Dæk på afbetaling

Din sikkerhed i trafikken afhænger i høj grad af, om du kører med det rette udstyr. Det anbefales at skifte mellem henholdsvis sommer- og vinterdæk, når sæsonen skifter. Det kan være dyrt at investere i nye dæk. Du behøver ikke gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet, da du kan købe dæk på afbetaling.

Afbetaling er en finansieringsmetode, hvor du slipper for at skulle betale det fulde beløb på én gang. Der er flere forhandlere på nettet, som tilbyder muligheden.

Fordelene ved at købe nye dæk på afbetaling

Når du køber udstyr til bilen, skal du tænke på sikkerhed. Det er vigtigt for både din egen sikkerhed samt dine medtrafikanters, at du følger anbefalingerne om valg af optimalt udstyr.

Du kan blive trygt kørende i trafikken, når du bruger afbetaling som betalingsmetode til at finansiere dine nye dæk.

Dæk på afbetaling

Det er flere forhandlere på nettet, du kan indgå en kreditaftale med, og dette giver dig et stort sortiment af dæk at vælge imellem. Du kan vælge de dæk, som i type, mærke og tommer matcher din bil.

Der er både økonomiske, praktiske og sikkerhedsmæssige fordele ved at købe dæk på afbetaling:

  • Du deler betalingen op i mindre, overskuelige rater
  • Der er flere forhandlere at vælge imellem
  • Du kan finde de dæk, som passer til din bil og til sæsonen
  • Du kan selv vælge længde på afbetalingsperiode.

Det er enkelt og gennemskueligt at købe produkter på afbetaling på nettet. Iblandt de mange udbydere kan du vælge dén, som kan give dig den bedste og billigste finansieringsmetode. Det er en fordel for dig som forbruger, at du kan sammenligne dine muligheder.

Hvor finder jeg dæk på afbetaling?

Når du vil have de bedste muligheder for at finde en god og billig afbetalingsløsning, skal du handle på nettet. Her kan du i ro og mag skabe dig et overblik over de forskellige forhandlere, som tilbyder kreditmetoden.

Det kan blandt andet være hos:

  • Deakcenter.dk
  • Euromaster.dk
  • Sds.dk.

Det er vigtigt, at du sørger for undersøge dine kreditmuligheder ved at sammenligne de forskellige vilkår og betingelser hos hver forhandler. På dén måde bliver du i stand til at udpege den billigste finansieringsløsning, og du får kendskab til de økonomiske rammer i afbetalingsperioden.

Sådan fungerer afbetaling

En afbetalingsaftale fungerer som et lån. De forskellige forhandlere samarbejder med en bank, der fungerer som en tredje part i betalingsaftale. I praksis betyder det, at når du har fundet dine rette dæk hos en forhandler, skal du i forbindelse med betalingen vælge ”Afbetaling” som finansieringsmetode.

Herefter vil du blive guidet videre til den pågældende bank. Hos banken skal du indtaste dine personlige oplysninger og kreditkortoplysninger, så kreditaftalen kan oprettes.

Før du underskriver aftalen, er det vigtigt, at du har fået kendskab til bankens lånebetingelser- og vilkår. Du skal have styr på, hvor meget du skal betale i månedlige afdrag, og du skal forholde dig til, hvor meget aftalen og købet af dine dæk på afbetaling samlet vil koste dig.

Du finder den fulde pris for aftalen (inklusiv betaling for dæk, renter samt gebyrer) i punktet ”Årlige Omkostninger i Procent”.