Wupti afbetaling

wupti

Vi kender alle det med vi føler der mangler noget i hjemmet. Det kan både være elektronik, det kan være ting til haven, men det kan også være hvidevare til køkken eller bryggers. Du har længe følt der mangler noget, men du har haft svært ved at sætte ord på, hvad det er der mangler.

En dag kommer du til at sidde og surfe på nettet. Du svinger forbi Wupti’s hjemmeside, og det går op for dig at du kan få alt det du står og mangler på netop denne hjemmeside. Du er helt ekstatisk.

Men det går op for dig at hvis du skal købe alle de ting du står og mangler på Wupti’s hjemmeside, kræver det at der er nogle penge på kontoen. Derfor svinger du forbi din netbank. Du åbner din primære konto, men det er ikke ligefrem fordi der står det helt store på kontoen.

Du prøver derfor lykken med dit opsparing, derefter din budgetkonto. Men ingen af dine kontoer indeholder noget der ligner det beløb du har lagt i kurven. Men du opdager med det samme, at du har mulighed for at købe på afbetaling.

Men inden du vælger at købe dine ting på afbetaling hos Wupti, er der nok en række spørgsmål du gerne vil have besvaret. Det kan eksempelvis være du gerne vil vide, hvorfor du skal købe produkter på afbetaling? Hvad er fordelene? Og hvad er ulemperne? Hvilke afbetalingsløsninger har Wupti? Og hvad bør du overveje, inden du køber på afbetaling? Alt dette får du svar på i artiklen her.

Produkter fra Wupti på afbetaling 

Der kan være mange forskellige grunde til at købe ting på afbetaling. Hvis du skal have flere forskellige produkter, som eksempelvis både elektronik og hvidevare til hjemmet, kan det hurtigt løbe op i en god slat penge.

Derfor er det ikke altid at man lige har pengene på lommen, når man skal i gang med at købe de forskellige ting. Og det er heller ikke sikkert man kan nå at spare pengene op, hvis nu vaskemaskinen står af helt uventet, derfor kan det være en fin løsning at købe på afbetaling.

Fordele og ulemper ved afbetaling

Der kan være både fordele og ulemper ved at købe ting fra Wupti på afbetaling. Når du købe ting på afbetaling, er en af ulemperne, at du skal huske at betale tilbage og derfor skal du også være opmærksom på slutbeløbet.

Dog er en af fordelene ved at købe på afbetaling at du ikke behøver at tænke på prisen lige nu og her, da du kan dele betalingen op over flere måneder. På den måde behøver du ikke gå på kompromis eller vælge nogle ting fra, når du handler på Wupti.

Betaling i 20 mindre bidder

Hos Wupti har du flere forskellige løsninger for at betale penge tilbage. Den første afbetalingsløsning går ud på, at du kan dele betalingen op i 20 mindre bidder. Det vil sige, at du betale pengene tilbage over 20 måneder. Når du vælger denne afbetalingsløsning, kan du købe mellem 2.000 og 30.000 kroner, betale nul kroner i rente og gebyr, og så betale tilbage over 20 måneder. Du skal dog betale et månedlig gebyr på 49 kroner.

Lån op til 100.000 kroner

Den anden afbetalingsløsning du kan vælge, hos Wupti, er at du kan låne op til 100.000 kroner. Her er renten dog en del højere, hvor du har en variabel debitorrente på 11.7 procent. Men derimod har du ingen oprettelsesgebyr og betaler kun et månedlig gebyr på 35 kroner. Denne løsning er hvis du skal købe stort ind hos Wupti, hvis du skal købe for mindre beløb, bør du vælge den anden løsning.

Værd at overveje ved afbetaling

Når du køber ting på afbetaling, er der en række ting du bør overveje. Først og fremmest, bør du altid læse det der står med småt, så du er sikker på alle betingelserne for lånet. På den måde sikre du at det ikke bliver dyre end først antaget. En anden ting du bør overveje er din økonomi, da du skal have mulighed for at betale pengene tilbage.

Hvis du er dårlig til at betale regninger, bør du altså ikke købe dine ting på afbetaling hos Wupti. Er du derimod god til at betale tilbage, bør der ikke være noget problem i at købe på afbetaling.