IKEA afbetaling

IKEA

Kender du det med du står i dagligstuen og kigger på din gamle sofa? Du drømmer dig væk til et andet sted for en kort stund. Du drømmer du har en ny og moderne stue, hvor du kan forsvinde væk i den dejligt bløde sofa. Du har besluttet dig. Du skal have nye møbler i stuen. Men med et kommer du tilbage til virkeligheden og kigger på din konto. Pengene rækker ikke lige til en ny stue. Men frygt ej, der er en løsning. Du kan nemlig købe dine nye møbler på afbetaling hos Ikea.

Men inden du vælger af købe dine møbler på afbetaling hos Ikea, er der nok en række spørgsmål, som presser sig på. Hvad er fordelene ved at købe Ikea møbler og interiør på afbetaling? Hvordan kan du finansiere dine boligdrømme? Hvad hvis du er en virksomhed? Og hvad skal du være opmærksom på, når du køber på afbetaling? Du kan finde svaret på dine spørgsmål i artiklen her.

IKEA møbler på afbetaling

Et nyt køkken, en ny stue eller et nyt soveværelse? Drømmene kan være mange. Men det kan være dyrt at skulle ud og investere i nye møbler til dit hjem eller virksomhed. Det kan dog være en nødvendighed at få skiftet de gamle møbler ud med nogle nye. Det kan være en form for investering i dit hjem. Hvis du ikke har mulighed for at samle pengene sammen eller det vil tage for lang tid at spare sammen, kan det være en god ide at købe dine møbler på afbetaling.

Fordele og ulemper ved at købe på afbetaling

Når man køber møbler og interiør på afbetaling, kan der være både fordele og ulemper. En af de helt store fordele er, at du ikke skal bekymre dig om pengene lige nu og her. En ulempe er dog, at du skal betale pengene tilbage og være opmærksom på renter, så tingene ikke bliver alt for dyre.

En anden fordel ved at købe dine møbler på afbetaling er, at du ikke skal gå op kompromis med møbler til dit hjem. På den måde undgår du altså at skulle sove på en luftmadras eller sidde på et tæppe i stuen. Du får altså mulighed for at skabe rammerne om et godt og trygt hjem med det samme.

Finansiere dine boligdrømme

Hvis du gerne vil finansiere dine boligdrømme gennem Ikea, kan du gøre det til en attraktiv rente. På den måde kan du fordele udgifterne over flere måneder. Hos Ikea har du mulighed for at låne mellem 5.000 og 80.000 kroner til en rente på 4,99% p.a. og ÅOP på 5.0 %. Finansieringen sker via Ikano Bank og lånet har en løbetid på 24 måneder. Du ansøger om lånet online.

Lån rentefrit til erhverv

Hvis du er en virksomhed, der skal have nye møbler til kontoret, har du med Ikea Business mulighed for at handle i alle Ikea varehuse med op til 30 dages rentefrit kredit. På den måde har du altså mulighed for at købe nye møbler til din virksomhed. Når du har købt dine kontormøbler, modtager du en faktura via. Din e-mail. På den måde kan du nemt og hurtigt få overblik over dine indkøb til kontoret.  Du ansøger ligeledes om den rentefrie kredit online.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber på afbetaling?

Når du vælger at købe møbler og interiør på afbetaling, er der en række ting du bør være opmærksom på. Når du køber dine ting på afbetaling, er det ligesom at låne penge. Derfor skal afbetalingen også betales tilbage med renter, hvilket betyder at prisen for varerne bliver en smule dyre end originalprisen. Du bør derfor altid undersøge afbetalingsmuligheden ned til mindste detajle.

Du bør også overveje din økonomiske situation. Hvis du køber ting på afbetaling, kan det være en god ide at lægge et budget, så du er sikker på du kan betale pengene tilbage. Hvis du har svært ved at betale pengene tilbage, bør du ikke købe ring på afbetaling.