Pillefyr på afbetaling

Går du derhjemme og fryser? Er der fodkoldt og dårligt isoleret? Det er vigtigt, at man er tilpas i sit eget hjem og det er altså bare nemmere, hvis hjemmet har den rigtige temperatur. Det kan være svært at få taget sig sammen til at få gjort noget ved kulden i sin bolig, både fordi det ofte kræver en del arbejde, men også fordi det hurtigt kan blive en dyr affære. Men der findes måder, hvorpå du kan få den rigtige temperatur i hjemmet uden at skulle ud i dyre forbrugslån. Vi vil her guide dig i køb af et pillefyr på afbetaling.

Hvorfor vælge et pillefyr?

Pillefyret har vundet indpas hos mange hjem, hvilket især skyldes, at de er utroligt energieffektive. Det gør, at man prismæssigt kan spare mellem 50-60 procent af sin varmeregning, hvis man sammenligner med oliefyr eller elvarme. Det er dog vigtigt at huske på, at denne besparelse generelt afhænger af, hvordan ens hus er isoleret, samt hvilke træpiller man vælger at købe.

Pillefyr afbetaling

Men om ikke andet er der penge at spare, når man investerer i et pillefyr, som ofte holder sig nyt og flot i omkring 30 år, før det har brug for udskiftning. Derudover er pillefyret miljøneutralt. Hvis du ikke kender til et pillefyr, skal du vide, at der faktisk ikke er særligt meget hokus pokus over det. Pillefyret er et fyr, hvor man hælder træpiller i, som lander i et forbrændingskammer.

Der findes to forskellige typer af pillefyr, som har stor indvirkning på prisen. Der er det klassiske pillefyr, som kræver en del arbejde og der er det fuldautomatiske pillefyr, som er det dyre valg af de to typer.

Det skal du vide, inden du køber et pillefyr på afbetaling

Der er flere vigtige overvejelser, du skal gøre dig, inden du køber et pillefyr på afbetaling. Du skal først og fremmest overveje prisen. Som med alle andre varer er der forskellige mærker og designs, som har indvirkning på prisen. Derudover er der som nævnt forskel på det klassiske pillefyr og det fuldautomatiske pillefyr. De to forskellige typer af pillefyr giver samme varmedækning, men det klassiske pillefyr kræver væsentligt mere arbejde.

Hvis du derfor ikke har noget imod at arbejde lidt, så er det en god idé at vælge det manuelle fyr, da der er en del penge af spare ved det valg. Derudover afhænger prisen også af, hvor kraftigt et fyr, der er brug for i hjemmet. Man skal derfor vide lidt om, hvor mange kvadratmeter, der skal opvarmes og hvor godt huset er isoleret.

Et kraftigt fyr er dyrere end et mindre kraftigt fyr. Der er derfor ingen grund til at investere i et for kraftigt fyr, hvis behovet ikke er der. Investeringen i et pillefyr er forholdsvis stor, derfor er det vigtigt at tage nogle fornuftige valg.

Værd at vide om afbetaling på et pillefyr

Når du har undersøgt de forskellige faktorer, der spiller ind i dit valg af pillefyr er det vigtigt at overveje, hvordan betalingen skal forløbe. Det er helt naturligt ikke at have finansieringen til et pillefyr og derfor er muligheden for afbetaling utrolig god. Det er en god økonomisk beslutning at investere i et pillefyr, netop fordi det sparer din varmeregning på længere sigt.

Dog skal man huske, at afbetalingsbeløbet skal medtænkes i den fremtidige økonomi i hjemmet. Når du har valgt den forhandler, du gerne vil købe dit pillefyr af, skal du være indforstået med de vilkår, der ligger i handlen.

Pillefyr

Måden finansieringen sker på ved afbetaling er, at beløbet deles op i små dele, som skal betales over en bestemt periode. Når man vælger at betale sit pillefyr på afbetaling bliver det ofte en smule dyrere, end hvis man valgte at betale det fulde beløb ved købet. Dog er det ofte et mindre beløb, som ikke gør den store forskel. Når afbetalingsordningen aftales, er det vigtigt at have styr på en række ting.

Først og fremmest skal du undersøge, om du selv har mulighed for at sætte løbetiden og dermed det månedlige beløb eller om dette er fastsat af forhandleren. Hos DBVVS kan du få en rentefri løbetid på op til 5 år, men du har også mulighed for at fastsætte en kortere løbetid, hvis dette er muligt for dig økonomisk. Derudover skal du undersøge, om du har mulighed for at indfri dit lån, hvis du en dag får pengene.

Det kan ofte være en stor fordel at have muligheden for at indfri sit lån, da man kan være så heldig at få et større rådighedsbeløb en dag, som gør det muligt. Generelt er det vigtigste, inden man indgår en afbetalingsaftale, at man læser vilkårene og er indforstået med dem.  

Fordele ved at købe et pillefyr på afbetaling

Der er flere gode grunde til at købe et pillefyr på afbetaling. Den helt store fordel er, at du kan få råd til et pillefyr, selvom du ikke har udbetalingen til det. Et pillefyr kan gøre en stor forskel i dit hjem og er derfor en god investering. Vi har her listet en række fordele, der er værd at fremhæve.

  • Du kan få et pillefyr, når du har brug for det
  • Købet af et pillefyr er en langsigtet investering
  • Du kan tilpasse købet af pillefyret til din økonomiske situation

Det skal du være opmærksom på

En afbetalingsordning kan være en stor hjælp, når man køber et pillefyr. Et pillefyr er generelt en god investering for et hjem. Netop af den grund kan en afbetalingsordning i dette tilfælde være en rigtig god idé. Det er dog vigtigt, at en afbetalingsordning ikke bliver en vanesag.

Hvis man køber mange varer, særligt luksusvarer, på afbetaling, kan man risikere høje månedlige udgifter, som gør, at man ender med at være nødsaget til at foretage forbrugslån. Derfor er det mest optimalt at gøre brug af afbetalingsordninger til akutte og nødvendige varer såsom et pillefyr. Når man køber et pillefyr, er det samtidig vigtigt at vide, hvilken service der indgår i købet.

Hos MGM-pillefyr bliver man guidet, får monteret fyret og får hjælp til afbetaling gennem SPARXPRES. Hvis forhandleren ikke hjælper med montering, kan der risikere at opstå en ekstra udgift, som man ikke forventede. Derfor er det vigtigt at undersøge, hvad forhandleren hjælper med.