Tasker på afbetaling

Er den gamle kuffert slidt ned, eller har du brug for en beskyttende laptoptaske til din bærbare computer? Køb af ny taske kan være en stor udskrivning på budgettet. På nettet finder du mange webshops, som tilbyder tasker på afbetaling.

Afbetaling er en finansieringsmetode, som mange forbrugere benytter sig af i det daglige. Det kan være i forbindelse med køb af både hvidevarer, transportmidler eller personlige forbrugsgoder.

Fordelene ved at købe tasker på afbetaling

Det kan for mange mennesker mærkes på budgettet, hvis der er købt ny rejsetaske, computertaske eller designertaske til byture og arbejde. Tasker er personlige genstande, som vi ikke kan være foruden. Mænd og kvinder i alle aldre har brug for at kunne have mapper, papirer, nøgler og mobil med sig. Det gælder både i privatlivet og på jobbet.

Tasker på afbetaling

Du behøver hverken gå på kompromis med kvalitet eller mærke, når du kan købe tasker på afbetaling.

Finansieringsmetoden giver dig blandt andet følgende fordele:

  • Du kan få det produkt, som passer til dine ønsker og opbevaringsbehov
  • Du kan vælge mellem store og små brands fra ind- og udland
  • Du skal ikke til at spare op igennem flere måneder for at kunne betale for ny taske
  • Du kan selv vælge, hvor mange penge du vil låne, når du skal købe
  • Du bestemmer selv, hvor mange måneder du vil betale af over

På nettet går det effektivt og smidigt med at ansøge om finansiering. Forhandlerne har forskellige onlinebanker, som de samarbejder med. Det er hos dem, du skal ansøge om penge til køb af taske.

Her kan du købe tasker på afbetaling på nettet

Der er flere webshops, du kan benytte dig af, når du vil gøre brug af finansieringsløsningen. Forhandlerne tilbyder et varieret udvalg af tasker, og det kan være en god idé at undersøge flere, når du vil have den rette taske og den bedste afbetalingsordning.

Forhandlerne gør brug af forskellige banker og kreditordninger. Har du allerede en bestemt taskemodel, du går efter, kan du vælge webshop ud fra dette behov. Har du brug for inspiration, kan det få stor betydning at gå på opdagelse i udvalgene hos de mange webshops.

Hvordan køber jeg tasker på afbetaling online?

Selvom de mange webshops tilbyder forskellige kreditmuligheder, foregår ansøgning om afbetaling på samme måde.

Du skal starte med at finde den taske i webshoppen, som du ønsker at eje. Herefter skal du gå til betaling og vælge bank eller finansiering. Du ledes direkte videre til en digital ansøgningsformular hos den onlinebank, som forhandleren samarbejder med.

Ansøgningsformularen er simpel og overskuelig. Du skal oplyse navn og alder, og du skal indtaste, hvor mange penge dit køb af taske drejer sig om. Herudover kan du vælge mellem forskellige løbetider.

Nogle banker har fastlagte afbetalingsperioder på enten 6, 12 eller 36 måneder, mens andre webshops giver fuld valgfrihed til at vælge længde på løbetid.

Du sender din ansøgning til banken ved hjælp af dit NemID. Nøglekortet er din tryghed og sikkerhed, når du ansøger om kredit på nettet.

Hvor mange penge kan jeg låne til køb af tasker på afbetaling?

Når du ansøger om kredit hos en forhandler, er det en form for privatlån. Der findes mange onlinebanker, som forhandlerne kan vælge at samarbejde med. Når du vælger en anerkendt og dansk webshop, der sælger accessories og tilbehør, kan du være sikker på, at banken er troværdig og pålidelig.

Du kan hos de fleste banker ansøge om penge til køb af taske fra 2.000 – 50.000 DKK.

Der er forskel på vores privatøkonomier og betalingsmuligheder. For nogle mennesker er den bedste finansieringsordning omfattet af et lånebeløb på under 5.000 DKK., mens det for andre kan være et højere beløb.

Det vigtigste er, at du tager udgangspunkt i dit månedlige budget, når du vælger lånebeløb og afbetalingsperiode.

Hvad koster det at købe tasker på afbetaling?

Prisen for en afbetalingsordning afhænger af flere parametre. Det gælder renten, størrelsen på lånebeløbet, eventuelle gebyrer samt længden på løbetiden, som er med til at afgøre prisen.

Du skal sætte dig ind i de forskellige omkostninger, før du bruger dit nøglekort til at skrive under på en kreditaftale på nettet.

Tasker

De tilbagevendende omkostninger er blandt andet renten. Denne kan få stor indflydelse på, hvad det samlet set vil koste dig at købe tasker på afbetaling.

De billigste afbetalingstilbud er de rentefrie. Du skal kreditvurderes, for at kunne blive godkendt til at opnå en rentefri finansiering.

Har du fast indkomst, og overholder du alle kreditaftaler i forvejen, kan de rentefrie kredittilbud gøre det billigt for dig at købe på afbetaling. Her er det kun købsprisen, du skal betale tilbage i de månedlige afdrag.

Sådan kan du opnå en billig finansiering

Som tommelfingerregel gælder det, at jo mere omhyggelig du er med at undersøge dine kreditmuligheder, jo større er chancen for at opnå en god og fornuftig afbetalingsordning.

Hovedparten af forhandlerne yder stor hjælp til deres kunder. De gør det gennemskueligt og enkelt at få indblik i både vilkår og omkostninger. På deres hjemmesider finder du nyttige oplysninger, som du kan gøre brug af, når du skal træffe beslutning om lånebeløb og afdragsperiode.

Har du flere webshops, som du overvejer at handle hos, kan du sammenligne dem. ÅOP (der er en forkortelse for ”Årlige Omkostninger i Procent”) er et vigtigt nøgletal, du kan bruge til at vurdere forskellige kredittilbud. Det tilbud, der har den laveste ÅOP, vil være den billigste finansiering for dig.

Når du er bekendt med betalingsvilkår- og rammer fra starten af, kan du sammensætte den bedste afbetalingsordning for dig.