iMac på afbetaling

Er du Apple fan og er det meste af dit elektronik udstyret med det lille æble, men mangler du lige det sidste, men allervigtigste statement piece i form af en iMac. Så er det muligt at ønsket forbliver et ønske langt ud i fremtiden. For kun de færreste kan lige hive tegnebogen frem og betale kontant for den ikoniske iMac. 

Måske skal du bruge dine nye iMac til at game på, eller til videoproduktion eller grafikopgaver. Måske har du en hjemmearbejdsplads, hvor der er gang i mange og tunge opgaver og hvor du ikke har tid til at sidde og vente på en langsom processor.  Det kan også være, at du ikke skal bruge den til noget specielt, andet end lige det der falder dig ind. Så er du i hvert fald også fremtidssikret på den stationære front, for hvem ved, hvad fremtiden bringer af behov til din stationære computer.

iMac på afbetaling

En ny, veludstyret iMac kan let koste i omegnen af kr. 25.000, som jo alligevel er en pæn slat penge for langt de fleste danskere. Skal den købes på bekostning af studieturen til Irland, eller må du så vinke farvel til projektet med at renovere lejligheden, som trænger til noget omsorg og maling. Nogle gange kan man selvfølgelig være tvunget til at vælge mellem to ting, man gerne vil, men heldigvis ikke altid. 

Har du siddet og talt månederne eller årene, til du har sparet op til dit drømmekøb. Og tænker du, at til den tid er der måske både kone og børn og hund og hus, der skal ses til. Ja så kan man næsten lige så godt opgive på forhånd. Men fortvivl ikke for du har faktisk en helt igennem fin mulighed for, at den elskede iMac kan blive din i løbet af ganske kort tid. 

Er en iMac på afbetaling nu også en mulighed for mig

En iMac på afbetaling er en mulighed for stort set alle, der har overblik over deres økonomi. Er du allerede i gang med at spare op, er du faktisk nået rigtig langt, for så ved du nøjagtigt, hvor meget du kan afbetale pr. måned på din iMac. Skulle der nu i butikken eller på nettet være et andet Appleprodukt til en bemærkelsesværdig god pris, måske et Apple Watch på afbetaling, gælder det bare om at slå til. Det drejer sig måske om ganske få afdrag mere. 

Køb af drømmeproduktet eller det helt nødvendige produkt bliver oftere og oftere foretaget som et afbetalingskøb. Det er blevet danskernes helt klart foretrukne måde at handle forbrugsgoder på. Markedet er konkurrencepræget og det kommer dig som forbruger til gode. Set i forhold til en forbrugslån i din bank, som du slet ikke kan være sikker på, at banken vil yde dig, er køb af Apple på afbetaling bare så meget lettere og faktisk også en hel del billigere. 

Afbetaling er et kæmpe hit

De fleste butikker anvender en tredjepart, når det drejer sig om køb på afbetaling. Det betyder at en finansielt virksomhed, som butikken samarbejder med, overtager den økonomiske del af aftalen. Det er dem, du skal tale med, hvis du vil indbetale dit restbeløb, sætte dine månedlige ydelser op eller måske bede om henstand i nogle dage. Alt omkring dit produkt, skal du tale med butikken om, det kan for eksempel være garanti, reparation, reservedele eller andet, der har med produktet at gøre. 

Du skal under alle omstændigheder vide, at der ikke er noget ulødigt eller farligt, ved at foretage et køb på afbetaling. Det er en helt almindelig måde at finansiere sit køb på, som vi for eksempel kender rigtigt godt fra mobilbranchen. Her kigger vi ikke skævt til muligheden for at betale den nye iPhone på afbetaling, fordi vi samtidig betaler vores abonnement. Princippet er akkurat det samme her, og selvom du ikke har betalt en krone for din nye Imac på afbetaling, får du den alligevel med hjem med det samme. 

iMac

Det er en faktisk en rigtig god måde at gøre det på. Du betaler lidt mere for produktet i renter og gebyrer, til gengæld for du brugsret over dit køb, så snart kontrakten er underskrevet. Overholder du dine afdrag, er alt som hvis du have betalt hele beløbet kontant ved køb. Det giver dig en enorm frihed og fint med luft i din økonomi, så der stadig er plads til at være impulsiv en gang imellem og sommerferierne ikke skal udsættes de næste par år. 

Derfor har du brug for en iMac og alle dens fordele

Skulle du, i din glæde over at drømmekøbet nu er tættere på end nogensinde før, helt have glemt. Hvorfor det nu lige er en iMac, der skal pynte på dit skrivebord, skal vi nok lige minde dig om det. Der er faktisk ikke sider nok, hvis vi skal fremhæve alle de lækre og enestående specifikationer, som en iMac er udstyret med. Her får man i sandhed fuld valuta for pengene, ud over det helt enestående og unikke design som Apple er så kendt for. 

  • Retina skærm med 5 millioner farver
  • Glas med nanotekstur
  • Hurtig som en ninja
  • Plads til seriøst store projekter
  • Grafik på allerhøjeste niveau

Ja egentlig er ovenstående kun lige toppen af isbjerget. De nye iMacs er spækket med alle mulige slags lækkerier, så vi forstår godt, hvorfor den står øverst på din ønskeliste. Det er bare med at kigge forbi elektronikbutikkerne i dit område, tjekke netbutikkerne ud og finde det bedste tilbud om iMac på afbetaling.

Inden længe kan drømmen blive til virkelighed og den nye iMac på afbetaling har fundet plads på det lækre, nye skrivebord på afbetaling. Måske bør vi anbefale dig et vækkeur på afbetaling, for du skal virkelig stå tidligt op, for at følge med din nye power maskine.

Hos nemafbetaling.dk takker vi af for nu og håber, at du har fået god og brugbar viden og inspiration fra denne artikel. Så den stationære drømmecomputer snart er at finde hos dig. Der er i hvert fald rig mulighed for, at du kan finde super fine deals på en afbetalingsordning, der lige passer til dig og din økonomiske situation.