Skousen afbetaling

Du står i køkkenet, men der mangler noget. Du kigger dig omkring, der står en masse opvask og dine nybagte kager er ikke bagt ordentligt. Det kan være tid til udskiftning i køkkenet. Måske er det tid til at få en opvaskemaskine, så du ikke skal bakse med opvasken hver morgen. Det kan også være tid til at få en ny ovn, så dine kager kan blive bagt færdigt. Du går ud i bryggerset eller badeværelset, alt efter hvor du vasker dit tøj. Det går op for dig, at vaskemaskinen aldrig bliver færdig. Det er tid til at få en ny.

Skousen afbetaling

Men nye hvidevare til huset koster en hel del. Du må kigge dine kontoer igennem. Du starter med at logge på netbank. Den første konto der kommer op har ikke det svimlende beløb du havde håbet på. Du går forventningsfuld over på din opsparing, men heller ikke der er heldet med dig. Du må i gang med at tænke på alternative løsninger. Men heldigvis for dig, kan du hos Skousen købe dine hvidevare på afbetaling.

Men inden du køber dine hvidevare på afbetaling, er der sikkert en række spørgsmål, du gerne vil have besvaret. Det kan eksempelvis være, hvorfor du skal købe hvidevare på afbetaling? Hvad fordele og ulemper er ved afbetaling? Hvilke finansieringsmuligheder er der hos Skousen? Og hvad bør du overveje? Dette får du svar på i denne artikel.

Hvidevare på afbetaling

Hvis det er på tide at du har brug for en opvaskemaskine, fordi det vil gøre hverdagen meget nemmere, er den næsten undværlig. Hvis din vaskemaskine ikke fungerer optimalt, bør du skifte den ud, så den ikke ødelægger dit tøj. Men at købe nye hvidevare koster penge, og kan hurtigt komme til at koste en del penge. Det kan være du har mulighed for at spare penge op eller låne fra familie eller venner. Men det er ikke altid man har mulighed for det, så man må tænke alternative muligheder. En af de muligheder er at købe på afbetaling. På den måde kan du få dine hvidevare, når du har brug for dem.

Fordele og ulemper ved Skousen afbetaling

Der er både fordele og ulemper ved at købe ting på afbetaling. En af de helt store fordele ved at købe på afbetaling er, at du kan købe det du har brug for, når du har brug for. Du behøver altså ikke tænke på prisen lige nu og her. Men at du ikke behøver at tænke på prisen, kan også være en ulempe. Når du ikke skal tænke på prisen, kan du være tilbøjelig til at købe ting til en højere pris end nødvendigt. En anden fordel er dog du ikke skal gå på kompromis med kvalitet og pris.

Afbetaling hos Skousen

Når du køber på afbetaling hos Skousen har du flere forskellige muligheder for afbetaling. Hvis du skal købe en forholdsvis lille ting, der ikke koster ret meget, kan du vælge af benytte dig af afbetaling. Når du køber med Santander, bliver engene bliver trukket direkte fra din netbank, på den måde skal du ikke gøre ret meget selv. De er en smart måde at afbetale mindre beløb.

Finansiering

Hvis du derimod skal købe noget større, har du mulighed for det Skousen kalder for 0-0-0 finansiering. De betyder at du har mulighed for at finansiere dine køb med 0 procent i rente, 0 procent i gebyr og 0 procent i oprettelse. Du skal købe for minimum 2.000 kroner og du har mulighed for at få en løbetid på op til 60 måneder. Hvis du vil have en løbetid på over 10 – 20 måneder, skal du henvende dig i din lokale butik for at få en aftale i stand.

Det skal du overveje ved afbetaling

Når du køber hvidevare, eller andre ting, på afbetaling, bør du overveje din økonomi grundigt inden du går i gang. Hvis du har en fornuftig økonomi i hverdagen, og er god til at betale regninger og penge tilbage, er der intet problem med at købe på afbetaling. Har du derimod problemer med at betale regninger eller andet, bør du overveje det en ekstra gang.