Qliro

Har du overvejet muligheden for at handle en eller flere forbrugsgoder på afbetaling, kan det godt betale sig, at stifte ordentligt bekendtskab med de finans firmaer, der findes i Danmark. Qliro afbetaling er et af dem og er vel nok stadig det nyeste skud på stammen her i Danmark. Qliro er, sammen med for eksempel Klarna afbetaling, kendetegnet ved, at de ofte er at finde på internettets webshops, hvor du kan vælge at finansiering dit køb hos dem. 

Læs med her, hvor nemafbetaling.dk giver dig en god viden om Qliro og deres forskellige finansieringsmuligheder. På den måde får du en bedre indsigt i virksomheden og dens produkter, hvilket giver dig en god allround viden om markedet for finansiering af forbrugsgoder og hvilke produkter der ville passe godt til dig, dine forbrugsvaner og din økonomi. 

Hvem er Qliro

Qliro er en svensk finansvirksomhed, der tilbyder finansielle ydelser til de Nordiske forbrugere. Virksomheden har hovedsæde i Sverige og opererer på det Skandinaviske marked. Det er en forholdsvis ny spiller på kreditmarkedet, der i 2017 fik sin licens som kreditmarkedsfirma. Det betyder, at Qliro er underlagt Finanstilsynet regler og regulativer og overvåges, som alle kreditfirmaer, af denne myndighed. Det er en god sikkerhed for dig, såfremt du overvejer at benytte dig at Qliros ydelser.

Virksomheden har 4 millioner kunder i Norden og over 200 ansatte. Hovedkontoret er placeret i Stockholm og Qliros hovedformål er at tilbyde nemme betalingsmetoder med plads til valgfrihed.

Hvad tilbyder Qliro

Hos Qliro er smidighed i højsædet. Du kan benytte flere forskellige former for betalingsaftaler hos virksomheden, det betyder at du kan vælge den, der passer bedst til dit køb og din økonomiske situation. Du har mulighed for at sammensætte og ændre dine vilkår, så de passer til din formåen og dit budget. Træerne vokser naturligvis ikke ind i himlen, så jo lettere vilkår, jo dyrere bliver aftalen for dig. Det er god logik. 

I de følgende afsnit kan du se de forskellige muligheder, du har med Qliro afbetaling. Vi anbefaler dig som altid, at tjekke deres hjemmeside ud, så du er helt opdateret på de gældende regler der er, for den løsning du er interesseret i. Skal du ud og investere i vildmarksbad på afbetaling, er det værd at sammenligne deres forskellige løsninger, så du vælger den, der er bedst for din økonomi og dit budget. 

En god rettesnor er, at tjekke ÅOP (årets omkostninger i procent), for dette tal er direkte sammenligneligt og giver dig derfor en umiddelbar rettesnor for, hvilke lånetilbud der er mest økonomisk rentable for dig og din investering.

Betal med faktura hos Qliro

Når bestiller varer på dine webshops og benytter Qliro, så får du helt automatisk en faktura på dit køb tilsendt, når dine varer afsendes fra webshoppen. Om du modtager fakturaen på din E-mail, med posten eller sammen med de varer du har bestilt, afhænger af, hvilken butik du har handlet i og hvilket Qliro alternativ, du har krydset af. 

Qliro

Fakturaen har du 14 dage til at betale. Hvis ikke du betaler til tiden, pålægges din faktura et rykkergebyr og renter. Qliro beregner ikke gebyr ved fakturabetaling, men du bør være opmærksom på, om den webshop du handler i, tillægger dit køb via Qliro et fakturagebyr på 29 kroner, som opkræves via din faktura. Nogle butikker anvender dette gebyr, mens andre ikke gør.  

Du kan vælge at betale hele din faktura på en gang, eller du kan vælge at betale lidt af gangen, i så fald konverteres din faktura til en Qliro konto. Vær også opmærksom på, at betaler du ikke din faktura til tiden, konverteres den automatisk til en Qliro konto, tillagt rykkergebyr og renter. 

Du kan også benytte Qliro Konto

Hvis du vælger at betale din månedsfaktura lidt af gangen, benytter du det, der kaldes Qliro konto. Her skal du minimum betale kr. 89 pr. måned, eller det, der svarer til 1/24 af det samlede beløb, hvis der er tale om et beløb, der er højere end 89 x 24 = 2.136 kroner. 

Du betaler et månedligt faktureringsgebyr til Qliro på kr. 39, samt en rente på 22,7 %. Qliro Konto kan være en god løsning, hvis dine køb er små og forholdsvis billige. Eller du i en kortere periode har brug for at betale lidt ekstra, for at kunne vente med den fulde betaling. 

Qliro Delbetaling, afbetaling som vi kender det

Hos Qliro har du også mulighed for, at benytte dig af den mere velkendte afbetalingsform, hvor du betaler et vist beløb i et givent antal måneder. Qliro tilbyder for nuværende delbetaling over 6, 12 eller 36 måneder. 

Når du ønsker at benytte delbetaling, betaler du et oprettelsesgebyr samt en månedligt gebyr. Du betaler ikke nogen renter på denne form for afbetaling, så længe du benytter dig af enten 6 eller 12 måneders delbetaling. Benytter du dig af delbetaling over 36 måneder, vil du skulle betale renter på denne aftale. 

Det kan være en ideel løsning for dig, hvis du står og skal bruge en boxmadras på afbetaling, som du for eksempel gerne vil betale over 12 måneder. Du kan læse meget mere om de forskellige satser og muligheder, når du ønsker at benytte Qliro delbetaling, på virksomhedens hjemmeside. 

Vær ekstra opmærksom på, at hvis du ikke overholder dine betalinger, vil du skulle betale renter og rykkergebyrer, samtidig med, at dit aftale om delbetaling automatisk konverteres til en Qliro Konto.

Qliro Kampagner – køb nu, betal senere

Nogle gange tilbyder Qliro meget lukrative kampagner, hvor du kan købe dine varer nu og her og vente med at betale dem til om et givent antal måneder. Kampagnen kan for eksempel hedde “Køb julegaver i december, betal til februar”. Det kan sidestilles med betal med faktura, bare med længere kredittid.

Her har du altså mulighed for, at købe nu og betale senere. Der tillægges ikke renter på disse kampagner, det eneste du betaler, er et oprettelsesgebyr. Vær opmærksom på, at enkelte weshops kan tillægge et faktureringsgebyr på disse aftaler. Hvis det er tilfældet, fremgår det at butikkens hjemmeside.

Du får altså en lang kredit, hvor du, så længe du overholder din betalingsfrist, kun betaler et enkelt oprettelsesgebyr. Det kan være en helt optimal løsning, hvis du for eksempel ønsker at investere i et større køb, som en futon sovesofa på afbetaling til din datters julegave. Så har du godt et par måneder at spare op i, før du skal betale din faktura. 

Overholder du ikke din betalingsfrist, vil dit kampagnekøb blive tillagt rykkergebyr og renter og automatisk overgå til Qliro konto. 

Qliro giver dig overblik med “Min side”

Hos Qliro kan du logge ind på det, der hedder “Min side”. Den rummer al din historik og her kan du følge med i, hvilke aktive aftaler du har, hvornår dine afdrag forfalder samtidig med, at du kan foretager ændringer i de nuværende aftaler, indfri en aftale før tid eller printe en faktura, som ikke længere hænger der på køleskabet, hvor den eller hang og ventede på at blive betalt.

Du kan tilgå “Min side” via Qliros hjemmeside, både på din PC, din tablet og din mobil. På den måde kan du bevare dit økonomiske overblik og du kan chatte med kundeservice, såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl om noget. Qliro gør meget ud af deres kundeservice, for som de siger, – uden kunder er vi ingenting.

Hold hovedet koldt, når du handler på afbetaling

Det er efterhånden ganske nemt at søge om en betalingsaftale. Det gøres ofte via internettet og kræver ikke lange, tunge forhandlinger eller fremstilling af endeløse budgetter. Bliver du godkendt skriver du via dit NemID, under med din digitale signatur, og så er der et stk afbetalingsaftale i hus. 

Måske er det nogle gange lidt for nemt, så derfor nemafbetaling.dk gerne opfordre dig til, at du du holder hovedet koldt og ikke lader dig lede af lysten til en hjørnesofa på afbetaling alene. Det ville nok ikke være en helt dårlig ide, at bruge lidt tid på at lave et budget, så du netop kan se, sort på hvidt, hvor meget du har til rådighed hver måned. Hvis først aftale er indgået og hjørnesofaen står i din stue, er det bare som om man bliver mere glad for den, hvis den månedlige betaling er til at overse. Ellers bliver det hurtigt en sur pligt, som man ikke kan fortryde.

Derfor synes vi du skal 

  • Lave et budget som du kan overholde
  • Finde din hjørnesofa så billigt som muligt
  • Finde den bedste afbetalingsaftale 
  • Afdrage så hurtigt dit budget tillader
  • Sætte dig i dit nye køb og nyde den i fulde drag

Lad hovedet og fornuften råde og vær tålmodig i din søgen efter den billigste og bedste løsning. Spørg til gratis fragt, prisgaranti, kommende udsalg og alt det, der kan påvirke den nuværende pris. Tjek ÅOP på dine lånemuligheder, så du med sikkerhed ved, at den aftale du laver, er den bedste. For som en eller anden klog mand eller kvinde sagde for mange år siden, – hvad der er sparet, er tjent. Det kan vi faktisk kun være helt fuldkommen enige i.