Elgiganten afbetaling

Du sidder i din sofa og stirrer på en tom væg. Der mangler noget. Men du kan ikke helt finde ud af, hvad det er der mangler. Med et går det op for dig, at det er et tv du mangler. Du drømmer om at se alle dine yndlingskanaler mens du slapper af i sofaen. Men nu går det også op for dig, at du mangler en ny computer og nogle højtaler til at give den bedste lyd til tv’et.  

Elgiganten afbetaling

Du begynder at drømme mere og mere. Du begynder at lave en liste over alle de ting du godt kunne tænke dig at købe i Elgiganten. Men med et går det op for dig, at du bør tjekke din bankkonto, inden du drømmer dig alt for langt væk. Du tjekker din konto, og det går op for dig, at beløbet slet ikke er høj nok til at indfri dine drømme. Men frygt ej, der er en anden løsning. Du har nemlig mulighed for at købe dit elektronik på afbetaling hos Elgiganten.

Men inden du vælger at købe dit elektronik på afbetaling i Elgiganten, er der sikker en masse spørgsmål du gerne vil have svar på. Hvorfor købe elektronik på afbetaling? Hvad er fordelene ved afbetaling? Hvordan bliver afbetalingen finansieret? Og hvad skal du overveje en ekstra gang? Du får svar på dine spørgsmål i denne artikel.

Elektronik på afbetaling

Skal du have et nyt tv eller en ny computer, kan det hurtigt gå hen og blive lidt af en dyr fornøjelse. Der er mange forskellige måder at finansiere indkøb af elektronik, men hvis du står og mangler en computer lige nu og her, kan det være svært at vente. Derfor kan det være nødvendigt at tage alternative løsninger i brug. En af de løsninger er at købe dit elektronik på afbetaling.

Fordelene ved at købe på afbetaling

Der findes både fordele og ulemper ved at købe elektronik på afbetaling. Men når man køber ting på afbetaling, kan det være en god måde ikke at skulle bekymre sig om pengene på nuværende tidspunkt. Man skal dog huske, at en af ulemperne ved at købe ting på afbetaling er, at man skal huske at betale pengene tilbage på et senere tidspunkt.

Når man køber elektronik, som eksempelvis en computer, kan det være svært at gå på kompromis med kvalitet, da man ofte skal bruge den til arbejde eller skole. Derfor kan det være rart at købe tingene på afbetaling, da man på den måde ikke behøver at købe billigere elektronik, fordi man ikke har råd. På den måde sikre du altså at få den bedst mulige kvalitet.

Køb og prøv i 30 dage

Når du køber elektronik i Elgiganten, har du mulighed for at købe tingene og prøve dem i 30 dage. Dette er en fordel, hvis du skal købe tingene på afbetaling, da du er sikker på du køber de rigtige ting. Det kan nemlig være rigtig frustrerende at købe en forkert vare og hænge på afbetalingen lang tid efter. Hvis du er i tvivl om, hvilket elektronik eller hårde hvidevare du skal vælge, bør du prøve det hjemme i 30 dage inden du beslutter dig.

Elgiganten

Rentefri finansiering

Hvis du vælger at købe ting på afbetaling hos Elgiganten, har du mulighed for at få 3 års rentefri finansiering. På den måde har du altså mulighed for at få de produkter du drømmer om til en lav månedlig ydelse. Du kan låne mellem 3.000 til 25.000 kroner og dele betalingen op i 6, 12, 24 eller 36 måneder. Du skal dog være opmærksom på, at selvom lånet er rentefrit, skal du stadig betale ÅOP på 8,65 %, hvilket gør at der kommer kreditomkostninger på afbetalingen og du skal betale mere tilbage end det du har lånt. Hvis du eksempelvis låner 15.000 kroner fordelt på 24 måneder, skal du tilbagebetale 16.335 kroner.

Værd at overveje inden køb på afbetaling

Når du køber ting på afbetaling, er der en række ting du skal være opmærksom på. Du skal eksempelvis altid huske at læse det med småt, så du er sikker på du har helt styr på, hvad afbetalingen indebærer. Du bør også have godt styr på din økonomi, inden du begynder at købe ting på afbetaling. Hvis du har en fornuftig økonomi til hverdag og er god til at betale tilbage, kan du sagtens købe elektronik på afbetaling. Har du derimod svært ved at betale tilbage, bør du ikke købe på afbetaling.