Madrasser til elevationssenge på afbetaling

En elevationsseng er en vidunderlig opfindelse, som bruges af mange forskellige årsager. Nogle af nødvendighed andre for bekvemmelighed. Uanset hvad grunden er, er sengen ganske praktisk og behagelig. Omend man er i gang med at anskaffer sig en hel ny elevationsseng eller blot skal udskifte den slidte madras, så er det forbundet med nogle omkostninger. Elevationssenge samt tilbehør ligger i den dyrere ende, når det kommer til soveværelses møblement, og derfor kan  det være en god ide at starte med at købe en elevationsbund på afbetaling. Man bruger trods alt en tredjedel af sit liv på at sove, og derfor er en god seng, samt en behagelig madras, noget der bør ligge højt på ens prioriteringsliste. En god nattesøvn baner nemlig vej for mange helbredsmæssige fordele. 

Når man anskaffer sig en elevationsseng, skal man også tilkøbe en madras egnet til elevation. Man kan altså ikke bare bruge sin gamle madras. Der findes dog mange gode madrasser til elevationssenge, og i denne artikel guider vi dig, så du får købt den helt rigtige madras, og dermed sikres en god støtte og komfort uden at skulle være nødsaget til at vælte dit budget eller nedprioritere andre vigtige ting. Vi ved nemlig godt, at budgettet kan være stramt, og hverdagen kan have mange dyre lommer. Derfor vil vi hos nemafbetaling.dk gerne guide dig igennem afbetalings junglen og gøre din hverdag nemmere. 

Den store madras jungle 

Når du skal finde en passende madras, anbefaler vi at kigge på en skummadras eller springmadras. Disse to typer madrasser er begge egnet til elevation. Her er det meget individuelt, hvad man ønsker. En springmadras har en kerne af fjedre, der sørger for modstand når man lægger sig. En skummadras minder til dels om en springmadras, men har her en blødere kerne, da der ingen fjedre er i.

Madrasser til elevationssenge

Den har heller ingen ramme, og den passer derfor perfekt til en elevationsseng, da den følger elevationen optimalt. Du skal altså blot vurdere, hvor blødt du kan lide at ligge og tage dit valg derudfra. Når du køber din madras, anbefaler vi også, at du tilkøber en topmadras for at undgå unødvendig slid på madrassen og dermed øge dens holdbarhed. Derudover sikres du også, med en topmadras, bedst mulig støtte og komfort. Det er muligt af finde en god topmadras på afbetaling, så du kan få den hjem på samme tid med, at du modtager din nye madras. 

Hvor kan du købe madrasser til elevationssenge på afbetaling?

Det er faktisk ikke så kompliceret igen. Som beskrevet tidligere kræver en elevationsseng ikke en specialproduceret madras, som kun kan købes specifikke steder. Man kunne nemlig godt blive bekymret for, om hvorvidt afbetalingen så ville blive en mere omfattende proces. Nej det kræver blot en blød madras, der lader sig elevere. Du kan derfor ofte købe en skummadras eller springmadras på afbetaling, de samme steder som du ville købe dine normale madrasser.

Det vil sige diverse møbelvirksomheder og sengekompagnier. Langt de fleste af disse steder tilbyder de netop også afbetaling, og det eneste du skal gøre er derfor blot, at udse dig den madras du ønsker og tage en snak med personalet om, hvad mulighederne er for dig. Du kan ofte også tilgå deres hjemmeside og blive klogere på afbetaling mulighederne. 

Topmadrasser til elevationssenge

Når du skal finde en passende topmadras, anbefaler vi dig at vælge en split madras. Dette gør, at man kan justere elevationen i den ene side af sengen uafhængig af den anden. Dette er altså yderst optimalt, hvis man er indehaver af en dobbeltseng. Hvis man har en enkeltmandsseng, er dette ubetydeligt, og hertil vælger du blot den topmadras, du ønsker.

En split madras kan enten være delt i et H-split eller U-split. Altså hvor den er delt i enten begge ender eller blot i hovedenden. Her vurderes hvad behovet for elevation er, og dermed om hvor det er mest praktisk, at topmadrassen deler sig. 

Prikken over i’et

Når du nu både har anskaffet dig selve bunden til sengen samt madras og topmadras, vil det være en ide også at tænke over at anskaffe dig en sengeramme. En sengeramme er med til visuelt at samle sengen og skabe et lækkert finish. Uden en sengeramme vil man blot kigge på en madras oven på et elevations skelet, og dette er måske ikke det kønneste syn, hvis du spørge en bolig ekspert til råds.

Der findes mange flotte sengerammer, så det handler bare om, at du finder lige det design, som passer til dig. Der er mange virksomheder, som tilbyder en sengeramme på afbetaling, og der skulle også gerne være en virksomhed, hvor du kan finde alt, du leder efter, så du nemt kan købe det hele ét sted. 

Der findes mange muligheder for afbetaling

Det er forskelligt fra firma til firma, hvilke muligheder for afbetaling de tilbyder. Nogle firmaer tilbyder, at du kan få madrassen på kredit og derefter betale med faktura. Det betyder, at du kan få madrassen med hjem og derefter modtage en faktura på et senere tidspunkt med det fulde beløb.

Dette giver dig muligheden for at anskaffe dig en ny madras, når du har brug for det, så du ikke skal gå på kompromis med din nattesøvn, blot fordi du først kan betale en måned senere. Det er meget normalt ikke at kunne rive et par tusinde kroner ud af budgettet med kort varsel, og det forstår de fleste danske virksomheder godt. 

Hvis man er på udkig efter en længere afdragsordning, kan man også undersøge hvilke firmaer, der samarbejder med eksempelvis Qliro afbetaling. Her får du nemlig stor indflydelse på, hvor meget det månedlige afbetalings beløb lyder på, og dermed hvor længe du vil afbetale på det. Du har også mulighed for at smide ekstra med i puljen, hvis du finder luft i økonomien til det og vice versa.

Hos Qliro ved de godt, at man ikke altid kan forudse sin økonomi, og derfor har de lavet denne meget fleksible ordning. Man er dermed sikret, at man ikke pludselig står uden nogen penge, hvis der hovedkulds kommer uforudsete udgifter. Dette skaber tryghed, og trygt skal det gerne være, når man handler nye ting