HiFi Klubben afbetaling

HiFi Klubben

Du sidder og kigger i stuen. Du har siddet der længe nu, men det er som om der mangler noget. Du kan ikke helt finde ud af hvad der er. Du sidder og stirrer på tv’et, og det går op for dig at du ikke kan høre tv’et ordentligt. Du skruer op for lyden på fjernbetjeningen, men det er som om det ikke virker. I sidste ende går det op for dig at det du egentlig har brug for er et nyt lydsystem, så du kan høre tv’et bedre.

Men for at kunne få et nyt lydsystem, der fungerer hundrede procent som det skal, har du brug for at der står nogle penge på kontoen, så du kan betale for højtalerne. Det kan også være du skal have et nyt tv og sætte sammen med dit surrond system.

Du kigger på din netbank, men det er ikke ligefrem fordi der står noget svimlende beløb. Du kigger derfor på din netbank, men heller ikke der er heldet med dig. Men så opdager du at man kan købe højtalere og lignede på afbetaling hos HiFi Klubben.

Inden du vælger at købe ting på afbetaling ved HiFi Klubben, er der sikkert en række spørgsmål du har stillet dig selv, som du gerne vil have svar på. Det kan eksempelvis være, hvorfor du skal købe ting hos HiFi Klubben på afbetaling? Hvad er fordele og ulemper ved at købe produkterne på afbetaling? Hvilken afbetalingsløsning har de? Og hvad bør du overveje, inden du køber højtalere på afbetaling hos HiFi Klubben? Alt dette får du svar på nedenfor i denne artikel.

HiFi på afbetaling 

Der er mange forskellige grunde til at man vælger at købe ting på afbetaling hos HiFi Klubben. Når man skal købe et nyt lydsystem, samtidig med at man skal have et tilhørende tv, computer eller noget helt tredje, kan det hurtigt komme til at løbe op i en del. Særligt hvis man skal have noget at høj kvalitet.

Når man ønsker at købe et lyd lydsystem eller et nyt tv, er det ikke altid man har alle pengene sparet sammen. Det kan være man slet ikke har sparet nogle penge sammen, men det kan også bare være man mangler det sidste. Det kan også være ens tv og højtalere pludselig går i stykker. Hvis du ikke har pengene til det du går og mangler lige nu og her, kan det være en fin løsning at købe på afbetaling.

Fordele og ulemper ved HiFi på afbetaling

Skal du købe ting på afbetaling, hvad end det er tv, højtalere eller noget helt tredje, er der både fordele og ulemper – det gælder hver gang du vælger at købe noget på afbetaling. Først og fremmest er det en kæmpe fordel, at du ikke skal bekymre dig om produkternes pris lige nu og her.

På den måde har du mulighed for at købe lige netop det du har brug for – uden at gå på kompromis. En af ulemperne er dog at du skal huske at betale pengene tilbage og holde øje med renten, så du ikke skal betale alt for meget tilbage i forhold til originalprisen.

Spred betalingen ud over flere måneder

Når du handler ved HiFi Klubben og vælger at købe dine ting på afbetaling, har du mulighed for at dele din betaling ud over flere måneder. På den måde skal du ikke bekymre dig om beløbet på én gang.

Du kan låne mellem 4.000 og 20.000 kroner rentefrit i mellem 10 og 20 måneder. Når du låner penge hos HiFi Klubben, er der ikke nogen oprettelsesgebyr eller nogen rente. Du skal dog være opmærksom på at der er et månedlig gebyr på 39 kroner.

Hvis du skal låne for mere end 20.000 kroner, har du mulighed for at låne op til 75.000 kroner. Her er der ingen oprettelsesgebyr og ingen månedlig gebyr. Men der er derimod en månedlig rente på 12,9 procent.

Hvis du har brug for at betale tilbage på mere end 20 måneder, har du også mulighed for det med denne løsning. Her har du altså mulighed for at betale tilbage på mellem 12 og 72 måneder. På den måde får du lidt længere tid at betale tilbage på, men hvis du kan holde dig indenfor de 20 måneder, vil det være klart at foretrække.