Sengeramme på afbetaling

Et lækkert soveværelse er med til at skabe en tryg og behagelig atmosfære. Dette kan være med til, at du sover bedre. Alle vil automatisk sove bedre i et trygt og hyggeligt miljø. Der er heller intet bedre end at komme ind til et rent og nydeligt soveværelse, hvor der er tænkt over detaljerne og gjort ekstra ud af omgivelserne. Ønsker du også at give dit soveværelse lidt mere liv og gøre det hele lidt mere indbydende, kan en så simpel tilføjelse som en sengeramme gøre alverden til forskel. En sengeramme samler rummet, og den får med det samme din seng til at se mere eksklusiv ud. Det kan man næsten ikke sige nej til.

Kan man købe en sengeramme på afbetaling

Svaret er her ja, det kan man sagtens. En sengeramme er, ligesom en god seng, ikke helt billig. Den kan hurtigt løbe op i et par tusinde kroner, og det er de færreste, som lige har det beløb på hånden klar til at smide efter en sengeramme. Dette gælder især, hvis man ønsker en sengeramme af god kvalitet, som vil kunne holde i mange år. Derfor er kan det være en rigtig god ide at undersøge, hvilke muligheder man har for at kunne finde finansiering af den på anden vis. Og her kan afbetaling være en rigtig fin mulighed at benytte sig af. 

Sengeramme

Med afbetaling er der mulighed for at købe sengerammen på kredit, og først betale når du har pengene til det. Du er på denne måde ikke tvunget til at smide et stort beløb på en gang og dermed sætte dig selv i en dårlig økonomisk situation. Afbetaling er netop en mulighed for at undgå dette, så hvorfor ikke gøre brug af det. Afbetaling kan fungere på flere forskellige metoder, og dem vil vi komme nærmere ind på i denne artikel, så hvis du allerede nu overvejer at købe din nye sengeramme på afbetaling, så skal du være mere end velkommen til at læse med her. 

Fordele ved at købe en sengeramme

Der kan være flere fordele ved at opgradere sin seng med en fin sengeramme. Der findes sengerammer i mange forskellige størrelser, så du kan sagtens finde en sengeramme på afbetaling, som passer til netop din seng, uanset om du har en dobbeltseng, halvandenmands seng eller enkeltmandsseng. Her er nogle forskellige fordele ved at vælge at anskaffe sig en sengeramme:

  • Med en sengeramme sørger du for at beskytte dine dyre box madrasser mod stød og andre former for slitage. Det forlængere altså levetiden på dem, så dette kan være lidt af en investering, da det hurtigt kan blive dyrt at skulle udskifte sin boksmadras med jævne mellemrum 
  • Med en sengeramme skaber du straks et luksuriøst look i soveværelset
  • En sengeramme kan være yderst optimal, hvis man har et mindre soveværelse. En sengeramme kan nemlig fås med forskellige former for opbevaringsmuligheder, hvilket gør den yderst pladsbesparende

En sengeramme med mulighed for opbevaring

Har du et mindre soveværelse, eller bor du eventuelt på et mindre kollegieværelse, så kan det være en god ide at gå efter en sengeramme til din seng. Med en sengeramme har du nemlig mulighed for at skabe ekstra opbevaringsplads i soveværelset. Og er der noget, som man aldrig kan få for lidt af, så er det ekstra opbevaringsplads. En sengeramme med opbevaring er også yderst optimal til et børneværelse.

Her vil man skabe ekstra plads til legetøj, hvilket vi vist alle ved, at der hurtigt kan blive brug for. Der findes som nævnt tidligere mange forskellige slags sengerammer med forskellige opbevaringsmuligheder. Hertil med indbyggede skuffer. Her kan du blandt andet have dit tøj eller sengetøj liggende, så du har mere plads i dit garderobeskab eller kommode. 

Er man mere til en seng, som er løftet fra gulvet, men ønsker du stadig en pæn ramme, kan man også lede efter en sengeramme med ben. Her bliver det nemlig muligt at tilkøbe en stor bedroller på afbetaling. Dette giver, ligesom de indbyggede skuffer, ekstra opbevaring hvilket er super smart. 

En sengeramme kan give mere plads

Det kan som sagt være noget af en pladsbesparelse at vælge en sengeramme med mulighed for opbevaring. Du kan nemlig ofte slippe afsted med kun at skulle anskaffe dig en ekstra kommode til det sidste af dit tøj, i stedet for at skulle investere i et helt klædeskab samt have plads til det.

En kommode fylder nemlig ofte en del mindre end et klædeskab. Dette er yderst optimalt, hvis du bor et mindre sted, hvor pladsen hurtigt kan blive træng. Heldigvis er der også rig mulighed for at købe dig en kommode på afbetaling, og med de mange muligheder for afbetaling der findes i dag, behøves det slet ikke være svært eller dyrt.

De forskellige afbetalingsmuligheder

Med eksempelvis Klarna afbetaling kan du nemlig samle alle dine køb på en enkelt faktura, og dette gør den månedlige betaling meget mere overskuelig. Dette kan man med muligheden ‘del op’. Her samler du dine køb fra forskellige webshops og får dem på en samlet regning. Dette er yderst optimalt hvis du køber flere ting på afbetaling. Og da mulighederne for produkter på afbetaling er mange, kan man nemt lade sig rive med.

Og det forstår vi godt. Regningen kommer i slutningen af hver måned med betalingsfrist til starten af den næstkommende måned. Med klarna afbetaling kan du selv vælge hvor længe perioden skal være, hvorpå du afbetaler. Her kan du blandt andet vælge mellem 6, 12 eller 24 måneder.

Klarna afbetaling er en virksomhed for sig selv, som andre produkt sælgende virksomheder samarbejder med. Dette gør, at de er eksperter på området, da det kun er fakturaer og afbetalings aftaler, som de har med at gøre. Det vil altså sige, at du køber dit produkt hos en virksomhed, modtager varen, og så overtager Klarna resten af betalingsforløbet. 

Vælg det rette afbetalingsfirma

Et andet firma der minder om denne virksomhed er Qliro afbetaling. Qliro afbetaling er, ligesom Klarna afbetaling, en virksomhed som samarbejder med andre virksomheder. Hos Qliro er der flere forskellige muligheder for, hvordan du kan vælge at betale af på lånet. Vi vil altså betegne Qliro afbetaling som en af de mere fleksible afbetalings former på markedet. De er meget overskuelige, og aftalen kan tilpasses til nærmest enhver økonomisk situation, du skulle stå i.

Sengeramme på afbetaling

De er også meget forstående over for diverse økonomiske situationer , som man kan risikere at komme i, og de har derfor gjort det muligt for kunderne at være så meget som muligt med inden over, når aftalen bliver lavet. Dette er både praktisk for dig som kunde, da du kan være tryg ved ikke at blive sat i en økonomisk situation, som du ikke var forberedt på. Afbetaling skal gøre hverdagen nemmere, og det må man sige Qliro gør. Med deres app er det også muligt at have fuldt overblik over dine betalinger, og hvor meget der mangler at blive betalt. Du er altså på ingen måde i tvivl omkring forløbet, når du bruger denne betalingsmetode. 

Er det på tide med en opgradering

Når man køber en sengeramme på afbetaling, kan det også sagtens være, at man skulle gøre sig overvejelser om, hvorvidt ens gamle madrasser begynder at trænge til at blive skiftet ud. En gammel boksmadras kan faktisk være rigtig skadeligt at sove på både hygiejnisk set, men også for at skåne din ryg og lænd. Dem skulle du gerne have med dig resten af livet, og det er derfor vigtigt at have med i sine overvejelser.

En madras skal nemlig i gennemsnittet skiftes ud hver 10-12 år, hvilket man ofte har tendens til at glemme. Hvis du tænker at det bliver noget af en dyr omgang, så kan vi trøste dig med, at man sagtens kan få en boxsmadras på afbetaling også og med mulighederne for at samle regningen ved klarna, er der snart ingen undskyldning for ikke at gøre det. 

En sengeramme er også egnet til elevationssenge 

Hvis du i forvejen har problemer med ryggen eller lænden, kunne det også være, at du skulle glemme boksmadrassen og investerer i en elevationsbund på afbetaling i stedet. En elevationsbund kombineret med et par skummadrasser på afbetaling kan være med til at skåne din ryg rigtig meget, og vi lover dig, at du vil komme til at have meget glæde af den både nu såvel som senere i livet. Afbetaling åbner altså op for rigtig mange muligheder, hvilket kan være med til, at optimere dit helbred på længere sigt. Dette kan være noget svære at skulle investere i, hvis ikke man kunne afbetale på det, da det som sagt er det færreste, som har så mange penge på lommen.

Vi håber hos nemafbetaling.dk dermed, at du er blevet en del klogere på det at købe sengerammer på afbetaling, og at du nu har fået en større forståelse omkring, hvilke muligheder der er, hvis man vælger at gøre brug af afbetalingsmulighederne. Vi håber også, at du har fået noget inspiration til, hvordan du bedst vælger hvilken sengeramme, der vil passe til dit behov, så du får valgt den helt rigtige fra start af.