Legetøj på afbetaling

Der bliver konstant produceret nyt legetøj til børn i alle aldre. I takt med udviklingen af elektronik og gadgets bliver legetøj mere teknisk præget, hvilke giver flere anvendelsesmuligheder med produkterne.

Har du brug for at finde nye legeredskaber til dit barn, kan det være en økonomisk hjælp at købe dem på afbetaling.

Herunder finder du alt den information og gode råd, som du har brug for, når du vil købe legetøj og have købsprisen delt op i mindre rater.

Værd at vide om afbetaling som finansiering

Mange forhandlere tilbyder deres kunder at købe på afbetaling. Det kan være alt fra transportmidler over køkkenmaskiner til mobiler og computere. Før du benytter dig af finansieringsmuligheden, er det en god idé at være fuldt bekendt med, hvad den omfatter og betyder for dig økonomisk.

Legetøj afbetaling

Med en afbetalingsordning slipper du for at betale den fulde pris for en vare på én gang. Købsprisen bliver i stedet delt op i mindre, månedlige rater, som du skal betale i en bestemt periode.

Du får stor grad af frihed til selv at sammensætte den kreditordning, som passer til dig. Hos de fleste webshops kan du selv bestemme, hvor mange penge du vil låne til dit køb, og hvor lang en afbetalingsperiode du ønsker.

Hvilke forhandlere tilbyder legetøj på afbetaling?

Mange mennesker benytter sig af at handle på afbetaling. Det er langt fra kun personer med en presset økonomi, som kan få glæde og gavn af finansieringen. Vil du have mere luft i økonomien og overblik over dit budget, kan afdragsordninger være et godt valg.

Hvilken forhandler du skal vælge, afhænger af flere forhold. Du skal starte med at gøre dig overvejelser om, hvilke vilkår og betingelser du ønsker for din finansiering. Der er flere af forhandlerne, som tilbyder rentefrihed. Er det vigtigst for dig at opnå en billig finansiering, skal du vælge de rentefrie løsninger.

Foruden finansieringsvilkår skal du også undersøge forhandlerne i forhold til deres sortimenter.

Er du afklaret med, hvilket legetøj du ønsker at købe, kan dette være dit rette udgangspunkt for at handle.

Afbetaling med eller uden renter?

Finansieringen fungerer hos en stor del af forhandlerne som et lån. Det betyder, at du både skal betale prisen for dine varer samt løbende renter. Før du skriver under på et kredittilbud, skal du sørge for at sætte dig ind i, hvor meget det samlet vil koste dig at købe legetøj på afbetaling.

De nyeste afbetalingsordninger er rentefrie og kræver, at du kreditvurderes. Med disse ordninger kan du spare mange penge, når du ikke skal forholde dig til ekstra omkostninger.

Det er fornuftigt at starte med at undersøge, hvilke forhandlere der tilbyder køb af legetøj på afbetaling.

Når du har flere webshops at vælge imellem, er det størst chance for, at du får en god og fornuftig kreditordning.

Sådan gennemfører du dit køb på afbetaling

Uanset hvilken forhandler du vælger, er det nemt og gennemskueligt at købe legetøj på afbetaling på nettet.

Du skal starte med at vælge det legetøj fra webshoppen, som du ønsker at købe. Når du ”går til kassen”, skal du vælge den bank, som den pågældende forhandler samarbejder med fremfor at vælge betalingsmiddel.

Herefter linkes du videre til bankens hjemmeside, hvor du skal udfylde din ansøgning om finansiering. Du skal angive oplysninger om dig selv samt dine ønsker for kreditordningen.

Ansøgningen skal afsendes ved brug af dit NemID. NemID gør det effektivt og let at indgå kreditaftale på nettet. Du får typisk svar efter kort tid, at du har sendt ansøgningen.

Når du godkendes til kredit, vil din handel automatisk blive gennemført, og varen vil herefter blive sendt til dig.

Skal jeg vælge kort eller lang afbetalingsperiode?

Én af de vigtigste ting du skal være opmærksom på, når du køber legetøj på afbetaling, er betalingsrammen. Denne kan du selv være med til bestemme.

Efter du har indtastet oplysninger om dig selv i ansøgningsformularen, skal du oplyse, hvor mange penge du vil låne til dit køb samt den ønskede længde på løbetiden.

Der er fordele og ulemper ved både korte og lange afbetalingsperioder.

Køb legetøj

Er det vigtigt for dig hurtigst muligt at få betalt pengene tilbage til banken og forhandleren, skal du vælge en kort løbetid. Dette gør raterne på din kreditordning højere, men du vil til gengæld hurtigt blive gældfri.

Har du en lille økonomi, eller vil du gerne have plads til uforudsete udgifter i dit budget hver måned, kan det være ønsket med en længere løbetid.

Dette gør de ydelserne lavere. Har du en afbetalingsordning med renter, skal du være bekendt med, at den længerevarende løbetid kan gøre din kreditordning dyrere.

Sørg for at læse alt det med små i din afbetalingsordning

Før du skriver under på et tilbud om at købe legetøj på afbetaling, skal du sætte dig ind i alle økonomiske forhold. Det er vigtigt for din fremtidige økonomi, at du er bekendt med alle betalinger og vilkår for din finansiering.

På forhandlernes hjemmesider kan du få et godt indtryk af, hvad forskellige finansieringsaftaler vil koste sat op imod lånebeløb og løbetid. Dette er betydningsfuldt, når du skal træffe et valg om, hvordan din betalingsordning skal sættes sammen.

Hos nogle onlinebanker får du adgang til en afbetalingsberegner. Dette er en regnemaskine, der gør det nemt for dig at få indblik i de månedlige ydelser på et lån.

Er du usikker på, hvor høje eller lave de månedlige afdrag bliver, er denne regnemaskine et godt værktøj for dig at gøre brug af. Når du er bekendt med ydelserne på din afbetalingsordning, er du bedst muligt i stand til at betale alle afdrag samt planlægge din økonomi i fremtiden.

Gode råd til at sammensætte en god afbetalingsordning

  • Undersøg forskellige forhandlere når du vil købe legetøj på afbetaling
  • Vær opmærksom på renter og gebyrer på din finansieringsordning
  • Med rentefrie kreditmuligheder kan du spare mange penge på lang sigt
  • Sæt dig ind i et kredittilbuds rammer og vilkår før du skriver under
  • Undersøg ydelserne på en afbetalingsordning fra starten af