iPhone XR på afbetaling

Når du bruger din mobil til alt fra kommunikation over underholdning til kalenderplanlægning og betalinger, skal du også have en af de bedste Smartphones på markedet.

Med iPhone XR kommer du ikke til at mange kapacitet eller egenskaber med din mobile enhed. Den har branchens mest avancerede LCD-skærm, og den er designet til at understøtte dit behov for dataforbrug.

Er budgettet trangt, eller vil du have råderum til at kunne leve, som du plejer, kan det være det rette at købe din iPhone XR på afbetaling.

Hvad betyder det at købe på afbetaling?

Mange mennesker vælger afbetaling som finansieringsløsning, når der skal købes nye elektronikprodukter til hjemmet eller hverdagen. Du får delt prisen for dit produkt op i rater af ens størrelser, som du skal betale af i en konkret periode fremover. Det kan være alt fra 6 måneder og op til flere år.

iPhone XR

Typisk får du selv mulighed for at bestemme, hvor lang afbetalingsperioden skal være.

Det har stor betydning for mange at slippe for at betale fuld pris, når der købes iPhone XR på afbetaling. Det er avanceret elektronik, og det afspejles i prisen.

Med en afbetalingsordning får du en enkel og overskuelig aftale. Du ved præcist, hvad du skal betale i afdrag hver måned, og du kan koble din ordning op på PBS, så du er sikker på at alle afdragene betales til den rette tid.

Én af vigtigste ting, du skal forholde dig, når du indgår en afbetalingsaftale, er valg af forhandler.

Hvor køber jeg iPhone XR på afbetaling?

Der er mange webshops at vælge imellem, som tilbyder de populære afbetalingsordninger. Når du skal vælge den rette butik på nettet, skal du undersøge, hvordan finansieringstilbuddene er sat sammen.

Du skal undersøge størrelsen på renten, længden på løbetid samt hvilken bank eller finansieringsmetode, de forskellige elektronikforhandlere tilbyder.

Du kan blandt andet købe iPhone XR på afbetaling hos følgende webshops:

  • Telmore.dk
  • Elgiganten.dk
  • D:E:R
  • CallMe.dk
  • 3.dk

Hos hver forhandler finder du en underside, hvor du både får praktiske og økonomiske oplysninger. Her får du også indblik i, hvor meget det samt vil koste dig at købe din nye Smartphone på afbetaling.

Der er oversigter på hjemmesiderne, hvor priser er sat op i forhold til forskellige afdragsperiode (der også kaldes løbetid). Dette giver dig indtryk af, hvor lang eller kort en løbetid der er det rette valg for dig.

Hvor store rater skal min afbetalingsordning deles op i?

Når du køber iPhone XR på afbetaling, skal du betale prisen i små bidder. Du skal sætte dig ind i, hvor stort et økonomisk råderum du har til overs hver måned, når dine faste udgifter er betalt. Det er afgørende, at du er i stand til at betale afdragene hver måned.

Ved at trække alle udgifter fra dine indtægter på en måneds basis, finder du frem til dit dispositionsbeløb. Det er af dette, du skal betale raterne.

iPhone XR afbetaling

Eftersom der er stort forskel på vores privatøkonomier, vil der det variere fra forbruger til forbruger, hvad den bedste afbetalingsaftale er. For nogle vil der være brug for at opnå lave, månedlige rater, mens andre forbrugere er i stand til at betale mere tilbage til banken hver måned.

Du vil altid få oplyst størrelserne på de månedlige rater, når du indtaster en ønsket løbetid til banken.

Godt råd i forbindelse med køb af iPhone XR på afbetaling

  • Knyt altid din bankaftale op på PBS så du slipper for at glemme en månedlig betaling
  • Brug tid på at sætte dig ind i rentesatserne hos de forskellige forhandlere
  • Sammenlign forskellige elektronikforhandlere og undersøg deres vilkår og betingelser
  • Forhold dig til hvor meget du er i stand til at afdrage hver måned
  • Vær opmærksom på hvor meget en afdragsordning i alt vil koste dig, før du skriver under