er der nemlig også plads til både de vilde benspjæt og den yndefulde balletdans på børneværelset. 

Køjeseng

Det er bare ikke altid at ønsket om en ny køjeseng, lige følger økonomien til en nye køjeseng. Ofte er der andre vigtige småudgifter der gør, at beløbet til køjesengen aldrig lige bliver fuldt tilgængeligt. 

Det er der heldigvis råd for, læs med her, hvor nemafbetaling.dk giver jer brugbare tips til valg af køjeseng og grundig information om jeres muligheder for at købe ungernes køjeseng på afbetaling. Det er ikke umuligt at få den nye køjeseng med hjem her og nu, mens i kan vente med at betale for den. I har nemlig god mulighed for at købe den nye køjeseng på afbetaling.

Køb køjeseng nu og betal senere

Vælger i at købe jeres køjeseng på afbetaling, er der flere forskellige muligheder, i kan benytte jer af. Der findes mange forskellige finansieringsfirmaer, der samarbejder med webshops og fysiske butikker om at tilbyde varer på afbetaling. I kan for eksempel støde på Klarna afbetaling eller Qliro afbetaling og handler i gerne i Ilva, kender i måske allerede til Ilva afbetaling. Alle disse firmaer har specialiseret sig i at låne blandt andet de danske forbrugere penge, som de kan afbetale på forskellige måder. 

Det er en meget anvendt måde at finansiere sit køb på og det giver mulighed for, at få sin vare med hjem, før man begynder at afdrage på købet. Det fungerer nærmest på samme måde, som hvis i ville spare beløbet op, ved at lægge penge til side hver måned. I stedet betaler i bare det beløb der passer til jeres månedlige budget i et givent antal måneder til finansfirmaet. 

Det er naturligvis vigtigt, at i har det overordnede overblik over jeres økonomi. Som til ethvert andet lån, skal i godkendes til at låne pengene, men med en fast indtægt og ingen økonomiske skeletter der rasler i skabet, er der normalt ingen problem i det. Lad være med at sætte jer så hårdt, at der slet ikke er råderum til en uforudset udgift, så kan det bedre betale sig, at betale et lidt mindre beløb i lidt flere måneder. 

Køb den køjeseng, der passer til jeres børn 

Er i de heldige ejere at et sæt tvillinger, er sengestørrelsen nemt afgjort. Køb den, der passer til børnenes nuværende størrelse plus et voksetillæg, så den ikke bliver for lille alt for hurtigt. Er børnene ikke lige gamle og heller ikke helt samme størrelse, skal sengen naturligvis købes efter den største af jeres børn. Sørg for at den mindste får nederste køje, så han eller hun ikke føler sig udsat i en stor seng oppe under loftet. Put nogle store puder i fodenden, så sengen ikke føles så stor at ligge i. Det giver også den store en bedre nattesøvn, hvis lillesøster eller lillebror skal op og tisse i løbet af natten. 

De fleste køjesenge findes i varierende størrelser fra 70 x 140 cm op til 90 x 200 cm. Køb hellere sengen lidt for stor, hvis jeres børn stadig vokser. Ellers kan i risikere, at der ikke går længe, før sengen er blevet for lille. Det er en stor post på budgettet, når i skal investere i en ny køjeseng, så den skal helst passe til jeres børn så længe som muligt.

Er i så heldige, at i kan købe en køjeseng på afbetaling i fuld størrelse, så vær opmærksom på, at købe en model der kan deles, så begge børn har hver deres seng, den dag de kan få hvert deres værelse eller flytter hjemmefra.

Find den rette køjeseng

Er pladsen på værelset virkelig trang, kan i finde modeller, med udtræksseng i den nederste del samt udtræksskrivebord i hele sengens længde. Så får i nemlig både 2 sovepladser og 2 skrivebordspladser på samme pladsforbrug. Denne model kan ikke deles til 2 senge, men er til gengæld meget funktionel så længe den skal bruges. 

Er der ingen af jeres poder, der er glade for at sove i øverste køje, er en køjeseng måske ikke det mest optimale valg. Men hvad skal man så gøre, når pladsen bare ikke er til 2 senge på børneværelset. Her har i faktisk en helt fin mulighed for købe en helt almindelig seng med en udtræksseng underneden.

Den ekstra udtræksseng kaldes en gæsteseng, men med den rette madras fungerer den helt perfekt som almindelig, daglig seng. Børnene sover stadig i forskellige højder, bare tættere på jorden. Og den ekstra gulvplads i har så meget brug for, er der stadig i dagtimerne, hvor børnene har brug for den og hvor sengen er rullet tilbage på sin plads.

Omkostninger ved køb af køjeseng på afbetaling

Har i brug for en køjeseng, men ikke lige i stand til at betale det fulde beløb, kan køb af køjeseng på afbetaling være en god måde at få sengen med hjem på. Det er selvfølgelig ikke helt omkostningsfrit for jer, men alligevel en af de billigste måder, at handle på kredit på. Der vil være renter og måske gebyrer på aftalen, jo hurtigere i kan betale tilbage, jo færre renter og gebyrer.

Ofte kan gebyrerne helt undgås, hvis i lader finansfirmaet trække beløbet automatisk fra jeres konto en gang om måneden. På den måde undgår i også ufrivillige rykkergebyrer, hvis i en måned skulle glemme at betale afdraget. Det er faktisk et super godt alternativ til de meget dyre kviklån eller bankernes forbrugslån med skyhøje renter og afkrævning af en yderst detaljeret oversigt over jeres privatøkonomi.

Køjeseng på afbetaling

Har i måske en pengegave fra forældre eller bedsteforældre eller en bonus fra en arbejdsgiver i sigte, kan det faktisk vise sig at være endnu billigere, endda måske helt gratis, at handle køjeseng på afbetaling. I kan nemlig benytte jer af den mulighed, der kaldes betal med faktura, hvor i kan få gratis kredit i op til 30 dage, nogle gange mere, hvis i lige løber ind i et kampagnetilbud fra et finansfirma.

Her får i en faktura med jer hjem eller den bliver sendt til jer på mail, med angivelse af seneste betalingsdato. Betaler i til tiden, vil der ikke være omkostninger forbundet med jeres kredit. Men overskrider i datoen for seneste betaling, kan de være en dyr affære. Derfor bør i sætte fakturaen til betaling i jeres netbank med det samme, så den ikke ender med at blive glemt i bunken af reklamer på køkkenbordet. 

Køb det tilbehør i har brug for

Når man ser billeder på webshops eller udstillingsmodeller i butikkerne, er køjesengen klar til brug, med madrasser, topmadrasser, dyner og puder. Helt lækker og indbydende og klar til at ungerne kan få gulvplads på værelset. Virkeligheden er lidt en anden, for den pris i ser, er kun for køjesengen alene, alt andet skal i tilkøbe.

Derfor bør i finde ud af, om i har brug for købe 2 gange springmadras på afbetaling, 2 gange topmadras på afbetaling og måske 2 gange dyne på afbetaling. Det kan synes lidt voldsomt, men det er trods alt en investering i jeres børns nattesøvn. Heldigvis er der tale om langvarige goder, som ikke lige skal skiftes ud med det første, så jeres investering holder betydeligt længere, end det vil tage jer at betale købet ud. 

Børn og unge har brug for meget søvn, for at kunne vokse og udvikle sig, koncentrere sig i skolen og have overskud til fritidsinteresser. Det er mindst lige så vigtigt, at de har en god seng at sove i med en madras der passer til dem, akkurat som vi voksne. Så når i alligevel skal ud og investere i tilbehør, kan det være en god ide at købe kvalitet. Ofte er det få hundrede kroner, der skiller en mellemgod madras fra en god madras, så det er en lille investering i kvalitet, der holder længere.

Gør den ekstra gode handel

Når i skal ud og investere stort til ungerne, kan det vise sig at være en rigtig god ide, at undersøge markedet både på nettet og i de fysiske butikker. Samme vare koster nemlig ikke altid det samme hos alle forhandlere. Juletilbud, sommerudsalg, resttilbud, fødselsdagspriser, halv pris på hele butikken eller black friday. Kært barn har mange navne, men benyt jer endelig af det.

Der kan være rigtig mange penge at spare og måske kan i være heldige at få alt jeres tilbehør til halv pris, og hvis webshoppen samtidig reklamerer med fri fragt, så er det pludselig sjovt at handle køjeseng på afbetaling. På den måde kommer i heller ikke til at føle jer helt forgældede i meget lang tid. Ligegyldigt hvordan i handler varer og forbrugsgoder, er det altid smart at finde de helt gode priser, for så ved i, at i har gjort en god handel.