Undertøj på afbetaling

Undertøj er uundværligt, og det findes i mange forskellige designs, materialer og størrelser. Står du overfor at skulle på trekking eller vandring, eller vil du i gang med intensiv træning? Der er flere situationer, hvor du har brug for særligt undertøj, der er fremstillet specifikt til bestemte formål.

Til friluftsmennesket er der f.eks. brug for undertøj af merinould, der er temperaturregulerende og slidstærkt, og til fitnessudøverende skal der købes undertøj i svedtransporterende materialer og med korrekt pasform.

Når du har brug for specialundertøj, kan det være en stor hjælp for din økonomi, at du kan købe det på afbetaling.

Hvorfor købe lingeri og undertøj på afbetaling?

Kvalitetsundertøj kan være en tung post på budgettet. Det kan være lavet af nogle af de fineste materialer, eller det kan være lavet i et særligt design. Begge dele vil influere på prisen.

Vil du glæde en hustru eller kæreste med det skønneste og mest romantiske lingeri, kan prisen være lige så høj som et sæt designertøj.

Når du køber undertøj på afbetaling, får du følgende fordele:

  • Du kan vælge flere sæt kvalitetsundertøj
  • Du får det bedste udstyr til træning eller vandreturene
  • Du skal ikke til at spare op
  • Du kan finde attraktive, lave renter hos flere forhandlere på nettet
  • Der er mange sports- og lingeributikker at vælge imellem online

Når du køber undertøj online, får du ekstra fordele. På nettet kan du sammenligne forhandlerne samt undersøge deres forskellige produktudvalg og kundefordele.

Når en webshop tilbyder afbetaling som finansieringsmetode, vil den samarbejde med en onlinebank. Afbetalingen foregår igennem banken, og det vil være dén, du betaler de månedlige gebyrer til.

Undersøg flere forhandlere og få den bedste afbetalingsordning

Som tommelfingerregel får du den billigste og bedste afdragsordning, når du er ude i god tid. Eftersom der er mange webshops, der tilbyder dig at købe undertøj på afbetaling, skabes der konkurrence på området. Dette har positiv betydning for priser og kundefordele.

Du kan blandt andet købe undertøj på afbetaling hos:

  • Hunkemøller.dk
  • KingsQueens.dk
  • Netlingeri.dk
  • Jdsports.dk
  • Stylepit.dk

Når du undersøger forhandlerne, kan du blandt finde ud af, hvor du kan opnå rentefrie perioder i din afdragsordning, eller hvilke banker der kan tilbyde attraktive, lave renter. Begge dele kan give dig større, økonomisk råderum i fremtiden og mere fleksibilitet med din bankaftale.

Hvad koster det at købe undertøj på afbetaling?

En afdragsordning minder i vilkår og betalingsbetingelser om et lån. Det vil sige, at der både er kontrakt om aftalen, og at du som udgangspunkt skal betale renter. Det er ikke kun prisen for undertøjet, du skal betale tilbage til forhandleren. Du skal også betale renter til banken, som er prisen for, at du har fået lov at låne penge til undertøjet.

Renten er en tilbagevendende omkostning på afdragsordningen. Det er den faktor, der har størst indflydelse på, hvor meget det koster dig at købe undertøj på afbetaling.

Før du skriver under på en aftale hos en bank, skal du sætte dig ind i rentesats (der angives i procent). Og du skal forholde dig til størrelserne på de månedlige afdrag.

Længden på afbetalingsperioden vil have indflydelse på størrelsen på de månedlige rater og i sidste ende også den samlede pris på din finansieringsaftale.

Når du har brug for en lang afdragsperiode, kan det være ekstra vigtigt for dig at gå specifikt efter de banker, der tilbyder de laveste renter. Eller du kan spare flest penge ved at benytte dig af de rentefrie afbetalingsordninger.

Få den billigste afdragsordning

Vil du købe undertøj på afbetaling og kun betale købsprisen? I dette tilfælde skal du vælge de undertøjsforhandlere, som tilbyder afbetaling via Klarna. Hvilken finansieringsmetoder og banker forhandlerne gør brug af, vil altid stå oplyst på deres hjemmesider.

Klarna er en digital afbetalingsmulighed, som flest forhandlere på det danske marked for undertøj gør brug af. Der er både lingeributikker, internationale butikskæder samt sportsforretninger på nettet, som tilbyder dig at afbetale via den svenske virksomhed og finansieringsmetode.

Der er flere grunde til, at det kan svare sig for dig som forbruger at købe undertøj på afbetaling via Klarna.

Du får størst frihed og fleksibilitet med din afdragsordning, og du kan vælge at udskyde de første måneders betaling.

Når først du er godkendt med en profil hos Klarna, kan du handle andre forbrugsgoder, elektronik, tøj og tilbehør på afbetaling via betalingsløsningen.

Sådan køber du undertøj på afbetaling

Det er en hjælp for dig, at du starter din handel med at udvælge de butikker på nettet, som tilbyder afbetalingsordninger. Herefter kan du frit dykke ned i deres produktudvalg og udvælge de sæt undertøj, som du har brug for.

Når du ”går til kassen”, skal du vælge betaling via Klarna eller den bank, som forhandleren samarbejder med.

Her kommer du frem til en side, hvor du skal indtaste længde på afdragsperiode og leveringsoplysninger. Mange gange skal du bruge dit NemID til godkendelse og accept af afbetalingsordningen.

Når ansøgningen er sendt afsted og godkendt hos Klarna eller onlinebanken, vil købet af undertøjet gennemføres. Det pakkes og sendes til den adresse, du har angivet i forbindelse med bestillingen. Du modtager en e-mail med kontrakt om afdragsordningen, hvor du kan se, hvornår det første gebyr skal betales, og hvornår din afdragsaftale er afviklet.

Kig også nærmere på følgende: