Tandlæge på afbetaling

Besøget hos tandlægen kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Uanset om det drejer sig om almindelig tandrensning, eller om du har brug for at få lavet en fyldning, så kan tandlægeregningen mærkes på budgettet.

Når du står overfor at få lavet en tandbehandling, som du ved, du ikke kan betale på én gang, kan det være det rette for dig at benytte dig af muligheden for tandlæge på afbetaling.

Hvad er fordelene ved at vælge tandlæge på afbetaling?

Det kan gøre ondt at have ondt i tanden. Udsætter du din tandbehandling, kan du få ondt både fysisk og økonomisk. Tandproblemer vil volde dig gener og ubehag i din dagligdag, og det har stor betydning for din trivsel at reagere, når du har brug for tandbehandling.

Tandlæge på afbetaling

Med muligheden for at vælge tandlæge på afbetaling slipper du for at skulle betale den samlede regning på én gang. Udsigten til den efterfølgende regning kan afholde mange mennesker fra at tage til tandlæge. Des længere tid du udsætter dit tandlægebesøg, des værre kan tandgenerne blive, og des dyrere behandling kan du få brug for.

Du kan spare penge på lang sigt, når du sørger for at få behandlet dine tænder efter behov. Selvom du har en stram økonomi eller ikke har mulighed for at betale en fuld tandlægeregning, kan du alligevel overholde dine tandlægebesøg. Dette gør du ved at vælge en tandlæge, som giver dig mulighed for at indgå en afbetalingsordning.

Der er flere fordele ved at vælge tandlæge på afbetaling:

  • Du skaber trivsel og sundhed, når du overholder dine tandlægebesøg
  • Du undgår at skulle betale den fulde tandlægeregning på én gang
  • Du undgår, at dine tandproblemer forværres
  • Du undgår at betale større regninger i fremtiden ved at reagere i tide.

Når du vil have den bedste afdragsordning, skal du kende til proceduren med at finde den rette tandlæge, som kan give dig de bedste finansieringsmuligheder.

Tandlæge på afbetaling via en udbyder af tandlån

Når du vil have de mest fleksible muligheder for at sammensætte den betalingsløsning, som matcher dine behov og ønsker, skal du vælge en udbyder, som tilbyder finansiering af tandbehandlinger.

Det kan blandt andet være hos følgende udbydere:

  • Patientlaan.dk
  • Denti.dk.

Når du vælger én af disse kreditudbyder, vil du frit kunne vælge imellem en række tandlægeklinikker, som tilbyder deres kunder en afbetalingsordning.

Uanset i hvilken landsdel af Danmark du er bosat, kan du finde en tandlæge på afbetaling. I praksis fungerer dette som et tandlån, hvor du kan sammensætte det lån, som matcher størrelsen af din tandlægeregning.

Det er en fordel for dig at vælge en kreditudbyder, som har samarbejde med en række forskellige tandlægepraksisser. Du slipper for at bruge tid og energi på at skulle betale tandlægeregningen og overføre pengene.

Når dit tandlån er godkendt, vil udbyderen overføre pengene fra tandlånet til din tandlæge.

Hvordan foregår afbetalingsordningen?

Det er praktisk, trygt og enkelt at gennemføre dit tandlån på nettet og vælge tandlæge på afbetaling.

Du skal starte med at finde din udbyder af finansiering af tandlægeregning. På hjemmesiden vil du få oplyst alle de tandlægeklikker i Danmark, som du har mulighed for at vælge imellem, og som kreditudbyderen har samarbejde med.

Når du har valgt klinik, skal du i gang med at udforme dit lån.

Tandlæge

Den store fordel i denne forbindelse er, at du selv kan sammensætte det tandlån, som du har brug for. Du skal vælge størrelse på lån samt ønsket afbetalingsperiode. Når du ansøger om et tandlån, skal du sørge for at gennemlæse lånets betingelser. Det er vigtigt, at du på forhånd er bekendt med betalingsvilkår, rentestørrelse og gebyrer.

Du skal sørge for, at størrelsen på de månedlige afdrag kan betales af dit månedlige rådighedsbeløb. I denne forbindelse er det en god idé at få afbetalingsordningen tilknyttet dit kreditkort, så de månedlige afdrag betales automatisk.

Derved undgår du risikoen for at glemme en betaling.

Værd at vide om tandlæge på afbetaling

En afbetalingsordning til en tandlæge kan blive din mulighed for at få et sundt smil. Når du afdrager på dit tandlån, er det ikke kun selve tandlægeregningen, du betaler. Du betaler også kreditudbyderen i form af renter og gebyrer. Dette er betaling for, at kreditudbyderen betaler din tandlægeregning i første omgang.

Det kan svare sig for dig at bruge tid på at orientere dig om lånevilkårene hos en kreditudbyder. Det er vigtigt, at du sørger for at læse alt det med småt, så du fra starten af har fuldt kendskab til de økonomiske betingelser og vilkår.

I punktet omkring ”Årlige Omkostninger i Procent” (ÅOP) kan du se, hvor meget du samlet set vil komme til at betale for afdragsordningen.

Du kan selv påvirke størrelserne af de månedlige afdrag. Des længere afbetalingsperiode, des lavere vil de månedlige afdrag blive. Dette kan være en fordel, hvis du ønsker luft i økonomien, samtidig med at du afdrager på dit tandlån. Dog vil du komme til at betale mindre i ÅOP, når du vælger den kortest mulige afbetalingsperiode.