Tablet på afbetaling

Afbetaling er en populær og betydningsfuld betalingsmetode, som de fleste af os vil benytte os af i forskellige forbindelser. Køb af ny elektronik kan være en stor post på budgettet, der enten kan betyde opsparing igennem lang tid eller nødvendighed af at skulle gå på kompromis med enten model eller egenskaber.

Du behøver ikke vente flere måneder på at købe ny tablet eller affinde dig med at skulle vælge en ældre model, fordi budgettet er stramt.

Du kan købe elektronik på afbetaling, der kan gøre det nemt, smidigt og overskueligt for dig at få den tablet, som matcher dine behov og krav.

Fordelene ved at købe tablet på afbetaling

Der er både økonomiske og praktiske fordele ved at handle elektronik på afbetaling. De nyeste mobiler og tablets på markedet er dyre, og det vil være de færreste af os, der har råd til at købe dem uden opsparing.

Tablet på afbetaling

Er du over 18 år, og har du brug for ny elektronik til studie, arbejde eller underholdning, kan du købe tablet på afbetaling. Her slipper du for at betale den fulde købspris på én gang.

Du kan blandt andet se frem til følgende fordele ved betalingsmetoden:

 • Du kan købe ny tablet her og nu
 • Det er let at gennemføre ansøgningsprocessen
 • Du kan finde rentefrie afbetalingsordninger
 • Der er mange forhandlere på nettet at gøre brug af
 • Du kan selv være med til at vælge længde på afbetalingsperiode

Det kan komme dig til gode økonomisk, at du undersøger forskellige forhandlere i forhold til deres vilkår og betingelser for afbetalingsordninger. De billigste ordninger er dem, hvor du får en rentefri afbetalingsaftale.

Hvilke tablets kan købes på afbetaling?

Afbetalingsordninger er populære hos mange forskellige målgrupper. Det er en almindelig og udbredt betalingsform, der ofte vælges, når der vælges dyrere produkter såsom hårde hvidevarer, elektronik, transportmidler og møbler.

Derfor er der mange forhandlere, der tilbyder betalingsmuligheden.

Du kan blandt andet vælge følgende webshops:

 • L’EASY
 • D:E:R
 • Elgiganten
 • OiSTER

Du kan vælge både nye og ældre tablets, når du vil dele købsprisen op i mindre rater. I denne forbindelse kan det være en god idé at være opmærksom på, at visse elektronikforhandlere har et mere begrænset udvalg i forhold til at vælge en ny tablet på afbetaling. Du får de største valgmuligheder, når du vælger en model fra sidste år.

Du kan vælge modeller fra alle de verdenskendte producenter på markedet. Det gælder både Samsung, Huawei, LENOVO og Apples iPads.

Det vil være en hjælp for dig i din beslutningsproces, at du undersøger forskellige modeller af tablets, før du endeligt beslutter dig. Dermed kan du sammenligne deres egenskaber, begrænsninger og kapaciteter og udpege dén model, der matcher dine behov.

Hvordan fungerer en afbetalingsordning?

Når du køber tablet på afbetaling, vil handlen foregå stort set som et almindeligt køb med et betalingskort. Du skal starte med at finde dig den tablet, der passer til dine behov og ønsker og sikre dig, at den pågældende forhandler tilbyder køb på afbetaling.

Når du ”går til kassen”, vil du få 2 muligheder:

 • Betal med kort
 • Betal via den bank som elektronikforhandleren samarbejder med

Når en forretning har afbetalingsordninger, vil det foregå gennem en bank. Det vil være forskelligt fra butik til butik, hvilken bank der gøres brug af. I nogle tilfælde vil det være store og veletablerede banker, mens du kan støde på mere ukendte banker ved andre forhandlere.

Når du trykker på muligheden for at betale via den samarbejdende bank, vil du blive ført direkte til bankens hjemmeside. Her guides du til at oprette din ansøgning om afbetalingsordning.

Du skal blandt andet oplyse, hvor mange måneder du vil betale af over. Visse forhandlere har afgrænsede og fastlagte afdragsperioder, mens andre tilbyder større frihed til selv at vælge antal måneder.

Når din ansøgning er godkendt hos banken, vil købet af din tablet blive gennemført hos forhandleren.

Særligt om køb af tablet via Klarna

Klarna er én af de mest populære og eftertragtede afbetalingsmetoder. Det er en app og en afbetalingsordning, som giver dig rentefrihed på køb op til 2.000 DKK. Dette får stor betydning for din økonomi på både kort og lang sigt. Det er ofte renterne, der er med til at gøre et lån og en afbetalingsordning dyr.

Før du kan bruge Klarna, skal du ansøge om at blive kunde. Udbyderen vil sikre sig, at din økonomi er stærk nok til at kunne betale de forhandlere tilbage, som du køber produkter hos.

Når du er godkendt, kan du downloade appen til din Smartphone. Det er ikke kun køb af tablet på afbetaling, appen giver dig mulighed for. Der er mange typer af forhandlere på nettet, der tilbyder køb via Klarna.

Hvor lang en afbetalingsperiode skal jeg vælge?

Du skal være omhyggelig med at vælge længde på afdragsperiode, når du køber tablet på afbetaling. Vil du hurtigt blive gældfri igen, skal du vælge en kort periode. Her vil de månedlige afdrag på din aftale blive høje, men til gengæld slipper du for at betale renter i lang tid. Du kan derved få en billigere aftale, end du ville opnå med en længere afdragsperiode.

Dog kan det være betydningsfuldt for din privatøkonomi, at du har små ydelser hver måned, så der er plads til andet i dit budget.

Det vigtigste er, at du kan betale størrelserne på de månedlige ydelser igennem hele løbetiden.