iPad på afbetaling

Bruger du din iPad på daglig basis, så vil du nok have meget svært ved at skulle undvære den, hvis den pludselig en dag står af. Det kan også være, at din nuværende iPad efterhånden er blevet lidt træls at arbejde med, fordi den er ved at være slidt ned.

Hvis dit budget er alt for stramt til, at du bare kan gå ud at købe en ny iPad, så må du se dig om efter en mere lempelig måde at købe en ny på. Du er jo nødt til at have en, og det kan nok ikke vente, til din økonomi bliver bedre.

Sådan kan en ny iPad finansieres

Hvis du ikke på nogen måde har mulighed for at lægge det fulde beløb for en iPad på bordet, og du ikke kan undvære at have en, så findes der heldigvis andre måder, du kan klare den på alligevel.

Enten kan du trække på dit netværk og låne penge af dem. Sådan et lån kan være meget billigt i renter, og du behøver måske ikke at betale så store afdrag ad gangen.

iPad på afbetaling

Er det ikke en mulighed, eller vil du helst klare dine udgifter selv, så kunne du eventuelt købe den nye iPad på afbetaling. Det er ikke alle forhandlere, der tilbyder det, men nogle gør, og så kan du jo henvende dig der.

Få lavet en afbetalingsordning hos forhandleren

Inden du begynder at kigge efter en konkret model, så bør du sikre dig, at forhandleren nu også sælger iPads på afbetaling. Er det en mulighed at købe på afbetaling, så kan du se lidt nærmere på, hvilke modeller den pågældende butik har.

Det er altid klogt at tjekke flere forskellige forhandlere. Der kan sagtens være forskel på, hvilke afbetalingsregler de kører med. Hvis du for eksempel indhenter tilbud fra tre forskellige forhandlere, så har du noget at sammenligne med. Her kan du med fordel vælge det bedste tilbud.

Når du har valgt, hvor du gerne vil købe din nye iPad på afbetaling, så kan du vælge den konkrete model blandt deres sortiment.

Hvordan fungerer en afbetalingsordning?

Så langt, så godt. Så har du fundet din forhandler, og du har fundet din iPad. Nu skal selve afbetalingsordningen formuleres og underskrives. Forhandleren har nok en standardformular, hvor de sidste data skal plottes ind på.

Denne formular skal skrives under af dig. Inden du gør det, bør du læse den grundigt igennem. Det er ikke sikkert, du helt forstår alt det, der står på den. Er du i tvivl, så spørg! Du skriver jo under på, at du skal betale så og så meget og til en bestemt tid. Det er ret vigtigt, at du er helt skarp på, hvad det er, du skriver under på.

Når den del af købet er klaret, så kan det være, at du skal betale den første del af afdragene og et oprettelsesgebyr med det samme. Det skal du så have pengene til.

Når den del så er klaret, så kan du få din nye iPad med hjem.

Hvad med selve afdragene?

Herefter går så den egentlige afdragsordning i gang. Det betyder, at du skal betale for din iPad over en længere periode. Betalingen bliver så at sige delt op i flere mindre bidder.

Du kommer så til at betale et mindre beløb hver måned, indtil hele beløbet er blevet betalt. Husk, at der løber renter på et køb, når det betales på denne måde. Typisk vil det være sådan, at du kommer til at betale flere renter, hvis de månedlige afdrag er mindre, end hvis de er større.

Du skal derfor være opmærksom på, at prisen for at købe en iPad på afbetaling er, at du kommer til at betale mere tilbage end selve den pris, som iPaden kostede.

Det er et vilkår, når du køber en vare på afbetaling.

Hvilke fordele er der ved at købe en iPad på afbetaling?

Selv om du kommer til at betale noget mere for din iPad, når du køber den på denne måde, så er der alligevel flere fordele ved at købe en iPad på afbetaling. Det er for eksempel sådan noget som:

  • Du kan rent faktisk købe en iPad
  • Du behøver ikke at vente, til du har sparet op først
  • Du kan få din iPad med hjem med det samme
  • Din økonomi bliver ikke helt ødelagt
  • Du aftaler selv din tilbagebetaling.

Det betyder, at du meget hurtigt kan komme videre, du har en iPad, som du kan bruge, og har luft i dit budget til at betale de månedlige afdrag. Hvis du får en bedre økonomi, mens du stadig betaler af på din afdragsordning, så kan du jo altid indbetale et større beløb og dermed hurtigere få det betalt ud.

Sørg for at betale til tiden

Der er flere fordele ved muligheden for at købe en iPad på afbetaling. Dem skal du sætte pris på, da det giver dig en god mulighed for at fortsætte dit liv, som du plejer.

Du skal dog huske på, at du har forpligtet dig til at afdrage dit køb med et bestemt beløb hver måned. Det skal du overholde. Gør du det, er der ingen problemer, men hvis du ikke gør det, så kommer det til at koste dig noget ekstra i form af flere renter.

Du skal derfor være helt sikker på, at det, du aftaler med forhandleren i forhold til dit køb af en iPad på afbetaling, er en aftale, som du kan overholde. Og så skal du ellers bare nyde, at du har en velfungerende iPad igen.

Du burde også kigge på: