Dobbeltseng med opbevaring på afbetaling

Har du svært ved at finde opbevaringsplads til alle dine ting i hjemmet og tænker du nogle gange at det ville være så smart, at kunne køb en dobbeltseng med opbevaring som en permanent løsning på dit problem.  Det er faktisk en løsning der slår flere fluer med et enkelt smæk. Du løser dit opbevaringsproblem, du får en dejlig ny seng at sove i og du får ikke flere klodsede kommoder eller skabe i dit hjem. Faktisk kan du måske undvære en eller to af dem du har stående, så der kommer mere luft og liv i din bolig. 

Er det overhovedet muligt at finde en dobbeltseng med opbevaring

Der findes nogle forskellige udgaver af dobbeltseng med opbevaring. Den ene er en sengebund, eller base om du vil, der kan åbnes og give plads til de ting der skal opbevares. Sengebasen kræver en madras ovenpå, for at fungere som en seng. Den anden er en boxmadras, der kan åbnes for opbevaring, her får du altså en “alt i en” løsning.

Dobbeltseng med opbevaring på afbetaling

Det er også muligt at finde et sengestel, hvor der er en indbygget skuffe i selve stellet, her skal du også bruge en madras til. Du kan få dobbeltsenge med opbevaring helt op i størrelse 180 x 200 cm. 

Enslydende for alle muligheder er det, at det ikke er den mest billige løsning, så udsigterne kan være lange, hvis du først skal til at spare op. Heldigvis er der god mulighed for, at du kan købe din dobbeltseng med opbevaring på afbetaling. Læs mere i denne artikel, hvor nemafbetaling.dk, giver dig gode råd til det den bedste løsning for dig.

Hvad koster en dobbeltseng med opbevaring på afbetaling

Vælger du at spare op og derefter købe din seng kontant, skal du spare mellem kr. 7.000 og 13.000 op, alt efter hvilken model der passer bedst til dig. Du ved bedst selv, hvor lang tid det vil tage dig, men for de fleste mennesker er der måske nærmere tale om år og ikke måneder. 

Vælger du derimod at kigge på dine muligheder for at få dit seng hjem så hurtigt som muligt. For eksempel ved hjælp af køb på afbetaling, er der helt naturligt udgifter forbundet hermed. Den finansvirksomhed, som giver dig mulighed for at købe på afbetaling, vil beregne sig gebyrer og renter, hvilket er en ekstra udgift for dig. Derfor er det umuligt at give dig et eksakt beløb, på din ekstraudgift, når du køber dobbeltseng med opbevaring på afbetaling. 

Renterne og gebyrerne vil variere, alt efter hvor hurtigt du tilbagebetaler dit afbetalingslån. Du vil, inden du bestemmer dig, kunne se, hvor meget du i alt vil komme til at betale, ved forskellige afdragsstørrelser og -længder. Ønsker du for eksempel også en topmadras på afbetaling eller en dobbeltdyne på afbetaling, skal du måske justere din afdragslængde med et par måneder eller tre.

Markedet for køb på afbetaling er stigende i Danmark, det betyder, at du ofte kan få ret gunstige vilkår, hvor du slet ikke betaler gebyrer, og hvor renten er ekstra lav, hvis du kan afbetale de fulde beløb inden for for eksempel 12 måneder. Derfor er det værd at forhøre dig om vilkårene hos de forskellige forhandlere, så du er sikker på at sige ja til den bedste aftale. 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber på afbetaling

Ligegyldigt om du vælger at købe din dobbeltseng på nettet eller i en fysisk butik, vil du altid kunne få oplýst den samlede pris på dit køb på afbetaling. Din samlede pris er prisen for dine varer, eventuel levering, renter og gebyrer. Den forskel der er i den kontante pris for dine varer og eventuel levering og din pris på en afbetalingsaftale, er din merpris. 

Dobbeltseng med opbevaring

Du skal være opmærksom på, at jo hurtigere du afdrager, jo billigere bliver det. Så selvom det kan være fristende at afbetale over 5 år, kan det ende med at blive meget dyrt for dig. Afbetal i stedet over 2 eller 3 år og du vil se, at din gennemsnitlige månedlige merpris falder markant. 

Sæt dine månedlige afdrag på et beløb, hvor din økonomi stadig har luft til en uforudset udgift, det giver dig ro i maven, samtidig med at du sparer penge i længden. 

Står du og venter skattepenge tilbage, eller venter der en bonus et par måneder ude i fremtiden, skal du helt sikkert overveje betal med faktura, her kan du vente med at betale for dit køb i minimum en måned og ofte længere, med ingen eller ganske få omkostninger forbundet hermed. Det er en overvejelse der er værd at tage, da din økonomi så ikke vil blive belaster af de månedlige afdrag.

Hvordan fungerer et køb på afbetaling

De fleste netbutikker og fysiske butikker har et samarbejde med en finansiel virksomhed, som varetager låneaftalen. Der er efterhånden mange af den slags virksomheder i Danmark, så der er heldigvis god konkurrence på området. Du kender sikker Klarna, men der findes også Qliro afbetaling og flere andre. 

For dig betyder det, at det finansielle mellemværende varetages af finansfirmaet, mens selve varen stadig hører under butikken. 

Kan jeg få mit køb med hjem med det samme

Ja, du har råderetten over din vare, så snart dit køb på afbetaling et gået igennem. Du kan straks bestille levering eller læsse dem på traileren, alt efter hvad der passer dig bedst. Så længe du har styr på din økonomi og dine afdrag, er din dobbeltseng med opbevaring reelt din, men misser du nogle afdrag eller holder du helt op med at betale, kan der opstå problemer for dig. Derfor er det bedst at lade finansfirmaet trække det månedlige beløb automatisk. 

Skulle du komme i økonomisk knibe i en måned eller to, skal du straks kontakte dem og få lavet en aftale, så undgår du nemlig dyre rykkere og skyhøje renter. De er altid til at tale med, hvis de oplever, at du ikke handler i ond tro, men at der blot er tale om et forbigående økonomisk bump på vejen. Kommunikation er vejen frem, så du til enhver tid kan nyde din nye dobbeltseng med opbevaring på afbetaling.