iPhone 11 på afbetaling

Den nyeste iPhone er landet på markedet – nemlig iPhone 11. Hvis du ligesom så mange andre gerne vil have fingrende i den helt nye iPhone, er der heldigvis flere måder at ordne betalingen på. I tilfælde, hvor din nuværende telefon er gået i stykker, er der ikke andet for end at investere i en ny. Langt henad vejen kan det godt betale sig at vælge én af de nye modeller, hvis du gerne vil være sikker på, du får en ordentlig telefon til pengene. Som du sikkert allerede har bemærket, er iPhone 11 ikke den billigste mobil at ofre penge på. Heldigvis er der flere muligheder at gøre det på – læs bare nedenfor.

Køb iPhone 11 på afbetaling
iPhone 11

Sådan får du råd til iPhone 11

Der er forskellige måder at få råd til en ny iPhone på – blandt andet ved at købe iPhone 11 på afbetaling. En iPhone 11 koster mellem 6.200 – 8.000 kroner. Det er i den forbindelse mange penge at skulle lægge med det samme. For at få råd til at købe en iPhone 11, kan du først og fremmest overveje, hvorvidt det er muligt at låne penge til mobilen. Måske har du en familie, du kan låne pengene af for en periode – eller også skal du forsøge dig med afbetaling. Det kan også være, din nuværende telefon er i okay stand og derfor kan sælges til en fair pris. I tilfælde af, at din mobil er gået i stykker, er det klart, at situationen er mere akut.

Det betyder med andre ord, at tiden ikke nødvendigvis er til, at du først sparer mobilens købspris sammen. En opsparing kan være en længerevarende proces. Især hvis økonomien i forvejen er stram, og der løbende kommer en masse andre udgifter, der er vigtige. Alt andet lige, har du altså mulighed for at vælge at købe din iPhone 11 på afbetaling. Fordelen er, at du her blot skal betale et mindre beløb per måned henover en periode. Det kan være helt op til to år, alt efter hvor mange penge, du har mulighed for at afbetale hver måned. Her kan du købe iPhone 11 på afbetaling:

  • Call me
  • YouSee
  • Telenor
  • Elgiganten
  • Telia

Det skal du vide om afbetalingsordning

Afbetalingsordninger er kommet mere og mere på markedet i løbet af de seneste år. Stort set alle mobilforhandlere tilbyder en afbetalingsordning. Her skal du dog være opmærksom på, at der kan være stor forskel på, hvor mange penge du skal afbetale per måned. Det er op til dig at bestemme, hvorvidt du ønsker at afbetale i enten 6, 12 eller 24 måneder. Det er nemlig typisk de tre valgmuligheder, som du kan vælge imellem.

Når du skal beslutte, hvor mange måneder du ønsker at afbetale i, skal du vælge ud fra, hvad du har råd til. Det vil sige, at du skal tage udgangspunkt i dit månedlige budget. Hvor mange penge har du råd til at betale af hver måned? Mange gange er der ikke den store forskel på, hvorvidt du vælger 6, 12 eller 24 måneder, når det kommer til renter.

Fordele ved at købe iPhone 11 på afbetaling

Der er heldigvis mange fordele ved at købe en iPhone 11 på afbetaling. For det første kan du få den hurtigere, end hvis du for eksempel først vælger at spare mellem 6.000 til 8.000 kroner op. Derudover kan det godt betale sig på den lange bane, fordi der ikke kommer hverken renter eller gebyrer oveni.

Hvis du ikke allerede har et abonnement, er der i øvrigt penge at spare, hvis du køber både mobil og abonnement i samme ombæring på afbetaling. Fordelen er nemlig, at du hos mange mobilselskaber har mulighed for at spare penge på selve mobilen, fordi du får et tilbud med oveni, når du både køber abonnement og mobil. Se fordelene ved at købe iPhone 11 på afbetaling nedenfor:

  • Du får din nye iPhone 11 med det samme
  • Du slipper for at bruge tid på at spare penge op
  • Du kommer ikke til at miste et stort beløb i din økonomi med det samme
  • Du vælger selv, hvor mange penge du har mulighed for at afbetale hver måned
  • Du har mulighed for at få en rabat på din mobil, hvis du køber både mobil og abonnement hos samme udbyder
Køb iPhone 11 på afbetaling