Slyngevugge på afbetaling

Er i lige blevet forældre til en lille ny verdensborger,  så har i sikkert allerede været ude og investere i en masse babyudstyr. I har sikkert også fået en masse foræret i barselsgave og dåbsgave, men derfor vil der altid opstå behov, som man ikke havde forudset. Eller man kan have set løsningsmuligheder som man ikke anede fandtes.  Især hvis man er førstegangs forældre,  så kan det være svært at forudse alle de ting, man har brug for, for at give den lille ny den bedste start på livet.

Måske har I allerede købt en vugge, men i har bemærket, at barnet kun sover få timer ad gangen. For små babyer er det en stor omvæltning at komme ud af moderens mave, hvor de har følt sig trygge. Den samme fornemmelse af at blive omfavnet af moderens mave kan man opnå ved at købe en slyngevugge på afbetaling. I en slyngevugge ligger barnet trygt og samtidig vil slyngevuggen gå ind og ergonomisk støtte barnets ryg korrekt.

En slyngevugge kan hænges op på en krog i loftet eller i en dørkarm, men hvis du gerne vil have mulighed for at flytte slyngevuggen rundt, så kan du med fordel købe et stativ der er beregnet til slyngevuggen. Med stativet som du også kan købe på afbetaling vil du hurtigt kunne flytte slyngevuggen fra stuen og til soveværelset eller måske med ud på terrassen, hvis vejret er til det.

Hvad skal jeg overveje inden jeg køber en slyngevugge på afbetaling.

Slyngevugge

Hvis du overvejer at købe en slyngevugge på afbetaling, så er det en god ide at sætte sig ned og lave et par overvejelser. Tænk på om der er flere ting, som i her og nu har brug for. Det kunne være en tremmeseng på afbetaling eller en juniordyne på afbetaling. Det kan nemlig godt betale sig, at samle købet under et lån frem for at optage flere. Det gør det også mere overskueligt, når du skal starte med at afdrage på lånet. Her på nemafbetaling.dk opfordre vi altid til, at man betaler et lån helt ud, inden man optager et nyt. På den måde risikere man ikke, at økonomien pludselig brænder under en.

Når du har besluttet dig for, hvad i mangler til den lille ny, så er det tid til at kigge på budgettet. Det er ikke sjovt at skulle vende og dreje hver en krone. Læg derfor et realistisk budget og sikre dig, at du har råd til at betale afdragene uden, at det gør din hverdag problematisk. Men kan budgettet bære det, så er afbetaling en god løsning så du ikke skal vente til du har sparet op med at få din vare.

Hvad er fordelene ved at købe på afbetaling.

Der er flere fordele ved at købe på afbetaling. Hvis din økonomi ellers kan bære det, så giver det at købe på afbetaling dig muligheden for, at få din vare med det samme, selvom du ikke har sparet op til den. Det kan være en rigtig god løsning, hvis du står med et pludseligt opstået behov. Det er ikke gratis at købe på afbetaling.

Der vil være ekstra udgifter forbundet, men hvis man sammenligner med, hvad det koster at optage et forbrugslån i banken eller optage et kvicklån, så er afbetalingsordningerne ofte de billigste. Når du skal kigge på og sammenligne de forskellige lånemuligheder, så er det ÅOP, du skal kigge på. ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Ved at kigge på ÅOP kan du hurtigt danne et overblik over den bedste lånemulighed for dig.

Hvordan foregår køb på afbetaling

Når du køber en vare på afbetaling, så får du varen udleveret først og starter derefter betalingen. Du køber på kredit, hvilket vil sige at det er det finansieringsselskab, som butikken du køber varen i benytter, som lægger pengene ud for dig. Nogle af de mest benyttede finansieringsselskaber herhjemme er Qliro afbetaling og Ilva afbetaling.

I laver en skriftlig kontrakt, hvor der står, hvor meget du skal betale hver måned og i hvor mange måneder. Det er altid en god ide at bruge funktionen betal med faktura. På den måde undgår du, at misse en betaling af ren og skær forglemmelse. Misser du en betaling, bliver du opkrævet et ekstra gebyr og det er jo ærgerlige penge at betale ekstra.

Hvem tilbyder køb af slyngevugger

Langt de fleste butikker, der sælger baby og børneudstyr, tilbyder afbetalingsordninger. Hvis du er i tvivl, kan du altid checke deres hjemmeside. Der plejer det at stå, hvis det er en ydelse de tilbyder.

Når du har fundet en butik, der tilbyder afbetalingsordninger, så går du ned i den fysiske butik og vælger dit produkt og udfylder lånansøgningen. Hvis du er optaget i RKI, kan du stadig godt ansøge, det er op til de enkelte finansieringsselskaber, om de vil tilbyde dig en ordning.

Når ansøgningen er godkendt, så får du din vare udleveret og herefter vil du hver d. 1 betale dit afdrag, indtil beløbet er betalt tilbage.

Selv om det er finansieringsselskabet, der står for økonomien, så er det stadig butikken, du skal tage kontakt til, hvis du har reklamationer eller spørgsmål til det produkt du har købt, i dette tilfælde en slyngevugge på afbetaling.

Er det almindeligt at købe babyudstyr på afbetaling

At købe på afbetaling er blevet utrolig populært. Rigtig mange har fået øjnene op for, at det ofte er den billigste løsning, hvis man står i en situation, hvor man gerne vil låne penge til et produkt. I dag bruger danskere i alle aldre afbetalingsordninger. Måske forestiller du dig, at det kun er større ting som en dyr luksus seng eller en bil, man kan købe på afbetaling. Men du kan faktisk købe lige hvad du vil i butikken der tilbyder afbetalingsordninger, der er ikke noget mindste beløb eller nogle vare som du ikke må købe. 

At få en baby er en velsignelse, men det er også dyrt og der vil hele tiden komme uforudsete ting, som i kan have brug for. Derfor er det en god ide at købe på afbetaling og få beløbet delt op i mindre rater, så jeres daglige økonomi ikke er for spændt de første måneder af barnets liv. Der skal i jo gerne bare kunne koncentrere jer om den lille ny.