Havepejs på afbetaling

En havepejs er og bliver et rigtig hyggeelement at have stående udenfor. Dog er havepejse generelt rigtig dyre at investere i, og det kan være svært at få sparet nok penge op til at købe en. Men det er faktisk alligevel muligt at få en havepejs hjem, uden at betale for den lige med det samme.  

Læs med her, hvor nemafbetaling.dk giver dig informationer om de forskellige havepejse, samt hvilke muligheder du har, når du køber en havepejs på afbetaling. 

En havepejs glæder hele familien 

En havepejs er uden tvivl noget af det hyggeligste at have stående ude i haven eller på din terrasse. Den er fantastisk at have på de varme sommeraftener, hvor I kan sidde ude og nyde varmen fra gløderne, eventuelt lave noget mad i ilden eller blot sidde og høre noget god musik og nyde hinandens selskab. 

En havepejs passer perfekt ude på terrassen, og hvis du ikke i forvejen har havemøbler, du og familien kan sidde i, så kan det være en investering i et havebord på afbetaling er værd at overveje. Hvis du har en god stor terrasse, kan du eventuelt købe et ordentligt havebord, så I kan invitere en masse gæster på besøg til sommerfester eller andet.

Havepejs

Havepejsen vil være perfekt at tænde, når mørket falder på, og det bliver lidt køligt i vejret. På den måde kan I samles omkring flammerne og hygge jer i hinandens selskab. Man kan sige, en havepejs faktisk kan motivere til at bruge mere fritid ude i havens friske luft.  

Hvis du gerne vil gøre det ekstra hyggeligt og lækkert at komme ude i haven for hele familien, så kan det måske være værd at overveje at købe et vildmarksbad på afbetaling. Det er lidt ligesom et kæmpe bad, som I kan sidde og hygge jer i ude i haven på trods af, at det er køligt udenfor. Der er nemlig monteret en form for ovn på siden af badet, som varmer vandet op og gør det dejlig lunt at sidde i.  

Køb nemt din havepejs på afbetaling

Hvis du rigtig godt kunne tænke dig en fin havepejs, som du og resten af familien kan få glæde af, men ikke lige står og har nok penge til at kunne købe den, så kan det være, det er noget for dig at købe den på afbetaling.

Det kan anbefales at købe din havepejs på afbetaling hos Ilva afbetaling. Hos dem bliver du som kunde taget seriøst, og du er fri til selv at vælge, hvordan betalingen skal forløbe sig. Hvis du for eksempel ikke lige har det største budget de næste par måneder, kan du vælge blot at betale et lille beløb tilbage i måneden, indtil du har lidt mere at trække på. På den måde kan du faktisk justere i dine tilbagebetalinger og på den facon også selv sørge for, at renten ikke bliver for høj i sidste ende. 

Det skal dog nævnes, at det flere steder faktisk slet ikke koster noget i gebyrer ej heller i renter at købe på afbetaling. Det afhænger helt og aldeles af, hvem du vælger at købe på afbetaling hos samt hvor lang tid, det tager dig at betale dit lån tilbage. 

Hvis du foretrækker at få dit lån betalt af så hurtigt som muligt, så er betal med faktura måske den bedste løsning for dig. Når du betaler med faktura vælger du nemlig blot at vente med at betale for din havepejs, ofte kan du få en gratis kredit på op til en hel måned.. Måske har du en havefest i næste uge, hvor du har brug for havepejsen. Du kan dermed uden problemer købe den nu og betale næste gang, du får løn for eksempel.    

Vælg den havepejs der passer til din have

  • Biopejs, som kan bruges både inden – og udendørs
  • Helårs udendørs pejs, som du kan få en masse glæde af
  • Havepejs til sommer

Havepejse findes i et hav af forskellige varianter. Hvis du for eksempel har en lille terrasse, så kan du vælge at investere i en pejs, som ikke fylder så meget, så der er også er plads til dine havemøbler og så videre på terrassen, uden at det bliver for trangt. 

En biopejs er en af de nye og nemmeste pejse at have med at gøre, idet den faktisk både kan tages i brug ude i haven samt inden i stuen. Det aller smarteste ved en biopejs er dog, at du hverken skal bruge brænde eller noget andet til at tænde den. Du hælder faktisk blot bioethanol på, og så brænder den flot.  

Havepejs på afbetaling

Du kan også købe havepejse alt efter, hvilken årstid du har planer om at bruge den. Hvis du for eksempel ønsker at få en masse glæde af din investering og bruge havepejsen hele året rundt, så skal du vælge en havepejs, som er meget robust og kan stå ude i både regn, sne, hagl samt hvad det danske vejr ellers kan byde på. 

Hvis du ikke er så meget et udendørsmenneske, og du derfor ikke er frisk på at sidde udenfor, når det er vinter og koldt, så kan du måske nøjes med en havepejs, som er lavet mest til sommerbrug. Her skal du blot være opmærksom på, at i og med den ikke er fremstillet til at stå ude i dårligt vintervejr, så kan det være en god ide enten at stille den ind i garagen, under udestuen eller et andet sted hen i læ, så den ikke tager skade af vejret, når vintermånederne nærmer sig.  

Hvorfor investere i en havepejs på afbetaling

Det kan for nogle godt virke skræmmende at gøre sig en investering på afbetaling, især hvis du aldrig har prøvet det før. Men i det store og hele, så er afbetaling for mange faktisk den bedste løsning. 

Når du køber på afbetaling, så handler det faktisk blot om at kigge ind i dit budget for at gøre op med dig selv, om det giver mening for dig og din pengepung at gøre en sådan investering. Det handler faktisk bare om at planlægge lidt, så du ikke ender ud i at stå i en situation, hvor det bliver svært at betale dit lån tilbage. Du har gode muligheder for en fornuftig aftale hos finansfirmaer som Qliro afbetaling eller Klarna afbetaling, som begge byder på flere forskellige modeller for afbetalingsløsninger. 

Når det så er sagt, så er afbetaling for mange en god løsning, når der skal købes møbler eller andet til hjemmet, idet det først og fremmest giver dig mulighed for at få de produkter hjem, du har gået og manglet, og samtidig er det foretrukket af mange at sprede regningen ud over en længere periode, frem for at skulle betale et kæmpebeløb på en gang.