Scooter på afbetaling

En scooter kan give dig frihed og fleksibilitet, så du kan komme effektivt på arbejde, til træning og på besøg. Der findes scootere i masser af forskellige modeller og med forskelligt udstyr.

Køb af transportmidler kan være en stor omkostning, og har du pludseligt fået brug for en scooter, kan det være frustrerende at måtte udskyde købet for at spare op.

Du slipper for økonomisk bekymring og frustration ved at handle på afbetaling.

Der er mange forhandlere at vælge imellem, der tilbyder finansiering til dit køb.

Derfor vælger mange at købe scooter på afbetaling

Køb af scooter hører til iblandt de større udgifter. Det er de færreste mennesker, som kan investere i nyt transportmiddel uden at ændre i deres privatøkonomi.

Når du køber transportmiddel på afbetaling, bliver prisen opdelt i mindre rater. Disse skal du betale over en bestemt periode.

Scooter afbetaling

Der er mange forhandlere at vælge imellem, når du vil have hjælp til finansieringen. Det kan være, du allerede har udset dig en scooter, som du ønsker at eje. Er det første gang, du køber transportmiddel, kan det være en hjælp at undersøge udvalgene hos flere forhandlere.

Hvilken afbetalingsordning der er den rette for dig, afhænger af dine ønsker og behov. Du kan i høj grad selv bestemme, hvor mange penge du vil låne til udbetaling for din scooter, og du vælger selv, hvor mange måneder du vil afdrage over.

Hvor kan jeg købe scooter på afbetaling online?

Forhandlerne af scootere ved, at der hos mange forbrugere er brug for hjælp til finansiering. Derfor finder du et stort udbud af webshops, hvor du kan ansøge om penge til lån. Når du køber scooter på afbetaling, minder det om et lån til privatforbrug. Fremfor at få pengene udbetalt til din konto, vil de i stedet blive knyttet op på dit køb hos den webshop, som du har valgt at handle hos.

Der kan være forskel på, hvilke betalingsvilkår de forskellige webshops tilbyder. Hos nogle kan der være bestemte afbetalingsperioder, som du skal vælge imellem. Det kan f.eks. være 6, 12 og 36 måneder, mens du hos andre butikker selv kan vælge antal måneder.

Ligeledes kan der være forskel på størrelsen på renterne og omfang af gebyrer.

Hvordan ansøger jeg om afbetaling på nettet?

Selvom der er flere webshops at vælge imellem, fungerer ansøgningen om afbetaling samt køb af scooter på samme måde.

Du skal starte med at finde den scooter i sortimentet, som du vil eje. Når du går til betaling, kan du finde 2 betalingsformer – enten via Dankort eller via finansiering. Du skal vælge finansiering.

Herefter bliver du automatisk ledt videre til den bank, som din scooterforhandler samarbejder med. Du bliver bedt om at udfylde en ansøgning, hvor du skal oplyse navn og alder samt lånebeløb og afdragsperiode.

Du skal bruge dit NemID for at kunne købe scooter på afbetaling på nettet.

Hos langt de fleste banker går der få minutter, før du får svar på din ansøgning. Når du er godkendt til kredit, vil dit køb af scooter blive gennemført.

Værd at vide om afbetaling uden renter

Det kan på flere måder svare sig at bruge tid på at undersøge markedet, før du vælger forhandler og scootermodel. Når du er omhyggelig med at sætte dig ind i sortimenterne og kreditvilkårene, er der størst chance for, at du kan få den bedste og mest fornuftige kreditaftale.

Når du er bekendt med forhandlernes kredittilbud i form af blandt andet renter og gebyrer, kan du sammenligne dem og vælge den rette løsning for dig.

Scooter

Det er især renten, som kan være med til at gøre en afbetalingsordning dyr. Du kan gå efter de forhandlere, som tilbyder rentefri finansiering. Her kan det være, at du skal vælge en bestemt løbetid (ofte 6 eller 12 måneder) for at kunne få glæde af rentefriheden.

Selvom du får højere, månedlige ydelser, når du skal betale dit køb af over 6 eller 12 måneder, kan det spare dig for mange penge i det lange løb at vælge rentefrihed.

Hvad er prisen for at købe scooter på afbetaling online?

Hvor meget det koster dig at købe scooter på afbetaling afhænger af følgende:

  • Størrelsen på lånet
  • Længden på afdragsperioden
  • Størrelsen på renterne
  • Eventuelle gebyrer

Hos nogle banker skal du betale et stiftelsesgebyr, når du opretter en kreditaftale. Dette er en engangsomkostning. Som udgangspunkt vil der altid være renter forbundet med et lån hos en bank. Disse er tilbagevendende omkostninger, som du skal betale hver måned.

Derfor er en kort afbetalingsperiode med til at gøre det billigere for dig at købe scooter med finansiering fremfor en lang afdragsperiode.

Der er flere måder, hvorpå du selv kan være med til at bestemme prisen for din kreditaftale. Du kan sørge for kun at låne det beløb, som du har brug for til udbetaling. Og du kan vælge den korteste løbetid, som du er i stand til at betale i form af ydelserne.

Sørg for at ydelserne på din afbetalingsordning kan betales af dit månedlige rådighedsbeløb.