Lagner på afbetaling

De fleste af os sover minimum 7 timer hver nat. Vi tilbringer derfor meget tid i soveværelset og i sengen. Når vi sover regenerere vores kroppe sig. Kroppen og hjernen har simpelthen brug for søvn for at kunne præstere optimalt i de vågne timer. Det er derfor vigtigt, at du sørger for, at indrette dit soveværelse, så det virker roligt og søvn indbydende. Eksperterne siger,at man skal sørge for at holde sit soveværelse minimalt møbleret og holdt i rolige farver. Det er også vigtigt, at du sørger for at have en god seng at sove i, med en madras der passer til din krop og vægt. 

Lagner

Måske har du lige fået en ny seng og det er derfor, at du er på udkig efter lagner på afbetaling. Det kan endda være at du samtidig leder efter dyner på afbetaling og hovedpuder på afbetaling. Hvis du lige har fået en ny seng, så kan det godt være, at du ikke har så meget stående længere på opsparingskontoen.

Og madrassen er anderledes end den forrige, så nu står du uden lagner, der passer til sengen. Men det behøver ikke at betyde, at du ikke kan få de nye lagner, som du gerne vil have. Hvis du i forvejen har styr på din økonomi og har mulighed for at betale afdragene, så er der intet i vejen med at købe på afbetaling.

Her på nemafbetaling.dk vil vi gerne give dig den vejledning, du har brug for i forbindelse med dine overvejelser om at købe på afbetaling. Du kan i det følgende blive klogere på lagner og på hvilke muligheder du har for at købe på afbetaling.

Lagner er ikke bare lagner

Lagner er ikke bare lagner, for de findes i et hav af materialer, størrelser, udformninger, farver, kvaliteter og priser. Når man skal vælge lagner på afbetaling, så skal du gøre det ud fra hvilken type seng lagnet skal på og ud fra hvilken overflade du forestrækker at ligge på. Nogle foretrækker et satinlagen og andre foretrækker et frottelagen. Det er en smagssag.

Ved du hvad du foretrækker? Ellers må du i en fysisk butik og mærke på de forskellige overflader og kvaliteter. Her vil der også altid stå personale parat til, at vejlede dig hvis du har spørgsmål. Når man kigger på lagner kan man vælge mellem mange forskellige slags. For eksempel:

  • Faconsyet lagen
  • Stræklagen
  • glatlagen
  • Kappelagen
  • Splitlagen
  • Vådliggerlagen

Hvilket lagen du skal bruge kommer både an på, hvilket materiale du foretrækker at sove på. Det kommer også an på, om du er på udkig efter et lagen ,der kan dække hele madrassen, for så er det et faconsyet lagen eller et stræklagen, du skal kigge efter. Har du i stedet for en springmadras, der ligger nede i en sengeramme, så kan du nøjes med et glatlagen.

Kan det betale sig at købe god kvalitet.

Når du skal ud og købe lagner, så kan det godt betale sig at kigge på kvaliteten og materialet. Du skal huske på, at din krop er i direkte kontakt med lagnet mange timer hver nat.  Det er derfor vigtigt, at dit lagen er dejligt at ligge på, men også at det har en kvalitet der gør, at det kan tåle til at blive vasket ofte uden at komme til at fnuldre eller miste farve. En god kvalitets lagen har også lettere ved at opsuge den sved, din krop afgiver i løbet af natten.

Hvis du tænker, at du må være den eneste der overvejer at købe lagner på afbetaling. Så kan du godt tro om igen. Der er faktisk rigtig mange mennesker, både unge og ældre, der vælger denne form for kredit når de skal handle.

Du kan trygt købe på dine lagner på afbetaling.

Når man overvejer at købe på afbetaling, så skal man forinden lægge et budget og sikre sig, at man har luft i økonomien til de månedlige afdrag. Kan økonomien bærer det, så er der intet til hinder for, at du kan købe på afbetaling. Og få fordelen af at kunne tage din vare i brug med det samme.

Hvordan fungere en afbetalingsordning

Hvis du vælger at købe din lagner på afbetaling, så vælger du at købe på kredit. At købe på kredit betyder, at du får varen, i dette tilfælde dine lagner, med det samme og så betaler du herefter løbende af på beløbet. Som oftest foregår det på den måde, at den butik du handler i har et samarbejde med et finansieringsfirma. Når du vælger at købe på kredit, så går finansierings firmaet ind og dækker beløbet hos forretningen.

Lagner på afbetaling

Finansierings firmaet laver samtidig en aftale med dig om, hvor meget du skal betale af på lånet hver måned. Her er det en rigtig god ide at vælge muligheden betal med faktura. På den måde risikere du ikke at glemme en betaling i farten. Betaler du for sent, vil du blive opkrævet rykkergebyr.

Fordele ved at købe på afbetaling

Der er flere fordele ved at købe på afbetaling. Først og fremmest har du mulighed for at få din vare med det samme, selvom du ikke har sparet op til den endnu. Du risikere heller ikke at løbe ind i et par måneder, hvor du må vende og dreje hver en øre, fordi du har lagt hele beløbet på en gang.

Til gengæld skal du være parat til at betale lidt ekstra for at få din afbetalingsordning. Men står du og mangler lagner på afbetaling her og nu, så er det nok en lille pris at betale. Køb på afbetaling igennem for eksempel Ilva afbetaling eller Klarna er faktisk ofte billigere end det er at tage et forbrugslån  i banken eller optage quick-lån

Gode råd hvis du overvejer at købe på afbetaling

  • Undersøg din økonomi og sikrer dig, at du har råd til at købe en vare på afbetaling.
  • Sørg for at betale et afbetalingslån helt ud, inden du optager et nyt, på den måde sikrer du dig, at din økonomi ikke løber løbsk.
  • Undersøg markedet og vær opmærksom AOP, når du vælger afbetaling