Elevationsseng på afbetaling

En elevationsseng er en fantastisk opfindelse, som efterhånden kan findes i flere og flere hjem. Alle har forskellige behov og krav til, hvordan den perfekte seng skal være, og hvad den skal kunne, og her kan elevationssengen tydeligt følge med. De bruges af rigtig mange forskellige mennesker og af mange forskellige årsager. Vi er derfor sikre på at du ved køb af den rette elevationsseng vil får utrolig meget glæde og gavn af den.

Vi ved dog også godt, at en elevationsseng med det hele hurtigt løber op i en stor sum penge, og vi vil derfor rigtig gerne hos nemafbetaling.dk følge dig igennem afbetalingsjunglen, samt hvad du alt skal tænke over, når du vælger at købe en elevationsseng på afbetaling.

Gode grunde til at købe en elevationsseng på afbetaling

Køb en elevationsseng rentefrit på kreditEn elevationsseng er, med alt sin elektronik og smarte funktioner, også væsentlig dyrere end en standard seng. Dog på et vist grundlag. Man får nemlig til gengæld også væsentlig mere ud af en elevationsseng, hvilket du vil kunne opleve hvis du, efter at have læst denne artikel, vælger at investere i sådan en sag.

I og med at en elevationsseng er så dyr en investering at skulle anskaffe sig, så er der også rigtig mange, som vælger at undersøge mulighederne for at købe den gennem afbetaling. Og det forstår vi udmærket godt. Det er simpelthen de færreste, der står klar med så mange penge på opsparingen til lige at fyre af efter en ny smart seng. Det kræver ofte, at man sparer op i længere tid, og det kan hurtigt blive et tids omfattende projekt, før man kan begynde at få glæde af den smarte seng. Dog er det bare ikke altid, at man netop har tiden til at kunne nå at spare pengene op, og det kan der være flere årsager til. Udover at du blot kan have et brændende ønske om en elevationsseng, hvilket vi udmærket forstår, så kan der også være mere alvorlige grunde.

Det kan være fordi du, eller en du kender er blevet syg og akut står og har brug for en elevationsseng, som de jo også gør meget brug af ved steder som sygehuse og hospitaler. Hvis du skal være sengeliggende i længere tid, kan det godt gå hen og slide rigtig meget på ryggen og kroppen, hvis ikke du bliver ordentligt aflastet og ligger optimalt. Det kan også være en kedsommelig tid, hvis ikke du kan sidde ordentligt i sengen, så du kan foretage dig noget som at se en film eller læse en god bog.

Det kan selvfølgelig også være fordi, at din gamle seng er ved at nå pensionsalderen, og her er det altså også vigtigt at udskifte den forholdsvis hurtigt. Et godt sovemiljø er utroligt vigtigt for at kunne være velfungerende i hverdagen og på jobbet. Dårlig søvn kan også have stor indvirkning på din psykiske tilstand, så alt i alt er det altså bare utrolig vigtigt at prioritere og investere i en god nattesøvn.

Lige meget hvilken årsag der gør, at du står og ønsker en elevationsseng nu og her, så er det vigtigt at købe en i god kvalitet fra starten af. I og med at det er en dyr omgang, så er det altså også bare ekstra vigtigt, at du køber en i god kvalitet, så du kan have optimal gavn af den i mange år endnu. Derfor er det super smart med afbetaling, da du udover at kunne købe sengen med det samme også vil kunne vælge en i høj kvalitet. Afbetaling åbner altså op for gode muligheder og investeringer, når det kommer til køb af møbler, som ligger i den dyrere ende.

Mange fordele ved elevationsseng

En elevationsseng har rigtig mange gode, lækre og ikke mindste sunde fordele over sig. Vi mener altså, at alle vil kunne have gavn af en elevationsseng uanset alder og helbred. Mange ældre mennesker kan have stor gavn af dem, hvilket også er årsagen til, at de ofte ses i hjemmeplejen, plejehjem og generelt hos ældre borgere. Så hvis dine forældre eller bedstemor er begyndt at have lidt problemer med hoften eller andre helbredsmæssige udfordringer, vil dette kunne være en fantastisk gave at købe til dem, som kan give dem mange gode helbredsmæssige fordele. Vi skal passe på vores familie, og dette vil være en god måde at starte på. Og ved at kunne købe den på afbetaling, vil du kunne nå at have den hjemme inden den næste fødselsdag eller jul.

Det kan også være en fantastisk gave til dig selv. Mange mennesker kan godt lide at trække sig ind i soveværelset, når man skal slappe af for at læse en bog eller se en god film. Med en elevationsseng slipper du for at skulle ligge med 7 puder i ryggen for at kunne sidde nogenlund. Det er altså en markant nemmere og sundere løsning på længere sigt.

Derudover er der altså rigtig mange andre gode grunde til, at du bør anskaffe dig en elevationsseng. Her er en liste over bare nogle af dem:

  • En elevationsseng kan være med til at aflaste kroppen. Dette kan være super godt, hvis man er forkølet eller har tendens til hævede ben. Her kan man nemlig køre hovedet eller benene op i en behagelig stilling, som aflaster kroppen optimalt.
  • En almindelig seng har mange begrænsninger, hvor en elevationsseng er meget mere funktionel.
  • En elevationsseng kan forebygge og hjælpe mod rygproblemer.

Er det ikke dyrt at tage lån i dag

Før i tiden var det dyrt pludselig at stå i en situation, hvor du manglede penge til noget akut. Her var man ofte nødsaget til at tage dyre banklån eller kviklån for at få råd til at købe nogle yderst nødvendige ting, som en elevationsseng godt kan være. Derudover var man også meget mere begrænset af sin økonomi. Man kunne altså ikke bare anskaffe sig en lækker ny seng, fordi den anden var lidt slidt. Det ville nemlig komme til at blive en langt dyrere fornøjelse, end hvis man blot havde pengene kontant. Sådan kan mange have tendens til at tro, at sådan er det stadig i dag, men sådan hænger det heldigvis slet ikke sammen.

I dag er det blevet meget populært at handle på afbetaling, da det giver frihed og fleksibilitet. Og det behøves slet ikke være dyrt. Faktisk er der rigtig mange muligheder for at lave aftaler om afbetaling helt uden ekstra renter og gebyre. Du skal altså ikke betale mere, end hvis du købte sengen kontant. Det er pludselig en afbetalingsordning, der kan noget. Nogle firmaer tilbyder selvfølgelig afbetalingsordninger, hvor der er mindre gebyrer eller renter. Prisen du ender ud i kommer dermed, som så mange andre ting, an på hvilken virksomhed du vælger at købe din nye elevationsseng i. Her gælder det blot om at undersøge de forskellige virksomheders afbetalingsmuligheder, samt undersøge hvad de tilbyder af senge i god kvalitet.

Hvor kan man købe en elevationsseng på afbetaling

En møbelbutik som har deres egen afbetalingsordning er for eksempel Ilva. Ilva tilbyder, at man kan låne penge hos dem, så du kan få dine møbler hjem med det samme. Med Ilva afbetaling betaler du 0,- i oprettelse. Derudover betaler du 0% i renter de første 24 måneder. Du har derfor hele 2 år til at betale sengen af, før der begyndes at trække renter af den. Den eneste ekstra udgift der indtil da er er 39 kr. i månedligt gebyr. Det er heldigvis ikke et beløb, der trækker tænder ud.

For at ansøge om lån hos Ilva skal du blot have dit NemID klar samt udfylder deres ansøgning på deres hjemmeside. Derefter underskriver du blot kreditaftalen, og så kan du med billedlegitimation gå ned i den Ilva butik, som du ønsker at handle i. Det er selvfølgelig altid vigtigt, at du læser kreditaftalen grundigt igennem uanset hvor, hvordan og hvem du vælger at låne penge af, så du altid ved, hvad du siger ja til.

Der findes også mange butikker, hvor du kan købe en elevationsseng i god kvalitet, som tilbyder afbetaling gennem et samarbejdsfirma. Her har du altså ikke en betalingsordning gennem butikken, men gennem et firma som tager sig af selve afbetalingen. Dette kan eksempelvis være Qliro afbetaling. Her er 3 møbelbutikker, hvor du kan købe din elevationsseng, som samarbejder med Qliro afbetaling:

  • Drømmeland.dk

Med Qliro afbetaling kan du nemt og overskueligt oprette en låneaftale. Her kan du selv være med til at vælge, hvordan det skal forløbe sig. Her kan du gennem Qliro konto dele din regning op og betale over flere måneder med mindst 89 kr. eller mindst 1/24 del af beløbet. Du kan altså afbetale i op til 2 år. Det at du selv kan være med til at variere beløbet skaber også sikkerhed og tryghed i din økonomi.

En elevationsseng består af flere dele. Der er altså flere forskellige produkter, som du skal anskaffe dig for at have en komplet elevationsseng. Derfor kan det også sagtens være, at du foretrækker at købe dem hver for sig. Dette kan være grundet, at du finder kvaliteten af madrassen bedre i en butik og selve elektronikken og mekanismerne i elevationsbunden mere funktionelle i en anden. Det kan også blot være fordi, at du har fundet dig et bedre tilbud på en af delene hos et andet firma. Her kan du med fordel gøre brug af Klarna afbetaling. Med Klarna afbetaling kan du nemlig samle dine afbetalingsaftaler på en samlet månedlig regning, også selvom det er fra flere forskellige butikker. Du kan altså stadig jagte tilbuddet uden at gøre det mere besværligt.

Det du skal bruge til en komplet elevationsseng

Når du skal have anskaffet dig en elevationsseng, er der som sagt flere ting, som du skal være opmærksom på at skulle have med. Først og fremmest er den mest essentielle ting en elevationsbund. Det er den del, der har elektronikken i sig, og denne der elevere madrassen, som lægges oven på. Det er selvfølgelig muligt at anskaffe dig en elevationsbund på afbetaling. Derudover vil det være en god ide også at tilvælge en sengeramme på afbetaling. Med en sengeramme undgår du synet af sengeskellettet, hvilket ikke altid er lige kønt. En sengeramme får lynhurtigt sengen til at se eksklusiv og indbydende ud, og den samler rummet på en rigtig pæn måde.

Med en sengeramme vil det også være prikken over i’et at kigge på en flot sengegavl på afbetaling. En sengegavl kan virkelig være med til at pifte rummet op så ikke nok med at du får en praktisk og luksuriøs elevationsseng, så pifter du også lige soveværelset op med noget lækkert møblement.

Madrasser til elevationsseng

Nu da vi har selve sengen på plads, så skal vi også have din komfort på plads. Og her snakker vi om madrassen, som du skal vælge. Du kan nemlig ikke bare bruge din gamle boksmadras, da denne ikke kan elevere med sengen. Her anbefaler vi i stedet, at du vælger en skummadras eller springmadras på afbetaling. Det er en vurdering sans, hvilken af de to madrasser du foretrækker, og du kan læse mere om de to under vores artikel om madrasser til elevationssenge på afbetaling.

Når du har valgt hvilken madras, du ønsker, skal vi også have kigget på en topmadras på afbetaling. Det er nemlig ikke alle topmadrasser, som passer til elevationssenge, og specielt ikke hvis det er en dobbeltseng. Hvis du har en dobbeltseng med elevation, duer det nemlig ikke, at du har en topmadras, som ikke skiller på midten på den ene eller anden måde. Dette vil ikke kunne fungere, hvis den ene person vælger at elevere sin seng og den anden ikke gør, da det skaber ulighed. Derfor findes der topmadrasser med U-split eller H-split, afhængig af hvad jeres behov er. På denne måde kan i nemlig elevere hver jeres side, præcis som i ønsker, uden at det påvirker den andens side.

Vi håber, at denne artikel omkring elevationssenge på afbetaling har givet dig en forståelse for, hvordan du på bedste vis kan finde det bedste tilbud på en afbetalingsaftale, samt at du er blevet klogere på, hvorfor det netop er smart at købe et møbel som dette på afbetaling.