Luftmadras på afbetaling

En luftmadras er altid en god investering, men det er klart, at hvis du skal have en i en ordentlig kvalitet, som der ikke går hul på efter et par dage, så skal der alligevel smides lidt penge efter den. Det kan være svært at få råd til det hele i hverdagen, og især når det gælder sådan noget som en luftmadras, som man jo ikke lige normalt bruger så ofte. Dog er det faktisk alligevel muligt at få lige præcis den luftmadras ind af døren, som passer til dine behov. 

Vi hos nemafbetaling.dk ved nemlig godt, hvor svært det af og til kan være at følge økonomisk med i hverdagen, og derfor fortæller vi dig her lidt om, hvad der er værd at vide om køb af luftmadras på afbetaling. 

En luftmadras kan bruges i mange forskellige sammenhænge

En luftmadras er altid god at have liggende i kælderen eller opbevaringsskabet. Det er nemlig ofte at man står og skal bruge den, når man mindst venter det. Det kan være, du uforudset får en overnattende gæst på besøg, som har brug for noget at sove på. Det kan også ske, at du lige pludselig får den spontane ide at tage på camping sammen med hele familien, og i en sådan situation er det en rigtig god ide at have nogle stykker liggende, så I alle har noget ordentligt og blødt at ligge på, når I når frem til jeres destination ude i naturen. 

Luftmadras

En dobbelt luftmadras i en god kvalitet kan faktisk også bruges som en midlertidig seng, hvis du lige er flyttet, og for en tid ikke lige har fundet den helt rigtige seng endnu. Det kunne selvfølgelig være en mulighed at tage et kig på en dobbeltseng på afbetaling, men hvis du ikke lige kan overskue det, så kan du altså også blot hive luftmadrassen frem. Du kan midlertidigt sove ganske fint på en luftmadras, hvis den er i en ordentlig kvalitet. Dog kan en luftmadras for nogle godt være lidt hård at sove på især for nakken, og det kan måske være en ide at overveje, om det kan betale sig at investere i en god kvalitets hovedpuder på afbetaling. 

Her kan du få mest ud af dit køb på afbetaling

Du kan købe din luftmadras på afbetaling i mange fysiske butikker, men hvis du kunne tænke dig at købe over nettet, så er Klarna afbetaling måske en god mulighed for dig. De sætter dig hurtigt og simpelt ind i deres reglementer, så der ikke er noget at være i tvivl om, og samtidig er du meget fri til selv at vælge, hvordan du vil have betalingsprocessen til at forløbe sig. Måske vil du for eksempel gerne have lov til at betale dit lån tilbage over en længere periode, idet det passer bedst ind i dit månedlige budget at gøre det sådan. 

Hvis du derimod foretrækker at få dit lån ud af verden så hurtigt som muligt, så kan det være, den bedste mulighed for dig er at vælge betal med faktura. Når du tager beslutningen at betale med faktura, vil du egentlig blot udsætte betalingen af din luftmadras til lidt ud i den nærmere fremtid. Typisk kan det være fordi, at du i denne måned simpelthen ikke lige har nok penge til at lægge ud for noget ekstra, og derfor gerne vil vente til først i måneden, når du får løn igen.   

Disse ting skal du være opmærksom på ved dit køb

Alt afhængigt af hvor meget du planlægger at bruge din luftmadras, så er det en fordel at overveje nogle grundting, inden du giver dig i kast med dit køb.

  • Din komfort er essentiel – overvej derfor madrassens højde samt bredde nøje
  • Pris og kvalitet hænger i høj grad sammen ved køb af en luftmadras
  • Vælg en model, som passer til dig og dine behov
Luftmadras på afbetaling

Det er som sagt vigtigt at tænke over, hvor meget du rent faktisk regner med at bruge din luftmadras. Det er muligt at købe en udmærket luftmadras forholdsvist billigt, men hvis du tænker, du kommer til at bruge din madras regelmæssigt, så kan det måske betale sig at investere et højere beløb. På den måde sikrer du dig højst sandsynligt også, at madrassen kan holde i langt længere tid, hvorimod der med en billigere en af slagsen ofte går hul på, som så skal lappes og så videre. 

Derudover er der andre vigtige overvejelser at gøre dig, nemlig målene på madrassen. Det kan naturligvis være en god ide at købe en dobbelt – frem for en enkelt luftmadras, hvis I sover to på den, eller hvis du blot kan lide at have god plads. Udover det er det relevant at overveje nøje, hvor høj en madras, du vil investere i. Kvaliteten ligger nemlig oftest i dens højde, og der findes selvfølgelig også mange forskellige slags både i farver og modeller, så mulighederne er mange. 

En luftmadras er en praktisk investering

Noget af det smarteste ved en luftmadras er, at den er noget af det tætteste man kan komme på en rigtig madras, bortset fra at den kan foldes sammen og blive ret lille, og du kan derfor rejse rundt med den uden for meget besvær. For eksempel kan du tage din luftmadras med på din favorit festival, på camping til Sverige med vennerne eller eventuelt på interrail gennem Europa.

Hvis du har en god luftmadras med dig, når du rejser, så sikrer du dig højst sandsynligt, at du hver nat får en god nats søvn på trods af, at du overnatter ude i det fri. Naturligvis sover du ikke lige så godt på en luftmadras, som du ville gøre, hvis du valgte at investere i en smart elevationsseng på afbetaling, men det er tæt på. 

Hvis du går og overvejer at købe en luftmadras på afbetaling, så er det måske ikke så dårlig en ide. Som nævnt kan en luftmadras bruges til rigtig mange ting, og den er for mange faktisk bare noget, man altid skal have liggende, hvis man pludselig får brug for en. Samtidig er der mulighed for at bruge den i mange år fremover, især hvis du vælger at smide lidt ekstra penge efter den, så du er sikker på, du køber en i ordentlig kvalitet.