Varmepuder på afbetaling

Hvis du har problemer med ømme muskler eller led, så kan en varmepude måske hjælpe dig til at få det bedre i kroppen. Varmepuder kommer i mange forskellige former og priser og alt efter, hvilken du har i kikkerten, så kan varmepuder altså godt være ret dyre at få fat i. 

Derfor hjælper vi her dig herinde på nemafbetaling.dk med at finde ud af, om det måske kunne være noget for dig at købe din næste varmepude på afbetaling.  

En varmepude er praktisk at have liggende

  • Når du har ømme muskler efter træning
  • Når du er stiv i nakken 
  • Hvis du har ondt i maven

En varmepude er for mange bare en nødvendighed i huset, idet den for det meste giver din krop velbehag, når du har ondt et sted på kroppen. Det kunne for eksempel være, at du har trænet lidt for hårdt sidste par dage ovre i fitnesscentret, og derfor har rigtig ondt i dine lægge. Du kan i en sådan situation sætte dig godt tilrette i sofaen med dit garn på afbetaling, mens du har varmepuden til at lægge på din læg, indtil musklen varmes op og dermed slapper mere af.

Hvis du derimod har problemer med stivhed i nakken eller blot har ondt et sted af en eller anden årsag, så kan det altså også hjælpe på smerterne at lægge en varmepude på området. Varmen gør nemlig, at vævet omkring dine muskler og led blive mere afslappet og dermed også mindre ømt.   

Dog er det vigtigt at huske på, at en varmepude helst ikke må ligge på din krop i mere end en halv time. Dette skyldes, at din krop bliver sat på arbejde under varmepåvirkningen, og efter 20 minutter til en halv time kan det godt blive for meget for din krop.    

Her køber du din varmepude på afbetaling

Du kan vælge at købe din varmepude på afbetaling gennem rigtig mange forskellige firmaer, men vi kan herinde hos nemafbetaling.dk anbefale at vælge Qliro afbetaling.

Vælger du Qliro, så kommer det højst sandsynligt til at foregå sådan, at du indgår en aftale med dem om, hvor stort et beløb, du vil låne af dem samt hvornår, du vil have betalt pengene igen. Der er normalt ikke de store problemer ved denne løsning, idet det egentlig blot er vigtigt, at du har sat dig godt og grundigt ind i deres reglement, før du går i gang med dit køb. Det er nemlig vigtigt at vide på forhånd, at flere afbetalingsfirmaer godt kan finde på at trække nogle ekstra gebyrer, hvis du er for sent ude med nogle af dine betalinger. 

Hvis du mener, ovenstående løsning bliver for besværlig for dig, så kan du med fordel vælge  betale med faktura i stedet. Når du betaler med faktura får du op til en måneds kredit, hvilket vil sige, du egentlig blot skubber betalingen til senest en måned ud i fremtiden. Det er en god måde at gøre det på, hvis du for eksempel ved, du kan betale hele produktet af på det tidspunkt. 

Hvilken varmepude skal du vælge

  • Varmepude, som er elektrisk
  • Varmepude, som indeholder korn, kerner af hvede eller ris
  • Varmepude, som bruges i bilen, når du er på farten
  • Varmepude, som bruges udenfor

Varmepuder findes i mange forskellige slags. Først er fremmest er det en ide at overveje, om du vil have en elektrisk varmepude, som du kan smide i en stikkontakt og varme op på den måde. Fordelene ved elektriske varmepuder er, at mange af dem kan justeres i varmegraderne, så du selv kan bestemme, hvor varm du vil have puden til at være.

Hvis du er en af dem, der godt kan fryse i bilen, så kan du købe en, der kan sættes i cigaretstikket ude i bilen. Der findes faktisk også varmepuder, som du kan bruge udendørs for eksempel, når du er på camping. Disse varmepuder varmes smart op ved at blive tilsluttet til en powerbank.  

Flere forskellige varmepuder

Du kan derimod også vælge en varmepude med korn, ris eller hvedekerner i. Fordelene ved denne type varmepude er mange. Først og fremmest kan du super hurtigt lige varme den op i enten ovnen eller en mikrobølgeovn. Derudover er disse former for varmepuder normalt lidt mindre end elektriske varmepuder, hvilket gør at når de lægges på kroppen, så varmer de rigtig godt dine muskler og led op lige der, hvor du placerer dem. 

Hvis du synes, det kan være svært at have tålmodighed til at sidde med en varmepude på kroppen og vente på, dine muskler eller andet slapper mere af, så lav noget andet imens. Du kan for eksempel sætte dig i sofaen i stuen eller eventuelt købe en gyngestol på afbetaling, som du kan stille i et hyggehjørne og sætte dig i, mens du læser en god bog eller noget. Man kan sige, varmepuden gør sit arbejde alene, så du kan ligeså godt lavet noget imens, som får dine tanker over på noget andet.