Xbox på afbetaling

En Xbox giver dig masser af spilmuligheder og garanti for mange timers socialt samvær med venner, kollegaer, familie m.fl. Dog er det langt fra alle, som har økonomien til at betale det fulde beløb for en ny Xbox.

I denne forbindelse er det en fordel for dig som forbruger, at du kan købe din kommende Xbox på afbetaling. Er det første gang, du stifter bekendtskab med denne betalingsmetode, kan det være en hjælp at få et indblik i, hvad det vil betyde for dig at benytte dig af at købe på afbetaling

Hvad er fordelene ved at købe Xbox på afbetaling?

I korte træk betyder afbetaling, at du deler et produkts fulde købspris op i mindre dele, som du betaler af over en bestemt periode. Det er langt fra kun spillekonsoller, du kan købe på afbetaling. Både elektronik og hårde hvidevarer er produkter, som ofte købes på afbetaling.

I praksis betyder det, at flere mennesker kan få glæde af at erhverve sig nye produkter, da de ikke skal betale den fulde købspris på én gang.

Xbox på afbetaling

Når du afdrager på køb af en Xbox, betaler du samme størrelse rate hver måned. Det vil sige, at det er lige store dele, som den fulde købspris er delt op i. Dermed ved du altid, hvor mange penge du skal betale hver måned og kan nemmere tilrettelægge din privatøkonomi.

Herunder kan du se et overblik over fordelene ved at benytte sig af afbetalingsmuligheden:

  • Det er muligt for alle over 18 år med en konto at benytte sig af at købe på afbetaling
  • Du finder flere udbydere af Xbox på afbetaling
  • Afbetaling kan give dig luft i privatøkonomien
  • Du kan benytte dig af betalingsløsningen, når du handler på nettet

I dag er det helt naturlig for mange forskellige persongrupper at benytte sig af afbetaling. Det er både unge og ældre, som benytter sig af denne finansieringsløsning og derved undgå at sætte sig i gæld. En afbetalingsløsning er et fornuftigt alternativ, når du ikke har økonomi til at betale det fulde beløb på en gang, og hvor du har brug for at afbetale med faste, månedlige rater.

Flere udbydere på markedet tilbyder Xbox på afbetaling

Hos Afbetalingsguiden.dk er vi til for dig som forbruger, der ønsker råd og vejledning i forbindelse med at handle. Det er vores mission at klæde dig bedst muligt på i forhold til at træffe gode valg, når det handler om at ville anskaffe nye produkter til din hverdag.

Det er ikke kun i fysiske butikker, du kan benytte dig af at købe din Xbox på afbetaling. Det netbaserede marked for konsoller giver også mulighed for at benytte sig af betalingsmetoden. Du finder også Xbox One på afbetaling hos følgende velkendte forhandlere:

  • L’EASY
  • ELGIGANTEN
  • WUPTI

Fælles for disse udbydere er, at de tilbyder forskellige finansieringsmuligheder til deres kunder.

De forskellige udbydere har forskellige afbetalingsperioder. Du skal i denne forbindelse være opmærksom på, hvad den månedlige ydelse er for dig. Der kan være flere afbetalingsmuligheder at vælge imellem, og du skal sørge for at få indblik i den endelige pris for din Xbox samt de månedlige ydelser. Ved at være bekendt med disse kan du bedst muligt vælge den bedste afbetalingsløsning for dig.

Det er altid muligt at få konkret indblik i de nærmere betingelser og vilkår for hver enkelt betalingsløsning, der fungerer som en kreditaftale.

For at skabe størst tryghed og sikkerhed for dig selv, kan det være en god ide at få tilmeldt kreditaftalen til PBS. Derved vil de månedlige rater automatisk blive trukket fra din konto hver måned, så du ikke skal bekymre dig om at holde styr på alle betalingerne i perioden.