Chaiselong stole på afbetaling

Chaiselong stole er yderst eksklusive at kigge på, og de kan lynhurtigt skabe et luksuriøst look i dit hjem. Den er utrolig elegant og kan fås i mange forskellige stilarter, materialer og farver. Du er altså sikker på at kunne finde en, der falder lige i din smag. Hvis du tænker på, hvordan du kan løfte udseendet på din stue lynhurtigt, vil en chaiselong stol altså være et godt sted at starte. Hos nemafbetaling.dk vil vi derfor komme ind på, hvordan du kan anskaffe dig din nye chaiselong stole på afbetaling. 

Hvorfor købe chaiselong stole på afbetaling

Der kan være mange gode grunde til at vælge at købe din nye chaiselong stol på afbetaling. Udover at du kan få den hjem i en fart, så du ikke skal gå i spænding for længe og vente på, at den kommer hjem og pryder stuen, eller hvor du ellers tænker, at den vil passe ind, så er der også økonomiske grunde til at vælge at købe den på afbetaling.

Chaiselong stole

Dette kan eksempelvis være, hvis du har udset dig en chaiselong stol, men den er i en prisklasse, der er lidt dyre end, hvad dit månedlige budget lige kan klare. Ved at vælge at købe den på afbetaling springer du ikke dit budget men kan i stedet fordele den over flere måneder, så det ikke føles som den helt store udgift. Dette skaber luft i din økonomi og gør købet noget mere overskueligt.

Hvad er smart ved en chaiselong stol

Udover sit elegante udseende så er en chaiselong også et super godt alternativ til eksempelvis en lænestol. Det er det perfekte sted at sidde og læse en bog eller tage en lille lur. Her er 3 andre smarte ting ved at anskaffe dig en chaiselong stol:

  • Du får flere siddepladser i rummet. Ved en chaiselong stol kan med sagtens sidde to personer, hvis man har gæster på besøg
  • Den er et super fint alternativ til en sofa, hvis man bor i en mindre lejlighed eller kollegie
  • Det er ikke et tungt udseende møbel på samme måde som en sofa, og kan derfor passe ind i flere forskellige rum som for eksempel et walk in closet

Hvis i er flere mennesker i huset, eller du ofte har besøg, kan det være, at du ønsker noget lidt større at sidde i end en chaiselong stol. Og hvis det er selve chaiselong delen, som du er helt forelsket i, så er det også sagtens muligt at købe en chaiselong sofa på afbetaling i stedet. På denne måde får du både din chaiselong og ekstra siddepladser. Hvis du derimod netop ønsker noget mindre, vil en puf på afbetaling også være et rigtig godt valg. Den fylder absolut intet, er nem at pakke væk hvis den ikke er i brug, og så findes de i alverdens former og farver, så du er sikker på at kunne finde en lige til din smag.

Hvor kan man købe dem på afbetaling

Der er flere muligheder for at købe din nye chaiselong stol på afbetaling, og her vil vi hos nemafbetaling.dk komme ind på nogle af de mest relevante. Den første mulighed er at købe den gennem et møbelfirma, som selv tilbyder deres kunder at købe deres møbler på afbetaling. Dette kan for eksempel være Ilva.dk.

Chaiselong stole på afbetaling

Ilva kører med deres koncept Ilva afbetaling, som deres egen afbetalingsmulighed. For at købe din nye stol gennem denne afbetalingsmulighed kræver det selvfølgelig blot, at du finder din nye chaiselong stol blandt Ilva’s udvalg af møbler. Når du har fundet din drømmestol, er det bare med at få aftalen i hus. 

Når du køber på Ilva afbetaling, får du din stol med det samme og skal først bekymre dig om betalingen senere. Dette lån vil kun koste dig 39,- i månedligt gebyr, og afbetalingen er rentefri de først 24 måneder. Det skulle altså gerne være muligt at betale af på det inden for rimelig tid, da chaiselong stole ikke er det møbel, der koster de helt vilde beløber. 

Vælg den rigtig forhandler

Hvis du nu har fundet din nye chaiselong stol hos en anden møbelforhandler end Ilva, skal du selvfølgelig ikke snydes for at kunne købe den på afbetaling. Her kan du undersøge hvorvidt, at den butik du har valgt samarbejder med eksempelvis Qliro afbetaling. Her har du selv mulighed for at tilpasse din betaling, alt efter hvor meget du har mulighed for at give afkald på i måneden. Du kan altså dermed tilpasse den dit budget måned for måned.

På denne måde slipper du for ubehagelige overraskelser, hvis du pludselig får en uventet regning smidt ind ad døren. Qliro har også en utrolig smart og overskuelig app, hvorpå du kan holde styr på dine regninger og betalinger, samt hvor meget du mangler at betale. Du har altså altid fuld kontrol over dit forløb, hvilket skaber sikkerhed og tryghed i din økonomi.