iPhone XS på afbetaling

De færreste kan leve uden en mobil, måske endda uden en iPhone. Din mobil ligger formentligt ikke langt væk fra dine hænder lige nu. En iPhone er ikke en ekstra gadget, men derimod en nødvendighed for mange. Du kan her blive guidet i købet af din nye iPhone, uanset om din gamle mobil er gået i stykker, eller du blot ønsker at få den gamle model opdateret.

Køb iPhone XS på afbetaling

Hvorfor vælge en iPhone XS?

iPhone XS er en model fra Apple, som følger deres stilrene design. Med en iPhone XS får mange fordele. Den er større, mere intelligent, hurtigere, stærkere og smartere end tidligere iPhones. iPhone XS er dermed et godt valg til dig, der ønsker kvalitet og ekstraordinære funktioner. Med disse muligheder kan du finde en, der passer dit behov og din smag. Dens luksuriøse design i rustfrit stål, forstærkede glas og afrundede hjørner gør iPhone XS til et godt og stilfuldt valg. Den er ekstraordinær og af god kvalitet.

iPhone XS fås i tre forskellige farver og lagerstørrelser. Den er spækket med lækre detaljer og smarte funktioner:

 • Farver: Sølv, Guld og Space Grey
 • Lagerstørrelse: 64 GB, 256 GB eller 512 GB.
 • 5.8″ Super Retina OLED skærm
 • A12 Bionic-chip
 • 3D touch
 • Dual 12 MP kamera
 • Sikrere Face ID.

Sådan får du råd til en iPhone XS

iPhone XS er ikke billig, dens pris følger den ekstraordinære ydre og smarte indre. Med en pris på omkring 8.000 – 12.000 kr. er det ikke bare et greb i lommen at smutte ud og købe denne iPhone.

iPhone XS

Det kan tage lang tid at spare op til den, og så lang tid kan eller vil du formentligt ikke vente. Hvis din gamle mobil er gået i stykker, står du måske og skal købe en ny med det samme. Hvis du har en ældre iPhone, men blot vil opdatere den, kan du sælge den gamle for at spæde lidt i kassen til den nye.

Uanset hvilken situation du står i, kan du nemt få råd til en iPhone Xs ved at købe den på afbetaling. På den måde skal du ikke vente, men kan få den med det samme og derefter betale den lidt efter lidt, måned efter måned.

Sådan køber du på afbetaling

Mange steder tilbydes der køb af mobil på afbetaling. Når du ønsker at købe på afbetaling, laver du en afbetalingsordning. Her kan du som oftest vælge, om du ønsker at betale af på din mobil i 6, 12 eller 24 måneder.

Prisen du skal betale per måned afhænger selvfølgelig af, hvor mange måneder du vælger at betale i. Det er oftest hverken dyrere eller billigere at vælge 6 eller 24 måneder. Du kan vælge, hvad der passer ind i din økonomi og månedlige budget.

Spar penge på din iPhone XS ved at købe den på afbetaling

Udover at du ikke skal vente på, at du selv har sparet op til din nye iPhone, er der mange andre fordele ved at købe den på afbetaling. Mobiler på afbetaling er noget der er meget populært, fordi det kan betale sig. Der er oftest næsten ingen renter eller gebyrer og du behøver ikke betale meget hver måned.

Ved mange mobilselskaber kan du købe din nye mobil på afbetaling. Her får du ofte rabat på mobilens pris, når du samtidig får et mobilabonnement hos udbyderen. Dermed kan du spare penge ved at købe mobilen på afbetaling. Du skal herefter betale for dit mobilabonnement og betale af på din nye mobil hver måned. På den måde slipper du for store renter og gebyrer, men i stedet binder dig som kunde i hvis periode. Bindingsperioden er som oftest 6 måneder, dette skal du dog tjekke hos den enkelte udbyder.

De bedste fordele ved at købe mobil på afbetaling:

 • Du får mobilen med det samme men betaler i små bider
 • Du laver en ordning som passer dig
 • Der er sjældent høje renter og gebyrer
 • Du får rabat på mobilens pris ved binding til abonnement og udbyder.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber på afbetaling

Når du køber en mobil på afbetaling, er der tale om et lån. Du skal sørge for at sætte dig ind i og læse ordningen grundigt for eventuelle renter og gebyrer. Husk her at se på den samlede pris for mobilen, efter den er betalt ud og sætte det op i mod, hvad prisen koster kontant.

Det er derudover vigtigt, at du kun laver en ordning, som du skal overholde. Du skal være opmærksom på, at du skal kunne betale beløbet ikke blot denne måned, men helt op til 24 måneder. Det skal altså passe ind i dit månedlige budget i op til 2 år ude i fremtiden, hvor du måske allerede har skiftet mobilen ud.

Køb iPhone XS på afbetaling