Hvidevarer på afbetaling

Hvidevarer udgør en essentiel del af dit hjem, og de kan for mange være uundværlige elementer i dagligdagen. Hvidevarer er en overordnet kategori, der dækker over flere elementer til køkkenet primært.

hvidevarer afbetaling

Står du overfor at anskaffe dig en ny opvaskemaskine, eller er dit gamle køleskab gået i stykker, kan du vælge at købe dine kommende hvidevarer på afbetaling.

Hos Afbetalingsguiden.dk er det vores ambition at give dig som forbruger bedst mulig vejledning i forhold til, hvordan du kan finansiere køb af større genstande til hjemmet.

Hvad betyder afbetaling, og hvad er fordelene?

For mange kan det være en stor, økonomisk udskrivning at skulle betale det fulde beløb for f.eks. en ny ovn eller en fryser.

Afbetaling er en finansieringsmulighed og kreditløsning, du som forbruger kan benytte dig af i forbindelse med køb af større genstande. I praksis betyder afbetaling, at du undgår at skulle betale det fulde beløb for en ny vare på én gang. Du kan derimod få beløbet delt op i mindre rater, som du skal betale af i en bestemt periode. Det vil typisk være 12 måneder.

Særligt hvidevarer er uundværlige elementer i husstanden, som kan være dyre at købe. Her er det en fordel for dig som almindelig forbruger at kunne vælge afbetaling som en praktisk kreditløsning.

Du finder flere udbydere på markedet, som tilbyder deres kunder at købe hvidevarer på afbetaling. Og hos flere udbydere kan du selv vælge den mest egnede finansieringsløsning, som passer til din økonomi og dine behov.

Herunder kan du se de fordele, som afbetaling giver:

  • Du kan få råd til kvalitetsprodukter
  • Du kan vælge forskellige finansieringsløsninger hos forskellige udbydere
  • Flere mennesker kan få anskaffet de uundværlige hvidevarer til husholdningen
  • Alle over 18 år og med en konto kan benytte sig af betalingsløsningen

Afbetaling er en afdragsordning, hvor du kan anskaffe dig et nyt kvalitetsprodukt uden at skulle vente. Det er en kreditløsning, du tegner i forbindelse med køb.

Vælg den rette løsning når du køber hvidevarer på afbetaling

Det er til din fordel som forbruger, at der er flere udbydere, som tilbyder, at deres kunder kan købe hvidevarer på afbetaling. Her kan du finde nye produkter og selv vælge den kreditløsning, som er bedst for dig.

Du kan også benytte dig af afbetaling, når du handler på nettet. Herunder kan ses et udpluk af de førende og mest kendte forhandlere, som giver mulighed for at købe hvidevarer på afbetaling:

  • L’EASY
  • ElGIGANTEN
  • AURA Shoppen

Afbetaling som kreditløsning fungerer forskelligt hos udbyderne. Derfor skal du altid sørge for at have læse detaljerne for de forskellige muligheder, når du handler på nettet.

Nogle forhandlere giver mere fleksible rammer end andre, og det er vigtigt for din privatøkonomi på længere sigt, at du er bekendt med kreditvilkårene fra starten.

Der er et par vigtige forhold, du skal være opmærksom på, når du køber på afbetaling. Selvom du får opdelt den fulde købspris i flere rater, kan den samlede pris være højere, når du køber på afbetaling. Sørg for at finde et tilbud, hvor der ikke løber en masse ekstra omkostninger på, som kan gøre dine hvidevarer dyrere end nødvendigt.

Hvidevare

Det er særligt de månedlige ydelser, som du skal sætte dig ind i, når du finder et bestemt produkt på afbetaling. Dette beløb skal du være i stand til at kunne betale fast hver måned. Raterne vil have samme økonomiske størrelse i hele afbetalingsperioden.

De samlede betingelser vil stå oplyst hos hver enkelt udbyder. Når du sætter dig ind i de økonomiske betingelser, er du bedst mulig i stand til at planlægge din privatøkonomi, når du købe nye hvidevarer.