iPhone 13 på afbetaling

iPhone 13 er ganske rigtigt ikke landet på hylderne endnu, men den er lige på trapperne, og når den først rammer de danske butikker, så skal det nok gå stærkt. Allerede nu er der en stor interesse for iPhone 13, som sandsynligvis vil blive den bedste smartphone fra Apple hidtil.

På denne side vil du ikke kun kunne blive klogere på, hvordan og hvor du kan købe iPhone 13 på afbetaling. Du vil også kunne læse en masse om, hvad du kan forvente dig af den nye iPhone. Nysgerrig? Så læs videre.

Køb iPhone 13 på afbetaling

Du kan købe iPhone 13 på afbetaling til efteråret

iPhone 13 blåHvis rygterne taler sandt, og det gør de ofte, når det kommer til elektronik, så bliver iPhone 13 lanceret til september (2021). Om ganske kort tid kan du altså blive den heldige ejer af en iPhone 13. Og traditionen tro, så kan du købe telefonen på afbetaling. Det er selvfølgelig umuligt at sige, hvordan vilkårene kommer til at blive, men mon ikke, at det bliver nogenlunde de samme vilkår, der gør sig gældende for iPhone 12.

Vi forventer, at efterspørgslen på iPhone 13 (for)bliver stor, hvorfor det er en god idé at sidde klar, når de første danske forhandlere meddeler, at de har fået telefonen på lager. Dette er vel at mærke en god idé, hvad end man har planer om at købe telefonen kontant eller på afbetaling. Det er nemlig meget sandsynligt, at efterspørgslen kommer til at overstige udbuddet. Det er trods alt sket en del gange før.

Dette kan du forvente dig af iPhone 13

Selvom iPhone 13 snart lander i butikkerne, så er det forholdsvis begrænset, hvor meget der er meldt ud om telefonen. Langt de fleste offentliggjorte features er i bund og grund blot rygter. Der skal nok være nogle af rygterne, der holder stik, men hvis du skal være helt sikker på, hvilke features iPhone 13 rent faktisk kommer til at få, så må du væbne dig med tålmodighed.

Det siger rygterne om iPhone 13:

  • Du vil kunne få telefonen med et større batteri end hidtil (op til 1.000 GB)
  • Den vil komme med et opgraderet kamera
  • Designet vil være nogenlunde uændret
  • Den vil sandsynligvis komme i nogle nye og hidtil usete farver
  • Den vil muligvis komme i både en mini, Pro og Pro Max udgave
  • Den vil kunne købes på afbetaling (dette er sikkert)

Hvad kommer iPhone 13 til at koste?

Ja, prisen er selvfølgelig heller ikke helt underordnet, så hvad kommer iPhone 13 mon til at koste? Skal vi igen stole på rygterne, så må du forvente, at din kommende iPhone 13 kommer til at koste et sted mellem 7.000 og 10.000 kr. Det ér mange penge for en smartphone, men det er nogenlunde disse priser, der gjorde sig gældende for iPhone 12 telefonerne ved lancering.

Den normale iPhone 13 bliver sandsynligvis den billigste efterfulgt af iPhone 13 mini. iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max forventes at komme til at koste et hak mere – nok helt op til 10.000 kr. Køber du dog telefonen på afbetaling, så kan du nøjes med at betale et lille beløb hver måned.

Unboxing video af den nye iPhone 13 fra MKBHD