Massagestol på afbetaling

En massagestol kan hjælpe dig af med ryg- og nakkesmerter, og redskabet kan være med til at forebygge muskelinfiltrationer. Der findes et stort udvalg af de populære massagestole på nettet, som varierer i omfang af funktioner og indstillingsmuligheder.

Det kan være en stor post på budgettet at betale fuld pris for massageredskabet. Du behøver ikke affinde dig med smerter i hverken ryg, nakke eller skuldre, da du kan købe din massagestol på afbetaling.

Hvorfor købe massagestol på afbetaling?

En stor udgift til et massagehjælpemiddel kan mærkes på budgettet. Enten skal du spare op igennem længere tid, eller også kan du blive nødt til at spare på andre poster såsom mad eller transport. Dette kan være frustrerende og kan betyde, at du skal aflyse begivenheder eller lægge penge til side igennem lang tid.

Massagestol afbetaling

Sådan behøves det ikke at være, da du har mulighed for at købe massageprodukter- og hjælpemidler på afbetaling. Med en afbetalingsordning slipper du for at skulle spare op, og du slipper for at sidde med en stram økonomi. Fremfor at betale massagestolens fulde pris, bliver beløbet delt op i mindre, månedlige rater.

Der findes mange forhandlere af de populære stole på nettet. De kan tilbyde et stort udvalg af modeller, mærker, designs og funktioner, så du kan udvælge dig den stol, som matcher dine behov.

Hvor finder jeg massagestole på afbetaling?

Du skal handle på nettet via webshops, når du vil købe på afbetaling. Der er flere udbydere at vælge imellem. Dette har betydning for dig, da du dels får et stort produktudvalg at vælge imellem og dels får mulighed for at sammenligne købsvilkårene hos de forskellige forhandlere.

Du kan blandt andet finde din massagestol på afbetaling hos følgende webshops og forhandlere:

  • Apuls.dk
  • Folketsting.dk
  • Fit4all.dk.

Der kan være forskel på, hvilke finansieringsmuligheder du finder hos de forskellige forhandlere. Som udgangspunkt skal du oprette din afbetalingsaftale via en tredje part. Dette er i form af en bank, som den pågældende webshop samarbejder med om finansieringen.

Det kan svare sig økonomisk at sammenligne dine kreditmuligheder hos de forskellige udbydere. Du skal blandt andet holde øje med størrelse på renten, længde af afbetalingsperiode samt den samlede pris for afbetalingsaftalen.

Sådan køber du din massagestol på afbetaling

Det er muligt for enhver forbruger over 18 år og med NemID at købe på afbetaling. Købsproceduren minder om den, som du kender til, når du handler online med dit kreditkort.

Du skal starte med at finde den forhandler, som du ønsker at købe din massagestol hos. Når du har udpeget dig dit ønskede produkt, skal du føje den til din digitale indkøbskurv og gå til betaling.

I forbindelse med betaling skal du vælge navnet på den bank, som forhandleren samarbejder med. Herefter vil du blive guidet frem til en ansøgningsformular hos banken, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger samt dine kreditkortoplysninger. Ansøgningsformularen sendes til banken, som vil foretage en kreditvurdering.

Massagestol

Afbetaling fungerer som et lån. Det vil sige, at banken foretager en individuel kreditvurdering, hvor den får kendskab til dine økonomiske forhold. Dette er bankens garanti for, at den kan få sine penge igen, og det er din garanti for, at du ikke stifter gæld, som du ikke kan tilbagebetale.

Ansøgningsprocessen tager højest 1-2 hverdage. Når dit lån er gået igennem, vil handlen gennemføres.

Hvad koster det at købe massagestol på afbetaling?

Prisen for hvad en massagestol på afbetaling koster, afhænger af individuelle forhold. Det kommer blandt andet an på, hvilken model af stol du har valgt samt dens funktioner og egenskaber. Derudover vil prisen afhænge af, hvor lang en afbetalingsperiode din kreditaftale har. Som tommelfingerregel gælder det, at des længere afbetalingsperiode, des dyrere vil kreditaftalen blive for dig i sidste ende.

Det er vigtigt, at du forholder dig til lånets vilkår og betingelser, før du underskriver en aftale. Du skal blandt andet være opmærksom på, om det er forbundet med ekstra udgifter, hvis du indfrier et lån før tid. Det er positivt at kunne betale et lån tilbage, hvis du får økonomi til dette i løbet af afbetalingsperioden. Har du en afbetalingsaftale med lang løbetid, kan dette være et vigtigt punkt for dig at være opmærksom på.

Når du vil købe massagestol på afbetaling, har det betydning, at du kender den samlede pris for kreditaftalen. Denne pris kan du få oplyst i punktet ”Årlige Omkostninger i Procent”.