Lamper på afbetaling

Belysningen i hjemmet har både praktisk og mental betydning. I gangen skal der vælges lys til passage, mens der i stuen og i soveværelse kan være brug for beroligende belysning eller læselamper.

Designet af dine lamper har særskilt betydning. De indgår som en del af indretningen og interiøret i hjemmet, og de har værdi for stilen og udtrykket i boligen.

Om du er til designerlamper, loftsspots, standerlamper, LED-modeller eller en helt femte type, afhænger af dine ønsker og stilmæssige behov.

Lamper afbetaling

Herunder kan du læse mere om muligheden for at købe din nye lamper på afbetaling, der kan gøre det muligt for dig at få de modeller, du altid har drømt om til hjemmet.

Derfor vælger mange forbrugere at købe lamper på afbetaling

Når du går op i kvalitet, design og funktionalitet, vil køb af nye lamper til hjemmet være dyrt. Det kan svare sig at vælge moderne kvalitetslamper, da du får produkter med længere levetid. De nyeste lamper på markedet vil skabe glæde og komfort for dig i mange år frem, og de kan således være det mest økonomisk, fornuftige valg på lang sigt.

Du behøver ikke aflyse ferien eller skære i madbudgettet for at få råd til dine drømmelamper. Med afbetalingsordning deles købsprisen op i mindre bidder, som du betaler i stedet for én, samlet pris. Dette giver dig først og fremmest mulighed for at anskaffe den belysning til hjemmet, som du har brug for. Og det giver dig derudover en overskuelig, simpel og enkel betalingsaftale.

Raterne deles op i lige store størrelser, så du altid ved, hvor mange penge der skal betales i månedlige gebyrer fremover. 

Hvor kan jeg købe lamper på afbetaling?

Den populære finansieringsmetode tilbydes af både fysiske butikker og af webshops. Der er flere årsager til, at mange forbruger vælger nettet, når der skal købes nye lamper.

Der findes et hav af lamper, og de varierer i størrelser, materialer, designs, brand, funktioner og priser. Når de helt rette udgaver skal vælges, er det en stor hjælp at have afsøgt markedet først. Dette giver dig anledning til at undersøge forskellige modeller, så du i sidste ende er helt afklaret om, hvilke lamper du vil have.

Du kan blandt andet købe dine lamper på afbetaling hos følgende webshops:

  • ILVA
  • Lampeguru.dk
  • Elbutikken.dk
  • Unoliving.com
  • Interiorshop.dk
  • Luxlight.dk
  • Daelles-bolighus.dk

De forskellige webshop har varierede kategorier for lamper. Det er ikke kun designs og egenskaber med din kommende belysning, du skal holde øje med, når de bedste lamper skal udpeges.

Du skal også forholde dig til, hvilken form for afbetaling de forskellige lampeforhandlere tilbyder.

Der kan være stor forskel på deres vilkår og betingelser.

Sådan får du den bedste afbetalingsordning

Den bedste afdragsordning opnås, når du gennemgår betalingsvilkår hos den forhandler, som du vil købe lamper på afbetaling hos.

Når en webshop tilbyder afbetaling, vil der altid være en særskilt underside på hjemmesiden, hvor du kan læse nærmere om, hvordan det foregår i praksis, hvilke bank der samarbejdes med, renter, månedlige gebyrer og længde på afdragsperiode.

Hos mange webshops finder du en rubrik med en oversigt over, hvad det vil koste dig at købe lamper på afbetaling. Her kan du danne dig et indtryk af omkostninger og den samlede pris sat op imod længden på forskellige afdragsperioder.

Denne rubrik kan blive en stor hjælp for dig, når du skal i gang med at ansøge om finansiering hos banken.

Hvordan fungerer en afbetalingsordning med en onlinebank?

En afbetalingsordning minder i praksis som et forbrugslån. Du låner penge af en onlinebank, der skal bruges til erhvervelse af lamper, og du afbetaler købspris og rente i en bestemt periode.

Den største forskel er, at hvor du med et forbrugslån selv bestemmer, hvad pengene skal bruges til, vil pengene i en afbetalingsaftale være bundet op på det aktiv, som du vil købe.

Lamper

Du kommer til at betale de månedlige afdrag til banken. Banken vil herefter sørge for at afregne købsprisen for din lampe med den forhandler, som du har handlet hos. I mange tilfælde vil der være renter forbundet med din afdragsordning. Renterne betales til banken, og de er ’prisen’ for, at du har fået lov at låne penge af den pågældende bank.

Vær opmærksom på de månedlige afdrag

Som udgangspunkt har du stor indflydelse på, hvor meget du vil betale i afdrag hver måned. Når du køber lamper på afbetaling hos en webshop, hvor du selv kan bestemme løbetid, kan du frit vælge, hvor mange måneder du vil betale af over.

I denne forbindelse skal du være opmærksom på, at renten på din finansieringsaftale kan betyde, at du i sidste ende kommer til at betale mere for dine lamper med en lang afdragsperiode. Des længere løbetid, des flere gebyrer vil der være at betale.

Det kan derfor svare sig at gå efter de forhandlere, som har en lav rente på deres afbetalingsordninger.

Vil du have en rentefri aftale, skal du specifikt gå efter de lampeforhandlere, som tilbyder afbetaling via Klarna. Her kan du handle rentefrit på køb op til 2.000 DKK. Du kan en få lav rente på køb over dette beløb, når du opgraderer din konto. Med Klarna kan du dele betalinger op i de bidder, der passer til din økonomi, og du kan udskyde den første måneds betaling.