Humac afbetaling

Humac

Du sidder og arbejder, men det er noget der ikke er som det plejer at være. Du kigger på din telefon, men det er næsten ikke til at se hvad der står på den, da din skærm er ødelagt, fordi du kom til at tabe den, da du var på vej ud af døren forleden. Du vender tilbage til din computerskærm.

Du forsøger at finde en bestemt side, men det tager hundrede år. Din computer er simpelthen gået hen og er blevet alt for langsom. Du beslutter dig for at det er på tide at du anskaffer dig både en ny Macbook og en ny Iphone.

Men at købe en ny Iphone eller Macbook koster en del penge. Du beslutter dig for at logge ind på din netbank for at se om der skulle stå et beløb, der skulle kunne dække dine udgifter. Du har dog ikke heldet med dig, men det går op for dig at du kan købe dine Apple produkter på afbetaling.

Men inden du køber dine Apple produkter på afbetaling, er der sikker en række ting du går med i tankerne. Hvorfor købe produkterne på afbetaling? Fordele og ulemper ved afbetaling? Hvilke afbetalingsløsninger har de hos Humac? Alt dette får du svar på i denne artikel.

Apple produkter på afbetaling 

Der kan være mange gode grunde til at købe Apple produkter på afbetaling, men en af de mest populære grunde er nok, at Apple produkter kan koste en del. Hvis eksempelvis både din Macbook og Iphone går i stykker på samme tid, kan det hurtigt blive en dyr regning. Og det er ikke sikkert du har lagt penge til side til når uheldet skulle være ude, da det ikke er noget man går og tænker over i hverdagen. Men hvis man ikke har penge på hånden, kan det være en god løsning at købe det på afbetaling.

Fordele og ulemper ved afbetaling

Der er både fordele og ulemper ved at købe ting på afbetaling. En af de helt store fordele ved at købe på afbetaling er, at du har mulighed for at købe det du står og mangler lige nu og her, uden at skulle tænke på hvad det koster.

På den måde undgår du altså at skulle gå på kompromis med kvalitet eller model af det Apple produkt du gerne vil have. En af ulemperne ved at købe på afbetaling er at du skal huske at betale pengene tilbage og huske at kigge på renter og omkostninger på afbetalingslånet, da det ofte kan blive dyre end forventet.

Delbetaling

Hos Humac har de flere forskellige afbetalingsmetoder. En delbetalingsløsning hos Humac er lavet i samarbejde med Santander og der findes en løsning, der passer næsten til ethvert behov. På den måde kan du altså få valgmuligheden mellem flere forskellige afbetalingsløsninger, så du får netop til dit behov.

Premium edition modeller

Den af de delbetalingsløsninger du finder hos Humac er en løsning der kun gælder premium edition modeller, hvor du kan låne rentefrit i op til 20 måneder. Det betyder, at når du køber en premium edition model, har du mulighed for at dele tilbagebetalingen op rente- og gebyrfrit i 10 til 20 måneder. Du kan købe for mellem 2.000 og 60.000 kroner i måneden, hvor du skal betale minimum 100 kroner tilbage om måneden. 

Køb nu og betal senere

En anden afbetalingsløsning er køb nu og betal senere løsningen. Her kan du købe for op til 120.000 kroner og udskyde din betaling i helt op til seks måneder, når du køber en ny Macbook online eller i butikkerne. Når du benytter dig af denne mulighed, betaler du nul kroner i oprettelse, 30 kroner i gebyr, og så starter du først afbetalingen efter seks måneder. På den måde har du seks måneder til at samle pengene sammen, så lånet ikke bliver så dyrt.

Lavrente – op til 60 måneders afbetaling

En tredje løsning er, at du kan betale tilbage med en lav rente og en afbetaling på op til 60 måneder. Det der sker er, at det produkt du ønsker at købe kan afbetales med 1 procent i rente om måneden, hvor du så betaler en fast ydelse på mellem 12 til 60 måneder. Men du skal som minimum betale 101 krone tilbage om måneden – du kan også betale mere om måneden og blive hurtigere færdig med at betale tilbage.

Studielån

En sidste mulighed er studielånet, hvor du kan betale 0 procent i rente hver måned for din nye Mac eller Ipad. For at kunne opfylde betingelserne for et studielån, skal du kunne fremvise at du er studerende, i lære eller underviser et sted.

Du kan låne mellem 3.000 og 15.000 kroner, og så kan du betale dem tilbage over 20 måneder og selv tilpasse den månedlige ydelse til din økonomi. På den måde har du altså mulighed for at købe en ny computer og selvom du er studerende og ikke har så mange penge om måneden.